Logga inBli medlem
Från mamma till ny mamma Del 1
Jag är trygg i hennes famn, så oerhört trygg. Hon är både min fru och min mamma. Allra mest är hon den vårdande, ömma, kärleksfulla men också fostrande mamman. Hemma är det alltid så. Det är något helt naturligt för oss båda. Vi har ingen egentlig vuxen relation. Hon ser på mig och behandlar mig som ett barn. Jag ser på henne som min trygga mamma. Jag älskar henne djupt och innerligt och hon älskar mig på samma sätt.

Hon är den som tar hand om allt i vårt hem. Precis allt, inklusive mig. Hon tar alla beslut. Jag har samma påverkan vår relation och i vårt hem som en treåring har. Vår kommunikation är oftast på mamma-barn-nivå. Jag hörde en gång säga till sin bästa väninna; "det är bättre att han inget vet. "Nej, jag håller verkligen med, allt är inte för små barns öron," svarade hon

Hon berättar, förklarar och meddelar beslut som hon tagit. Visst, det händer att hon tvingas prata vuxet med mig, men det blir allt mer sällan för att inte säga aldrig. I början pratade hon med mig om stora, t ex ekonomiska beslut det gör hon inte längre. Jag har ingen egen ekonomi. Jag har en veckopeng som uppgår till 50 kronor.

Min mamma lämnade pappa när jag var nio år. Han var alkoholist, aggressiv och elak vilket gick ut över både mig och mamma. Jag blev ett nervöst och mycket oroligt barn som tydde mig hårt till min mamma. Jag har också alltid varit inkontinent vilket inneburit mycket dålig självkänsla och mycket dåligt självförtroende.

Mamma skyddade mig alltid så gott hon kunde. Hon tog mig verkligen under sina vingars beskydd. Hon var min trygghet, kanske var jag hennes tröst. Hon lät mig aldrig växa upp. Jag är säker på att hennes intensiva omvårdnad fungerade som ett nervlugnande piller för henne.

”Min älskade lilla babys”, sa hon alltid. Jag fick aldrig lära mig att ta eget ansvar. Jag lärde mig aldrig att fatta egna beslut. Min värld var min kärleksfulla mamma och jag. Mamma var min trygga värld. Mamma såg mig alltid som sin lilla babys och jag såg på mig själv på samma sätt. Min känsla förstärktes av hennes tvillingsyster såg på mig på samma sätt och behandlade mig på samma sätt.

Hemma gick jag alltid omkring klädd i blöja, plastbyxa och t-shirt och med en napp i munnen. Jag sov i en vanlig spjälsäng fram till jag var cirka fem år, då den byttes ut mot en större sådan och den sov jag i fram tills jag flyttade hemifrån. När jag var 9 år år hörde jag mamma prata med sin syster om en så kallad juniorsäng till mig, jag minns hur orolig jag blev, jag var trygg i min spjälsäng. Det var min trygga värld.

Jag hade alltid haklapp på mig när vi åt eller fikade. Jag fick inte se annat än tecknade filmer, barn- och familjeprogram på tv. Jag var nöjd med det, det är jag än idag.

Jag hade och har en nalle, Nallis, som även han alltid har plastbyxa och blöja. Han är en grundtrygghet för mig. Vi hade och har det på samma sätt.

Jag anförtror allt till honom. Han är min allra, allra bästa vän. Jag vet så klart att han inte är en levande nalle men på något sätt lever han ändå. Mamma tog alltid hand om honom på samma sätt som mig, bytte blöja på honom, satte på honom haklapp. Nattade honom. Nallis var en räddare i nöden.

Jag hade alltid galonkläder om det var dåligt väder ute. Galonbyxa med bröstlapp, galonjacka, sydväst och stövlar. Mitt liv skilde sig i väldigt lite utsträckning från en 3-årings liv.

En överföring från mamma till "mamma".

Tillagd 4 nov 2022   Noveller   #Man som bottom #Kläder/leksaker #Kvinna som top #Personligt #Min vardag #Utlevnad #Allt-i-ett-blöjor #Blöjbyxor/plastbyxor #Våta blöjor #Okontrollerade olyckor #Plast/lack/PVC #Galon/regnkläder #Vardagsuttryck/Vardagsutlevnad #Öppen utlevnad #24/7

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5725  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024