Logga inBli medlem
Min første tid hos Mammi (Fiksjon)

Del 1

Vi våknet opp i sprinkelsengen vår. Celine og jeg.

Mammi og Tante hadde båret oss inn fra bilen mens vi sov, vi var slitne etter alle inntrykkene og opplevelsene sammen med Felicia og Emilie. Celine lå i armene mine som vanlig, hadde de voksne plassert oss sånn? Jeg klemte henne inntil meg og snuste i håret hennes, hun våknet og begynte å prate bak smokken. Vi satte oss opp i sengen og begynte å leke med kosebamsene våre.

Mammi og Tante kom inn på rommet vårt, «Sovet godt, barna våre?» Vi nikket, Mammi åpnet låsen og slapp ned den ene siden av sengen og Tante hjalp oss ned på gulvet. «Klare for frokost? Noen som har lyst på grøt og sjokolademelk?» spurte Mammi. Vi ropte JA i munnen på hverandre og skyndet oss inn på kjøkkenet. Vi klatret opp i stolene våre og fikk seler og bord festet. Tante satte grøt og melkeflasker foran oss. VI spiste og drakk mens Mammi skrev på en liste. Tante kom med innspill og Mammi nikket.
«Litt Barne-Tv før vi skifter på dere? Spurte Tante. «Jaaa, Hello Kitty» sa Celine. ” Er det greit for Bjørn da? Det kan ikke bare være deg som får velge hva dere skal se på vet du» sa Tante til datteren sin. Jeg nikket og sa «Det er greit for meg, kan vi se på Bamse neste gang?» Celine nikket, hun likte å se på Bamse hun også. Vi lå på magen foran Tv mens Mammi og Tante ble ferdige med sitt.

Etter 3 episoder med den søte pusekatten med rosa sløyfe, fikk vi beskjed om å gå til badet. Mammi hadde fylt opp badekaret, vi ble kledd nakne og fikk vasket bort bæsjen før vi fikk sette oss i badekaret. De voksne var der hele tiden. Vi fikk ikke sitte så lenge denne gangen, «Vi har litt å gjøre i dag, selv om dere ikke skal i barnehagen» sa Tante. Vi ble tørket, smurt og pudret før vi fikk på oss bleier. Vi kunne velge selv, og både Celine og jeg valgte LFB Vintage. Tante la inn 2 innlegg ekstra i hver bleie, «sånn, nå bør de holde en god stund»
Mammi hadde lagt frem klær til oss, Celine fikk på rosa body og strømpebukse og et sort seleskjørt. Tante børstet håret hennes og satte det opp i musefletter mens Mammi kledde på meg. Blå body, grå strømpebukse og en selebukse i dongeri. Vi fikk tennene pusset, gikk ut i gangen og fikk på oss seler og bleieholdere før vi ble plassert i bilen. «Nå skal vi til barnebutikken, vi må kjøpe endel klær til Bjørn.» sa Mammi. «Celine trenger også noe nytt, hun trenger noen nye sele-shortser nå som det blir varmere. Også må vi handle bleier» sa Tante.
Vi kjørte mot kjøpesenteret, Celine og jeg pratet om alt vi hadde opplevd på båtturen med Onkel.

Det var allerede mange biler på parkeringsplassen da vi kom frem, Mammi parkerte et godt stykke fra inngangen og vi fikk gå ut av bilen. Mammi og Tante holdt i selene våre og begynte å gå mot hovedinngangen. Vi var innom noen butikker for voksne før vi gikk mot Store Barn butikken.

Det var en annen jente som sto bak kassen denne gangen, Mammi sa at «de små trenger noe nytt, Bjørn her, trenger både penklær og barnehage-klær og Celine skal ha noen nye sele-shortser. «Bli med meg» sa jenta. Det var mye fine klær i butikken, jeg fikk velge en body og en bukse selv, resten bestemte Mammi. Celine fikk også velge 2 plagg, Tante hadde med en liste over hva hun trengte også. Til slutt gikk vi innom sele-avdelingen, de voksne plukket ut like seler til oss. De hadde flere reimer og ringer for feste ting i, de voksne bestilte dem med broderte navn foran på brystet og bak på bleieholderen. «Dette blir de nye barnehage-selene deres» sa Tante. De var skikkelig fine. Jeg fikk en mørkeblå og Celine fikk en dyp-rosa.

«Jeg har tenkt litt» sa Mammi. «Både Celine og Felicia har jo egen vogn, har du også lyst på din egen?”
Jeg ble helt stum” Kan jeg det? Ja, gjerne!» «Vi vil gjerne se på en vogn også» sa Mammi til jenta. De hadde mange fine vogner der og jeg fikk maken til Celine sin, bare i andre farger.
«Vi må ikke glemme å kjøpe bleier» sa Tante. Midt i bleie-avdelingen sto det en stor pall med de super-tykke Unisex 24/7 bleiene som vi fortsatt hadde noen igjen av. «Vi kan like gjerne ta med 10 pakker, det går jo med» sa Mammi. Celine og jeg fikk velge 2 bleiepakker hver i tillegg. Jeg valgte en pakke Safari og en pakke Barnyard, Celine valgte 2 pakker med prinsessebleier, en rearz og en med Disney prinsesser på.
«Vi tar med 20 pakker innleggs bleier også, de tisser nemlig masse disse to» sa Mammi. «Det betyr bare at de får nok å drikke det», sa jenta. Celine og jeg tok tak i de bleiepakkene vi selv hadde valgt. Jenta i butikken sa at vi kunne kjøre bilen helt til inngangen så vi slapp å bære alt sammen helt til den andre siden av parkeringsplassen. Mammi hentet bilen, og jenta i butikken holdt i selene våre mens Mammi og Tante bar alt ut i bilen. Mammi tok også med et brett med middagsglass til oss før hun betalte. Mammi kjørte bilen tilbake, Tante sjekket bleiene våre før hun dro oss ut av butikken. «Vi møter Mammi´n din ved hovedinngangen» sa Tante.
«Bilen er så full at vi ikke har plass til mere» sa Mammi da hun møtte oss ved inngangen. «Vi må nesten kjøre hjem med alle bleiene og vognen til Bjørn før vi kan handle mat» sa hun. «Jeg kan godt ta dem med på lekerommet her på senteret, så slipper vi å dra dem så mye frem og tilbake» sa Tante. «Å ja, kan vi det? Det er så gøy på lekerommet!» sa Celine. Mammi og Tante nikket. «Kom Bjørn, så kaster vi oss uti ball-bingen» sa hun. Tante hadde stramme seler på oss der vi trakk mot lekerommet, Celine var kjent og kunne veien dit. Tante klipset løs båndene som var festet i selene våre og vi fikk leke fritt både i ball-bingen og på lekerommet. Det var noen andre småbarn der som kikket veldig på oss og spurte «Bruker dere bleie eller?» Vi bare nikket og lekte videre.

«Jeg synes det lukter litt bæsj her jeg» sa Mammi. Vi hadde ikke lagt merke til at hun var tilbake. «Bare promp» svarte jeg, men jeg kjente at det presset på. «Celine? Er det deg?» spurte Tante. Celine kikket på mammaen sin og lo. «Tenkte jeg det ikke» sa Tante.
Mammi snudde seg mot Tante, «Vel, hva synes du? Skal vi vente til vi er ferdig å handle? Bjørn fyller sikkert bleien sin snart han også» «Da venter vi litt» sa Tante og snudde seg mot Celine, «du klarer vel å gå i bæsjebleien din en stund til? Vi skal bare handle litt først.»
Celine nikket, hun var vant til å gå en stund før hun fikk skiftet bæsjebleier.

De voksne klipset fast båndene våre og leide oss gjennom hele kjøpesenteret. Rett ved inngangen til matbutikken, kjente jeg at jeg bæsjet. Jeg kjente bæsjen spre seg i bleien for hvert skritt jeg tok. Mammi luktet på meg, «bæsj i bleien her også» sa hun til Tante. Vi gjorde oss ferdige i matbutikken, diverse voksenmat til Mammi og Tante, barnegrøt, velling, svisker og grønnsaksmos til Celine og meg.

«Jeg tar dem med på stellerommet og skifter på dem, så slipper vi lekkasje i bilsetene» sa Tante. Mammi sa hun skulle ta varene ut til bilen. Hun skulle også innom apoteket før hun skulle møte oss ved inngangen til barnebutikken.

Tante dro oss med gjennom hele kjøpesenteret på nytt og inn på Store Barn. «Hei igjen!» sa jenta i kassen. «Hei igjen, ja. De har bæsjet begge to, kan jeg få låne stellerommet ditt?»
«Værsågod, det ligger bleier under stellebordet» sa jenta. Tante dro oss gjennom hele butikken. I enden av sele-avdelingen var det en dør det sto «Stellerom» på. Vi ble skiftet på. Det var tydeligvis reklame-bleier som lå under stellebordet. På forsiden var det samme logoen som på utsiden av butikken. Bak på rumpen sto det «Bæsj og tiss blir kliss»
Det var deilig å få vasket bort bæsjen og få på en tørr bleie. Tante leide oss ut av butikken igjen og mot døren. «Tusen takk for lånet, fine bleier forresten» sa hun til jenta som jobbet der.
Jenta smilte og ønsket oss velkommen tilbake.

Vi ble leid ut i bilen og spent fast i setene våre. Den bleien jeg hadde på meg nå, var mye tynnere enn de jeg pleide å ha på meg. Tante må ha lest tankene mine, for hun snudde seg mot Mammi og sa «De hadde gratis bleier på stellerommet, men de er nok i tynneste laget for Bjørn og Celine.»
«Vi gir dem et skift når vi kommer hjem» sa Mammi, «Unisex med 3 innlegg da bør det holde til kveldsstellet.» Tante var enig.
Celine og jeg var enig også, vi likte å gå med tykke bleier for da slapp vi å bli skiftet på så ofte.
Vi kom hjem, Mammi tok oss med inn og skiftet på oss mens Tante bar inn matvarene, så fikk vi en flaske med velling før vi ble kledd på.
Det hadde begynt å regne, så Mammi kledde på oss det låsbare regntøyet før hun tok på oss selene. Tante hadde hengt opp en løpestreng hjemme også, maken til den på hytten. Vi ble festet i hver vår kjetting og småløp bort til sandkassen. Den våte sanden var perfekt til å bygge ting av.
Vi fikk være ute nesten til det ble mørkt. «Nå er det middag, barna mine» sa Tante. Hun ventet på trappen. «Jeg tror vi må spyle dere først jeg, så møkkete har jeg aldri sett dere før!» Tante ba oss gå bort til hageslangen. Kjettingene raslet i grusen der vi gikk. Vi ble spylt og leid tilbake, Tante løsnet kjettingene, tok av oss selene og låste opp regntøyet vårt. Tante kjente i skrittet mitt, «masse tiss i bleien til Bjørn», sa hun og kjente i skrittet til datteren sin. «Masse her også, godt vi ga dem ekstra med innlegg»
Bleiene våre var så tykke at vi fikk nesten ikke plass i stolene våre på kjøkkenet. Mammi festet oss og klipset på bordplatene før hun tok på oss smekker og satte middagen vår frem. De voksne matet oss, jeg likte bedre å bli matet enn å spise selv. Jeg synes det var så koselig når jeg bare kunne gape. 2 skjeer mat og drikke litt fra tåteflasken før det kom 2 nye skjeer med mat. Celine og jeg storkoste oss.

Vi ble vasket rundt munnen og fikk av smekkene. «Hva sier dere til bading, nattbleier og pysj? Så kan dere se litt Barne-Tv etterpå?» spurte Mammi. «Ja! Tusen takk for maten, kan vi klatre ned fra stolene våre nå?» sa Celine. Mammi løsnet bordplater og seler, Tante ble med oss inn på badet der hun kledde av oss og tok av de tunge bleiene. «Mammaaaa? Kan Bjørn og jeg vaske hverandre?» spurte Celine. «Hmm, det kan dere få lov til. Men ikke noe tøys nå, jeg vet nok hva du har lyst til jenta mi» svarte Tante.
Tante vasket håret vårt først, så fikk vi hver vår klut før hun gikk ut av badet. «Jeg lar døren stå på gløtt, så jeg kan høre dere» sa hun og gikk ut til Mammi.
Celine fniste og hvisket «Jeg syns det er så deilig når du vasker tissen min» før hun strakk foten sin bort og kilte meg på tissen min. Så snudde hun seg og satte seg mellom beina mine. «Vaske meg?» sa hun. Jeg vasket lett på halsen hennes før jeg fortsatte på de søte små puppene og vasket meg mot tissen hennes. Celine klynket litt når jeg begynte å vaske der nede. «Var det noe jenta mi?» hørte vi utenfor døren. Jeg stivnet helt. «Nei da mamma, bare Bjørn som kilte meg» sa Celine. Jeg fortsatte å vaske tissen hennes og kjente jeg ble hard selv. Hun pustet tyngre og klynket forsiktig da hun kom. «Tusen takk Bjørn, jeg kan vaske tissen min selv» sa Celine til meg såpass høyt at de voksne skulle høre det, hun fortsatte «Sånn, nå er det min tur til å vaske deg på ryggen» før hun tok tak i tissen min. Jeg kom nesten med en gang, Celine fniste og blunket lurt til meg. Hun vasket meg på ryggen og hadde akkurat lagt kluten mot magen min idet Mammi kom inn. «Går det bra, barna mine?» «Ja da tante» sa Celine, jeg lurte på om vi hadde blitt oppdaget.
Vi ble dusjet og hjulpet opp, vi ble tørket og fikk på morgenkåper. «Legg dere foran tv dere, jeg har lagt ut et tisselaken. Rumpene deres trenger å bli luftet.» Tante satt i sofaen, hun hadde hentet bleier, innlegg og pysjer. Vi fikk se en episode av Bamse først. «Mamma, kan jeg få på bleie nå?» sa Celine. Tante tok på henne en prinsesse-bleie med 2 innlegg. Så fort Tante hadde festet den siste teipen, hørte jeg Celine sukket høyt. Tante kjente på bleien hennes, «tisset du allerede?» Celine smilte og nikket. «Vel, nattbleien er på, nå er det pysj. Du får tørr bleie i morgen» sa Tante og puttet en smokk i munnen til datteren. Jeg fant smokken min jeg også, Tante ba meg legge meg på ryggen og løfte opp rompen. Jeg fikk på en Barnyard med dobbelt innlegg. Idet Tante brettet bleien over tissen min, tisset jeg. «Du også?» sa Tante. Celine la hånden sin på bleien min. «Varmt jo!» sa hun og lo den søte latteren sin.

Mammi hadde kjøpt låsbar pysj til meg også, snart hørte vi det klikket idet glidelåsen ble låst.
Vi fikk lov til å se to episoder med Lille Prinsesse også. En av Celine sine favoritter. «Nå er det på tide for små prinsesser og prinser å finne sengen» sa Mammi. Hun leide oss inn på badet, pusset tennene våre og tok oss inn på soverommet. På døren hang det nå et skilt med fargerike bokstaver: «Her bor Celine og Bjørn» Mammi hjalp oss opp i sengen og festet vottene våre og oss natta flaske, så leste hun høyt fra Bambi-boken. Vi drakk opp flaskene mens Mammi leste, så vi fikk festet smokkene våre med reim før sengekanten ble trukket opp og låst. Celine krøp inn i armene mine og vi la oss til å sove.

Fortsättning:

Del 1 (4 maj 2022)
Del 2 (30 apr 2022)
Del 3 (30 apr 2022)
Bjørn har flyttet inn til Mammi sammen med Celine og Tante. Med denne historien i 3 deler setter jeg et foreløpig punktum for disse karakterene

Tillagd 30 apr 2022   Noveller   #Man som bottom #Kvinna #Kvinna som bottom #Kvinna som top #Adult Babyhood #Rörelsehindring/bondage #Låsbara plagg #Uppfostring/Disciplin #Kärleksfullt omhändertagande #Napp, etc. babyattribut #Smisk #Allt-i-ett-blöjor #Extremt blöjbärande #Våta blöjor #Smutsiga blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5450  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024