Stöd sajten

Att driva en sajt kostar i form av bandbredd, serverhyra och stora mängder kaffe/gin till sena programmeringsnätter. Om du uppskattar sajten får du gärna stödja arbetets gång och sajtens utveckling. :-)

Det är du själv som avgör hur mycket du tycker sajten är värd. Kanske motsvarande en dagens lunch eller vilket värde du nu lägger i sajten. Bidrag mottages tacksamt. Du kan välja mellan två metoder:

1. Bankkonto
Du kan även använda vanligt bankkonto. Kontonumret är 5380 00 439 12 (SEB).
2. PayPal
PayPal är enkelt och SÄKERT och lämnar inga ledtrådar på kontoutdrag. PayPal är en världsledande och välrenommerad aktör som kan litas på till 100% vid transaktioner.

Så här går det till:
När du klickar på "donate"-ikonen nedan så kommer du till en sida där du kan skriva in valfritt belopp och välja mellan:

  • ANTINGEN logga in på internetbetalningssystemet PayPal (för dig som har ett sådant konto),
  • ELLER klicka på knappen "Don't have a PayPal account" och sedan helt enkelt knappa in något vanligt betalkort såsom VISA, Mastercard, etc. (Detta är det vanligaste och antagligen det du vill använda.)
Internetsidan hanteras med maximal säkerhet av företaget PayPal, ABDL Scandinavia har ingen som helst insyn i processen.

Det uppskattas varmt och tacksamt om du vill stödja sajten -- klicka bara på Donate-knappen nedan! :-)

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem enkelt och gratis   Läs mer om ABDL Scandinavia   Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2021