Utmärkelser / uppmärksammat av media:

Denna sida uppdateras inte längre.
Senaste uppdateringen skedde år 2004.
Flertalet mindre utmärkelser är bortrensade.
 • Diaper.nu utsedd till bästa svenska sexsida!

  2004-02-02

  FAJAF.com har utsett Diaper.nu till Bästa Svenska Alternativa Media i kategorin Bästa Sexsida. Man tackar! Diaper.nu klådde bl.a. Private.com och IX, och motiveringen för detta lyder:
  "En sida som smygit sig fram och etablerat en hel ny fetisch i Sverige: den sexuella böjelsen att ha på sig blöjor. Från att ha varit en liten okänd fetisch har Diaper.nu gjort den till en av Sveriges största fetischer och nästan acceptad, iallfall på nätet, där sidan fungerar som centrum. En väldigt bra funktionell sida som innehåller allt för att infantilister ska kunna mötas i säkerhet och umgås utan trakasserier från andra."

 • Internetguidens utmärkelse

  Internetguiden nr 6, 2000

  År 2000

  Blöjporr, finns det? Ja, trot eller ej, det finns folk som tänder på vuxna människor i blöjor. Jag har aldrig hört talas om denna typ av sexuell läggning innan jag surfade till diaper.nu, även om jag faktiskt sett sajter där vuxna män leker bäbisar och vill att stooora kvinnor ger dem mat och smisk på baken. Blöjfetischister verkar dock inte vara intresserade av att spela bäbisar, utan mest gå omkring och kissa på sig i Pampers. Man kan ju misstänka att det inte finns jättemånga människor i världen som delar den här böjelsen, och då är ju onekligen nätet bra att ha. På Diaper.nu kan du som hittills inte haft någon att byta på, mejla eller ICQ:a med David som gjort sajten, för han vill gärna lära känna fler liksinnade.

  + Det här är väl inte konstigare än lack- och gummikläder, bara lite mer vadderade.
  - Varför blöjor, i hela fridens namn?

  Betyg: 10

  Besök Internetguidens hemsida på http://internetguiden.idg.se