Logga inBli medlem
Eskil og Anders

Del 1

Eskil lå i sengen og lyttet. Det var helt stille i leiligheten. I følge kalenderen var det vinterferie og de andre i kollektivet hadde reist hjem eller til kjærestene sine, så han hadde hele leiligheten for seg selv. Eskil hadde kommet litt skeivt ut med skolearbeidet så han hadde valgt å bli igjen i byen for å ta igjen litt. Denne tirsdags morgenen var den første i tom leilighet, og han kjente et sug i magen. Nå hadde han fem hele dager helt alene. Det betydde at han endelig kunne åpne loftsluka som heldigvis var på rommet han, og ta ned den sorte plastsekken. Den som ingen måtte finne. Den med bleiene, bodyene, avføringspillene og andre leksaker. Han ble kåt bare av tanken.

Kvelden før hadde han vært ute på byen med et par andre fra klassen. Det hadde blitt noen øl, og han hadde ikke orket å ta ned sekken fra loftet når han kom hjem. Hadde bare slengt seg rett i sengen, men før han la seg hadde han låst doen. I leiligheten var det separat toalett fra resten av badet. Derfor hadde han i fylla låst doen fra utsiden og lagt nøkkelen i en flaske han fylte med vann og la i frysen. Å få ut den nøkkelen ville ta tid. Han hadde gjort det før og visste at det tok et døgn å tine den flasken. Nå kjente han at han både måtte tisse og bæsje. Og bleiene lå på loftet. Jo mer han tenkte på det jo mer presset det. Og magen var en typisk dagen derpå mage.

Han satt seg opp på kanten av sengen. Han hadde på seg en hvit bokser som stod rett ut. Pikken var stiv og han ble jo enda hardere av å tenke på bleiene som lå der oppe. Han dro frem stolen som stod ved pulten foran vinduet og gikk oppå. Han fikk akkurat tak i den lille kroken på luken og dro den til seg. Luken åpnet seg og han dro ned den lille stigen som var i luken.
Nå hastet det med å få på seg en bleie. Eskil dro stigen helt ned og begynte å klatre opp. Han kjente det begynte å putre luft bak og klarte ikke holde igjen. Pikken var også blitt slapp av at han måtte tisse så mye. For hvert steg opp stigen kom det mer og mer luft. Han fikk hodet opp gjennom luken og myste rundt. Det var beksvart der oppe. Han kjente med hendene til høyre for åpningen. Det var der han hadde lagt sekken sist han hadde kost seg med bleier. Ingenting. Han kjente en liten panikk. Han kjente rett frem. Ingenting. Ikke til venstre heller. Faen! Noen hadde tatt sekken. Og nå presset det bak. Veldig.

Han snudde seg og kjente bak seg. Der var den. Phu! Han hadde nok bare husket feil. I det han løftet sekken var den tyngre enn han husket så han måtte ta litt i. Og i det han tok i klarte han ikke holde igjen mer. Det presset seg ut bak og foran. Han klarte ikke holde igjen lenger. Pisset tok ikke lang tid før det rant nedover de nakne beina og han hørte det rant fra stigen og ned på gulvet. Bak kom det som en eksplosjon. Bløtt og varmt og presset seg ut bak i bokseren som ikke lenger var særlig hvit.

Brunt vann fant også veien ned beina, stigen og ned på gulvet. Så stod han der da med bleiesekken i hånden og hadde både tisset og bæsjet seg ut før han fikk bleie på seg.
Eskil kom seg ned stigen og så opp. Treverket var blitt vått og noen steder brunt. Her måtte det en vaskejobb til. Han så ned på gulvet og på den gule og brune dammen som lå under luken. Dette ble mye styr tenkte han før han så på seg selv. Bokseren var gjennomsiktig av tiss fremme og han kunne se pikken sin. Bak var den bare brun og bæsjen hadde spredd seg rundt overalt bak. Og det luktet dagen-derpå. Han tok med seg bleie-sekken og gikk på badet. Rett i dusjen og fikk spylt seg ren i dusjen. Deretter var det frem med vaskebøtta og vaske ned stige og gulv. Han hadde ikke giddet å kle på seg en gang fordi han ville ta en skikkelig dusj etter han hadde fått vasket. Og først da han hadde vasket oppdaget han at han ikke hadde tatt ned persiennen før han la seg. Så her var det fullt innsyn til soverommet fra bygården på andre siden. Han kikket opp og møtte blikket til en gammel dame i en leilighet på andre siden av gaten. Shit! Hva hadde hun sett? Han skyndet seg ut og inn på badet. Flau og samtidig litt kåt. Hadde hun fått med seg hele opptrinnet? Bæsjingen og tissingen? Hadde hun sett han naken?

Eskil åpnet sekken og fant frem bleiene og en helt ordinær hvit body. Deretter barberte han seg, pusset tenner og tok en god dusj.
Når han var ferdig tørket han seg grundig og fant frem en Tena Maxi Slip. Den var såpass diskret at den kunne han ha på seg når han skulle ut. Bleien gikk på med trente hender og bodyen fikk bleien til å sitte perfekt på.

Eskil var en pen gutt i starten av tyve årene. Slank og uten særlig kroppshår. Det lille han hadde i skrittet var alltid shavet, men fra naturens side var han utstyrt med lite hårvekst på kroppen. Det var han egentlig ganske glad for De få gangene han hadde vært med en gutt hjem hadde han fått bemerkelser på hvor glatt og fin han var også i rumpen.
Han kledde på seg resten og satte på en lang vaske med den skitne bokseren. Den må vaskes grundig!
Han kjente seg trygg og beskyttet mens han gikk til skolen. Det var deilig å endelig kjenne bleie mellom beina. Sist hadde vært juleferien når han hadde valgt å reise tilbake til byen i romjulen for å jobbe og studere. Også da var leiligheten tom og han hadde kost seg i flere dager. Med seg i sekken hadde han to nye bleier, og han regnet med at det holdt med et skifte på skolen, men alltid greit å ha et skift ekstra.

Skolen var nesten tom da han kom inn. Kun noen få studenter satt i kantinen og pratet, og han gikk trappen opp til biblioteket og lesesalen. Her var det kun et par andre studenter som satt og leste.

Eskil fant seg en plass litt for seg selv, tok på Mac og bøker og begynte å lese. Vannflasken ble fort tom etter gårsdagen, og han gikk ut til vanndispenseren for å fylle den opp igjen. Ute i gangen traff han Anders. Eller han trodde han het Anders. Det var en gutt i klassen, men siden de var over 100 stykker hadde han aldri pratet med han. Men han var så fin. Eskil kjente et sug i magen hver gang Anders kom inn i auditoriet. Alltid like før forelesningen startet, hilste litt små-cocky på læreren, og satt seg ned på tredje rad med de to jentene han alltid hang med. Eskil var sikker på at hun ene var kjæresten hans fordi de alltid var i lag. Men smilet, selvsikkerheten og hvor utadvendt Anders var, gjorde at Eskil hadde fantasert om han et par ganger mens han runket på kvelden.

Eskil hilste blygt og så ned i bakken. Anders hilste med sitt strålende «Hei på deg» i det han passerte.
Eskil snudde seg etter to sekunder for å se på den fine rumpen til Anders, men i det han snudde seg så snudde Anders seg også og blikkene møttes. Anders smilte, mens Eskil snudde seg raskt tilbake og rødmet.

Tilbake på lesesalen kjente Eskil at han måtte tisse. Men han holdt igjen så lenge han kunne før en varm stråle fylte opp fronten av bleien. Det var så godt og varmt, og Eskil kjente det kriblet i magen. Så deilig var det. Men det var god plass til mer. Han jobbet med faget og timene gikk. Etter hvert som tiden gikk ble bleien tyngre og tyngre og da han reiste seg for å gå til kantinen så han at han hadde fått en fin bleiebul på dongeribuksen. Men av erfaring så visste han at det var plass til litt til.
I kantinen kjøpte han seg en bagett med kreolsk kyllingsalat. Hans favoritt. Og så kjøpte han en cola. Måtte få opp blodsukkeret litt. På et av bordene satt Anders med hun jenta Eskil var sikker på var kjæresten. Anders vinket til Eskil som vinket litt usikkert tilbake før han hastet tilbake til lesesalen. Han kunne høre Anders og jenta le bak han.
Det gikk en times tid til, og bleia ble enda fullere. Eskil kjente med hånden på utsiden av buksen og kunne kjenne en liten våt flekk på under skrittet. Faen. Han fisket opp en av de rene bleiene (som selvfølgelig var pakket i plastpose) og gikk mot handicap-toalettet. Det var låst, og på døren hang et skilt om at det var stengt i vinterferien pga oppussing. Nærmeste handicap-toalett var nede i kjelleren, og han gadd ikke gå ned dit. Det var så lite folk på skolen at han tenkte det ville gå greit på et av de andre toalettene hvor det var båser.
Han gikk inn og så at det ikke var noen av de andre båsene som var låst. Da er jeg trygg, tenkte han, og gikk inn i den innerste båsen og låste døren. Han dro ned buksen, åpnet bodyen og fikk løsnet tapene på bleien. Når han rev de opp var det som om det var gjenklang i rommet. Han syntes han hørte en lyd og frøs helt til. Nei det var visst ikke noe. Sikkert bare utenfor.
Den våte bleien traff flisene med et plask. Han plukket den opp og rullet den sammen slik at tapene kom på utsiden igjen. Opp av posen fisket han opp en ny, og igjen var det som om tapene ropte ut i rommet. Han fikk bleien på plass stående ved hjelp av å lene seg inntil dodøren, og snart var body kneppet og buksen på. Ah. Tørt og trygt igjen. Den våte bleien tok han oppi posen og med seg ut for å kaste oppi søppelkuven på toalettet. Mens han vasker hendene hører han det trekkes i ett av de andre toalettene. Han snur seg, men alle er jo ulåste. Så åpner den første døren seg. Og det er Anders. Eskil holder på å dø. Han snur seg fort, ser ned i vasken, avslutter vaskingen og tar tre raske tørkepapir før han stormer ut. Herregud! Har Anders sittet der hele tiden?

Eskil setter seg ned på plassen sin igjen men merker at han skjelver. Han har bare lyst til å dra hjem og kjenner at konsentrasjonen er helt borte. Han begynner å pakke sammen da han merker en skygge bak seg. Han snur seg og ser rett oppi ansiktet til Anders. Eskil rødmer.

«Hei» sier Anders og smiler det 1000-kroner smilet sitt
Eskil klarer å stotre frem et forsiktig hei han også, men kjenner halsen er tørr og han begynner å småsvette på overleppen. Hodet er tomatrødt.
«Sorry hvis jeg skremte deg på do. Var ikke meningen, og du virket så skremt»
«Eh… det går fint. Hadde det bare litt travelt» sa Eskil og kikket i gulvet
«Går det fint med deg? Det hørtes ut som om du skiftet bandasje eller plaster eller noe. Har du skadet deg? Er alt bra?» Anders så forsiktig på Eskil med et blikk fylt med omsorg.
«Eh… det ja.. eh ja. Eh.. ja.. ja. Ja. Jeg har operert. På låret. Måtte skifte bandasjeplaster.» Eskil skjønte det var en vei ut av dette.
«Ok. Alvorlig eller?»
«Eh.. neida. Bare en føflekk»
«Så bra. Jeg heter Anders by the way. Tror vi går i samme klasse gjør vi ikke?»
«Eh jo. Jeg heter Eskil» Eskil kjente enda mer blod strømmet til hodet og tenkte at nå eksploderer det snart»
«Vil du ha en pause? Være med ut en liten tur? Det er nesten vår i luften ute?»
Eskil visste ikke hva han skulle svare. Anders maste om han ikke kunne være med ut en tur, og til slutt sa Eskil ja.
Han reiste seg og fulgte etter Anders ut i atriumet på skolen. Solen steikte og det var vårvarmt.

«Du går fint seg jeg» sa Anders og nikket mot låret.
«Ja det er ikke så gale når jeg går» svarte Eskil. Så snakket de litt om denne «operasjonen» som Eskil visstnok hadde hatt. Samtalen gled snart over i alt og ingenting og samtalen gikk overraskende lett. Eskil ble litt fasinert over hvor enkelt det var å prate med Anders. Han virket oppriktig interessert og var veldig opptatt av Eskil og hans historie. Eskil ble spurt om han hadde dame, men svarte at det hadde han ikke. Han var ikke riktig ut av skapet enda, og de i kollektivet visste ikke at han var homofil. Anders hadde heller ikke dame, og heller ikke type sa han og blunket til Eskil. Eskil kjente igjen hvordan han rødmet, men sa ikke noe mer på det.

De nøt solen i en times tid og under den tiden måtte Eskil tisse litt. Det så ikke ut som om Anders merket noe til det.
Eskil måtte etter hvert tilbake på lesesalen sa han, og Anders sa han også skulle lese litt. Om det var greit at han satt ved siden av Eskil. Joda, det burde går fint det.
Så satt de der og studerte. Side ved side og helt stille. Når klokken nærmet seg seks kjente Eskil at bleien var relativt full av tiss og han måtte i tillegg bæsje. Det var ikke aktuelt å gjøre det på skolen. Han begynte å pakke sammen og Anders kikket opp og lurte på om han skulle hjem. Eskil sa at det var nok for i dag og at han nå skulle dra hjem. De hadde tidligere funnet ut at de ikke bodde langt fra hverandre, men Anders bodde hjemme hos foreldrene sine. Så han lurte på om de skulle slå følge.

Det var fortsatt litt vårlig i luften selv om solen nå var på vei ned. Eskil hadde fått en relativt stor bleiebul i front, men regnet ikke med at noen merket det så lenge de ikke visste hva de skulle se etter. De ruslet gjennom sentrum mens Eskil kjente at han mer og mer måtte bæsje, og håpet han klarte seg til han kom hjem.
Da de var kommet ut av sentrum og opp i en av sidegatene kjente plutselig Eskil noe som tok han på rumpen. Det var Anders som hadde ført en hånd over baken hans. Han snudde seg og møtte blikket til Anders som blinket og smilte lurt.

«Det var en polstret rumpe» sa han og lo
«Eh. Hva mener du?»
«Trust me. Jeg kjenner igjen lyden av en bleietape» sa han mens han dultet borti Eskil.
«Hæ? Hva mener du»
Og før Eskil visste ordet av det så slo Anders han hardt på låret. «Her er ikke noe sår» sa han og lo.
Eskil rakk ikke reagere.
«Slapp av. Synes det er søtt jeg at du bruker bleie. Det gjorde ex-en min også. Jeg så det på deg allerede når du hentet vann i dag. Den fine bulen fremme og den litt fluffy rumpen bak. Synes det er sexy jeg. Og ikke minst ansiktet ditt når du tisset på deg mens vi snakket. Det litt konsentrerte blikket. Kjenner det igjen». Anders lo.
«Jeg forstår ikke helt hva du mener..» prøvde han. Men før han visste ordet av det hadde Anders tatt en godt tak i bleiebulen utenpå buksen. Ikke fortell meg at dette ikke er en søkk våt bleie sa han og kikket Eskil rett i øynene. «Og etter det jeg forstår så bør den skiftes».
Begge stoppet opp. Anders holdt fortsatt hånden på bulen. Pikken til Eskil fyltes med blod.
«Har jeg rett?»
Eskil nikket.
«Jeg blir med deg hjem og skifter på deg. Lenge siden nå og jeg har savnet det». Anders dro med seg Eskil oppover bakken. Han orket ikke protestere mot denne virvelvinden som hadde kommet inn i livet hans i dag, og som visste alt.

Eskil låste seg inn i leiligheten og lukten fra i dag morges hang fortsatt i luften. Anders kommenterte at her hadde noen hatt det gøy. De hang fra seg yttertøyet og Eskil gikk mot badet. Anders fulgte etter og foreslo at de skulle skifte på soverommet siden det var bedre plass der. De tar med seg ny ren bleie, våtservietter og en pose. Eskil hadde glemt han måtte bæsje, men nå kjente han på trykket igjen. Magen var nok ikke helt i laget etter i går kveld og kreolsk kylling var nok ikke det beste.

Anders presser Eskil ned på sengen og svinger han rundt. Eskil får beskjed om å ligge i ro, og når Eskil forsøker å si at han må bæsje så hysjer bare Anders på han.
Forsiktig tar Anders av han hettegenseren, og åpner opp buksen. Han drar den forsiktig av sammen med sokkene. Nå klarer ikke Eskil å holde igjen lenger og han lar det gå i bleien. Anders merker dette og smiler. Eskil unnskylder seg, men blir bare hysjet på.

Anders åpner knappene i bodyen og får den av. Nå ligger Eskil i kun bleien på sengen. Forsiktig løsner Anders en og en tape før han bretter ned bleien. Den er gul i front og det brune har presset seg frem mot ballene. Anders smiler og løfter på pikken til Eskil.

«Den var jo fin» sier han og smiler. Det går nå opp for Eskil at Anders nok også liker guttetisser.

Blodet strømmer igjen til pikken.
De har glemt å legge noe under bleien så de må være veldig forsiktige. Eskil løfter opp stumpen slik at Anders kommer god til for å vaske. Det var mye og bløtt så det blir en del å vaske, men etter en stund og 15 våtservietter er Eskil ren igjen. Bleien pakkes sammen og legges i en pose sammen med våtserviettene.
Eskil ser på Anders som med veldig fin teknikk åpner bleien, får den under han og med raske bevegelser har han fått bleien perfekt på. Han ber Eskil ligge mens han forlater rommet og kommer straks tilbake med en av de mer barnslige bodyene. Han hadde sett den mens de var på badet forklarte han. Så spurte han om Eskil hadde en pysj-bukse og t-skjorte han kunne ha på. Eskil forklarte hvor det lå og Anders kledde på han og når han var ferdig så han ut som en liten gutt.

«Nå var du søt» sa Anders og kysset Eskil lett på munnen.

Fortelling om to gutter som deler bleieopplevelser

Tillagd 3 mar 2022   Noveller   #Man #Man som bottom #Sex #Adult Babyhood #Diaper Love #DL-dominans #Man som top #Erotik #Vänner #Uppfostring/Disciplin #Påtvingad babyfiering #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5349  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024