Logga inBli medlem
Avslørt

Del 1

«Au, au, au!!!!» Jeg skrek av smerte og klarte ikke å holde tårene tilbake. Paddelen traff rumpen med høylytte klask.

Jeg fikk sjokk da du glad og fornøyd låste deg inn hjemme og skulle overraske meg med å komme tidligere hjem enn planlagt. Det gode humøret forsvant brått - og du frådet av sinne når du så hvordan det så ut. Ingen av oppgavene jeg hadde fått før du dro, var fullført. På kjøkkenet stod det oppvask utover benken, og oppvaskmaskinen var ikke tømt. Verre var det at på badet fløt det av bleier, pudder og våtservietter. Jeg hadde planlagt å ta et skippertak med opprydning og fjerne alle spor av min ulydighet før du kom hjem.

«Du ser fullstendig latterlig ut med bleie, body og strømpebukse - jeg tar vel ikke mye feil hvis jeg antar at bleien er våt? Du kan hente den store paddelen - OG den lille pisken som ble kjøpte når du skulle straffes ekstra hardt! Jeg regner med at du forstår at denne oppførselen kommer til å få konsekvenser og på et nivå du ikke har opplevd før!» Stemmen din var hard og bestemt og jeg torde ikke protestere.
Det var ikke første gang jeg hadde fått ris - paddelen var ganske velbrukt. Men den nye pisken hadde du forlangt at jeg bestilte sånn at du kunne piske meg forfra uten å skade meg.
Skjelvende av frykt hentet jeg det du hadde bedt meg om. Nervøsiteten fikk blæren til å kjennes sprengt ut og jeg klarte ikke la være å fylle bleien enda mer.

Med raske og irriterte bevegelser dro du ned strømpebuksen og åpnet bodyen. Bleien bare røsket du ned til knærne. Du kunne ikke unngå å kjenne at den var varm av at jeg nylig hadde tisset. Jeg tryglet om nåde og at jeg ikke klarte mer, uten at det hadde noen virkning på deg.

«Sånn, nå kan du snu deg rundt og se meg i øynene. Jeg er ikke bare sint, men skuffet over måten du har trosset meg på. Jeg tenker at vi avslutter denne økten med 10 slag på pikken din for å markere alvoret i det du har gjort».
Pisken treffer nådeløst - og selv om du ikke slår hardt er smerten mye verre enn de hardeste slagene med paddelen. Jeg hyler ut og dekker meg med hendene.

«Hold hendene på hodet - ellers må jeg binde deg!» Motvillig gjorde jeg som du ville, for jeg trodde ikke jeg kunne takle en strengere straff.

Endelig falt det tiende salget og jeg regnet med at jeg hadde sonet ferdig når du ga meg en klem og sa at jeg hadde vært flink som aksepterte første del av straffen. Hulkende sa jeg unnskyld og at jeg visste at jeg hadde skuffet deg. Jeg hadde fortrengt konsekvensene av å bryte reglene, men visste jo at jeg kom til å bli straffet om jeg brøt reglene.

Selv om du nettopp hadde straffet meg hardere enn noen gang, var det godt å ha deg hjemme igjen. Jeg begynte å puste litt mer normalt. Du så som alltid fantastisk ut og blondene som holdt de store brystene dine på plass var godt synlig under den hvite blusen og de trange svarte skinnbuksene avslørte en deilig rumpe og sterke flotte ben. Synet fikk det absolutt til å krible og det var ikke fritt for at pikken vokste.

«Jeg har alltid forlangt at du rydder vekk bleiene, men nå ser jeg jo at du har behov for bleier. Så den neste delen av straffen din er at du må bruke bleier 24/7 frem til og med neste helg. Hvis du følger alle ordrer til punkt og prikke, skal du få slippe unna med en tynn pull-up på jobb. Men hvis du bryter den minste regel fremover, vil du måtte bruke tapebleier også der. Men du bruker jo bleier så fort jeg er ute av huset så dette er kanskje ikke noen reell straff. Jeg kan derfor love deg at du vil få rikelig med straffearbeid i de kommende ukene.»

Dette hadde jeg ikke ventet. Selv om jeg nøt følelsen av bleiene og syntes det var deilig å bruke, var jeg på ingen måte komfortabel med å bruke bleier i all offentlighet. Bare tanken ga meg et intenst sug i magen. En tynn trusebleie skulle jeg vel kunne klare – men risikoen for å bli sett med noe større ga meg frysninger.

«Men - hva med neste helg?» Du hadde invitert den gamle venninnegjengen på langhelg. Det var en stund siden dere hadde møttes ettersom alle bodde i forskjellige byer. Og pandemien hadde ikke gjort det lett å reise.

«Haha - jeg ser jo at du gjerne kler deg i rosa strømpebukse og kjole. Så jeg har tenkt meg at du skal få være med hele helgen – vi kan trenge en som hjelper oss med å rydde hus og kjøkken. Selvsagt skal du ha bleie og du skal få godt stell – det kan være flere som vil gjenoppfriske gamle barnepike kunster.»

Jeg stod som forstenet – dette kunne ikke skje. Dette var mine ytterst private tanker og fantasier, og jeg hadde ikke delt dette med noen andre enn deg. Nå ville jeg bli eksponert på en måte jeg hadde vanskelig for å forestille meg.

«Men nå tror jeg det er på tide å gå på badet – den bleien din trenger å byttes, og de neste ukene er det kun jeg eller de jeg gir tillatelse, som har anledning til å bytte på deg!” sier du med fast og besluttsom stemme, mens du tar meg i hånden og fører meg mot badet.

————————————-

Jeg har planlagt noen flere kapitler hvis det er interesse :-)

Fortsättning:

Del 1 (23 maj 2022)
Del 2: Skjerpet straff (23 maj 2022)
Jeg blir avslørt med bleier og strengt straffet. Straffen vil etterhvert avsløre spennende detaljer om kjærestens venninnegjeng.

Tillagd 13 apr 2022   Noveller   #Man som bottom #Kvinna som top #Diaper Love #DL-dominans #Adult Babyhood #Påtvingad babyfiering #Sissyfiering #Skamlekar/förödmjukelse #Smisk #Smärta #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #24/7

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5410  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024