Logga inBli medlem
Anna och min resa

Del 1

Solen smyger in genom persiennerna och träffar ögonen på mig. Vrider mig om känner då att det är styvt och hårt mellan benen. Blöjan har fyllts under natten igen, men det stör mig inte. Kvinnan som jag älskar accepterar det och har fattat tycke för leka min mamma. Hon tar hand om mig då och då när det finns tid för det. Låter mig vara liten och bli omhändertagen av henne. Tror det beror på att vi inte kunnat få barn själva. Varför det inte blivit av, vet jag inte. Vi aldrig tagit reda på det, utan låtit oss se det som naturens väg.
Men tillbaka till sängen. När jag känner att blöjan har blivit blött under natten så börja jag undra om kroppen har börjat acceptera mer och mer att jag har den på mig. Min älskade Anna har sista månaden velat att jag hade blöja på mig när jag kom hem. Sista två veckorna så har Anna och jag haft semester med. Så då har hon satt på mig blöja mer och lekt med mig som jag typ vart två månader till tre år. Någon riktig ålder har jag inte mentalt så, utan det är lite hur det blir.
Men nu så hör jag små fotsteg närma sig. Det är Anna som kommer till mig. Hon kryper ner i sängen bakom mig och smeker mig på bröstet och ner på magen och blöjan.

God morgon älskling hör jag henne viska i mitt öra. Du har använt blöjan inat igen, känner jag. Då den är kall, men inte så ful hellre som den blir när du släpper morgon kisset också.
Jag vänder mig om till henne och ser henne i ögonen. Dessa underbara bruna ögon, jag har kommit till älska sedan dag ett. Kramar om henne och säger att jag inte är kissnödig, så det det måste ha kommit en del under natten. Anna tittar på mig och säger att vi byter den efter frukost. För hon har redan dukat fram och förberett frukosten medans jag sov,
Så fick jag en puss och så drog hon upp mig. Hon svansa iväg framför mig i sitt nattlinne och jag efter i min blöja pyjamas för hålla blöjan på plats i grenen.
Anna har verkligen dukat fram det fint. Berömmer henne för det och sätter mig vid bordet. Hon säger till mig att idag får jag äta som en vuxen, men sitta som en liten.
Tar en av de nybakade scones som ligger i brödkorgen och lite smör. Mer behöver man inte tycker jag.
Anna säger att vi borde kanske åka iväg till en stuga en vecka eller liknande. Långt bort och bara kunna vara oss själva.
Jag tycker det låter intressant och frågar om det är någon speciell plats hon skulle vilja åka. Jag tänkte typ Norge eller norra Sverige. Men Anna har en helt annan, som låter väldigt bra. Hon nämner Österrike, Tyskland och Italien. Jag förstår ju att hon har tittat ut stugor, så nu är det bara upp till mig att säga lite vilken det ska bli.
Men jag säger enkelt att det låter skoj och vi får titta på det efter frukosten då. Jag ser hur Anna skiner upp som ett litet barn, men det är också jag som kommer känner att det blir varmt mellan benen. Jag sitter och kissar i blöjan utan att själv riktigt ha kontroll på det. Jag fastnar upp i min tankar och Anna observerar att jag gör det. Så hon frågar om det är något?
Jag svarar att jag kissa precis i blöjan. Hon tittar på mig och säger det är ju inget nytt för dig. Nä, säger jag. Men jag gjorde det utan min egna kontroll Anna. Lika så inat. Jag vaknade inte av att jag behövde kissa. Utan jag gjorde det utan att jag själv bestämde att det skulle hända. Hon förstår att jag blivit lite nervös ser jag. För hon fråga om jag vill sluta ha blöja ett tag. Samtidigt som hon säger det. Så ser jag att hon har en lite sorg i ögonen.
Svag som jag är för Anna så säger jag att jag vill ju vara hennes lilla pojke i alla fall kvarvarande semester tid. Ser då hur hon blir glad igen.

Hon säger åt mig att gå in i sovrummet och lägga mig på skötbordet som vi gjort för passa mig. Så ska hon bara stoppa in det kalla i kylen.
Jag går in och lägger mig på madrassen och väntar. Känner när jag ligger där och väntar. Att jag blir lite nödig och innan jag ens hunnit tänka mer på det. Så släpper kroppen ut det i blöjan. Strax efter det så kommer Anna in i rummet och jag funderar inte allt för mycket på det. Hon ställer sig mellan minna ben och börjar smeka mig på magen och fråga om jag vill ha en ny blöja. Jag tittar upp och säger att det vill jag. Bra säger hon och tar tag i grenen och öppnar upp tröjan som håller blöjan uppe ordentligt. Så får jag lyfta på rumpan så hon kan dra upp tröjan lite.
Ojdå, säger Anna. Här har det kommit en del ändå. Så klappar hon mig lite lätt på blöjan. Men vilken dum mamma jag är som glömmer ge dig nappen när vi byter blöja. Men det går snabbt och plötsligt så har hon stoppat in napp i min mun. För sedan fortsätta byta min blöja. Jag suger på nappen och zoomar ut lite. Så plötsligt tar Anna tag i minna händer och drar upp mig och jag får vakna till liv igen. Känner att hon byt min blöja. För den är torr och mjuk på ett sätt jag inte kan förklara.
I Annas iver så vill hon att jag följer med till datorn och ser vilka stugor som hon tittat på. Stugor som enligt henne kommer ge oss privathet att kunna leva ut våra fantasier, som hon väljer kalla det. Jag tittar på det hon har att vissa och säger att det är två av dom som jag gillar. Då kommer hon tillbaka ifrån köket och sätter sig i mitt knä. Så tittar hon med och säger att ett av dom är hennes favorit med. Så jag säger till henne. Ska vi verkligen göra det här?
Ska vi boka in oss till helgen och åka ner ditt. Hennes blick avslöjar allt och jag skriver in all information som behövs. Så om fyra dagar ska vi vara i norra Italien en vecka. Nu börjar logiken hur vi ska komma ditt. Ska vi bila eller flyga ner och ta en hyrbil.
Men innan vi börja prata om det. Så sitter vi och myser lite tillsammans. Även om Anna är min lilla mamma. Så ibland är rollerna tvärtom och Anna vill inget annat än bli om hållen av mig och känna att hon är mitt allt.
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5652  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024