Logga inBli medlem
Läkarundersökningen

Del 1

Detta är en delvis sann historia, men i verkligheten slutade den när vi gick av tåget. Därefter är det ren fiction.
Jag är en gift man med två barn i övre tonåren som alltid har velat varit liten och använda blöja. Jag berättade aldrig det för min fru utan höll det hemligt i många år, faktiskt ända fram till för några år sedan. När jag då berättade för min fru så ville hon inte veta av något sådant och ville istället hitta olika psykologiska orsaker till det för att ”bota” mig.

Jag slingrade mig ur hennes grepp den gången och har sedan dess fortsatt med blöja ibland i hemlighet men inte berättat för henne. Dock blir det alldeles för lite blöjtid för mig.

Den här historien utspelade sig när vi köpte ett hus som vi skulle ha som ett fritidshus lite högre upp i landet. Vi bodde redan i en lägenhet i Stockholm och ville ha något att åka till och koppla av från stadens all stress.



Läkarundersökningen




Jag hade det väldigt svårt att få lite baby stunder för mig själv och kände att jag var i stort behov av sådan tid. Jag fick en kallelse av min läkare att komma på läkarbesök och min hjärna gick igång på högvarv för att se om jag kan dra nytta av en sådan situation. Jag började planera. Jag beställde hem ett paket med Crinklz blöjor som jag gillar och ett paket med iläggsblöjor en vecka innan besöket. Efter några dagar hade det kommit. Jag beställde även en sportväska. När det var dags för mitt besök tog jag bilen och hämtade ut blöjorna samt sportväskan hos postombudet. Jag gick in i bilen och körde iväg till en liten mer avskild plats där jag öppnade paketen och lade blöjorna i väskan. Därefter åkte jag förbi en återvinningsstation och slängde emballaget för att sedan sätta fart mot sjukhuset och mitt läkarbesök.

Läkarbesöket gick utan några som helst problem. Jag gick förbi en toalett på vägen ut och satte på mig en blöja med en iläggsblöja i, så som jag gillar det. Sedan satte jag mig i bilen och ringde min fru:

- Hej Älskling, började jag.
- Hej Älskling, hur har det gått? Frågade hon.
- Sådär…
- Vad!?
- Lugn, inget dödshotande men det gjorde en prostata undersökning och ville följa upp med en undersökning med kateter. Då skadade de muskeln till urinblåsan lite grann.
- Va? Vad innebär det?
- Jag ska tillbaka dit om en vecka, men tills dess är jag inkontinent och har fått blöjor. De hoppas att muskeln ska läka av sig själv, men annars får de operera.

Det blev tyst en liten stund, sedan fortsatte jag.

- Jag kommer hem nu, men tänker att jag vill åka till huset under den här veckan och jobba därifrån för att inte behöva visa mig såhär för er och i stan.
- Det förstår jag, svarade hon, kanske är bäst så. Men kom hem först.

Jag åkte vidare hemåt, men tog först upp en napp och placerade innanför munskyddet. En annan uppsida med pandemin är att jag kan ha napp nästa överallt eftersom det inte syns genom munskyddet och därför är jag en flitig användare av detta.

Jag kom hem och gick upp till lägenheten där min fru mötte mig med en stor kram. Vi satte oss ner i soffan och pratade en stund. Vi kom fram till att jag skulle berätta för barnen och sedan ta tåget upp till fritidshuset och vara där i en vecka.

Tågbiljetten bokades och sedan pratade jag med barnen.

Min fru körde mig till Stockholm Centralstation för att ta tåget norrut. Jag gav henne en stor kram och en lång puss och sedan satte jag på mig munskyddet och gick jag in i stationshallen. I dörren till stationshallen vände jag mig om och vinkade till henne, sedan fortsatte jag in. När jag kommit bort från hennes blickfång fiskade jag upp nappen och smög in den under munskyddet.

Jag kände mig lite busig när jag gick där på stationen med blöja och napp, även om min vinterjacka täckte blöjan väl och munskyddet döljde nappen så kände jag mig ändå busig. Inne i vänthallen såg jag vilken perrong jag skulle till och gick dit. Tåget stod redan inne så jag gick ombord och satte mig vid min fönsterplats, tog av mig jackan försiktigt och lade den i mitt knä för att inte avslöja min blöja för något. Smög också ur nappen ur munnen eftersom jag inte visste om det skulle komma någon som ville prata. Den åkte sedan in i munnen igen när tåget började rulla för att åka ur vid inbromsningen till varje station och tillbaka igen när det inte kom någon och satte sig bredvid mig.

Första timmen hände ingenting, jag satt och stirrade ut och sög på nappen medan platsen bredvid mig förblev tom. I Gävle kom det på en mamma med en liten bebis i bärsele och satte sig bredvid mig. Vi hälsade lite artigt och tåget rullade iväg.

När vi åkt en liten bit frågade hon:
- Vad ska du norröver och göra?
Jag blev lite ställd men svarade:
- Jag flyr Stockholm för en vecka och tänkte jobba från fritidshuset.
- Flyr? Frågade hon.
Jag insåg att mitt ordval var nog inte det bästa.
- Jag hade en läkarundersökning som inte gick helt ok idag, sade jag lite mer lågmält.
- Vad tråkigt, vad hände?
Jag lutade mig mot henne och viskade till henne att jag hade blivit tillfälligt inkontinent och var tvungen att ha blöja i en vecka. Hon blev lite tankfull och sade sedan:
- Är det därför du har jackan i knät?
- Ja

Vi blev avbrutna av att hennes bebis började skruva på sig och inte var helt tillfreds längre.
- Är det ok om jag ammar honom här? Frågade hon.
- Visst, inga problem.

Hon tog fram en filt och lade över sin axel mot gången, sedan lättade hon lite några spännen på bärselen, knäppte upp sin blus, knäppte loss kåpan på bh’n och förde bröstet in i bebisen mun. Han började suga direkt. Jag försökte att inte stirra men det såg så mysigt och rofyllt ut.

- Så om jag sätter handen i din byxficka så kommer jag att känna en sådan här blöja där med? Viskade hon till mig och pekade på bebisens blöja.
- Öh, ja.
- Får jag?
- Öh, ok.
Hon satte ner sin hand i min byxficka och jag kände hur hon rörde vid blöjkanten. Hon fösökte få handen så långt ner som möjligt men byxfickan tog stopp.
- Kan du släppa på skärpet så jag kan känna via byxlinningen? Frågade hon.
- Öh, ok.
Jag blev helt överrumplad men gjorde som hon bad om. Jag kände hur hon förde ner handen innanför mina byxor men utan på blöjan och drog ner handen till ljumsken. Där kände jag två fingrar som letade sig in och kände på blöjans insida.
- Du är blöt men blöjan klarar nog mer så du behöver inte byta ännu, viskade hon till mig.
Jag var alldeles paff och knäppte mitt skärp igen. Samtidigt kände jag mig som en liten bebis som precis hade blivit kollad av sin mamma och det gjorde mig varm inombords.

Då ropade de ut mitt stopp i högtalaren.
- Tack för en trevlig tur, men här ska jag av, sade jag till mamman.
- Jaha, det ska jag med.

Hon satte på sig och sin bebis kläderna och jag tog på mig min jacka. Sedan gick hon ut i gången men gav mig plats att gå före henne. Hon ville nog försöka få en glimt av min blöja tänkte jag när jag gick mot dörren men henne hack i häl.

Stationen där vi klev av är inte så mycket till station, det är mer ett vindskydd och en parkeringsplats man kliver rätt ner på.
Nere på parkeringen tar jag upp min mobil och börjar kolla hur jag ska gå. 1,8 km säger Google map.

Jag har inte lagt märke till att det endast finns en bil på parkeringen.
- Så du har ingen bil här? Frågar mamman mig.
Jag vänder mig om och ser på henne och säger:
- Nej, jag får gå till huset, 1,8 km enligt Google.
- Hoppa in i bilen så kör jag dig, svara hon och pekar mot passagerarsidan.

Jag gör som hon säger och hon spänner fast sin bebis i babystolen i baksätet.
- Vart ska vi? Frågar hon.
Jag visar henne kartan och hon kör efter den. Det tar bara några minuter så svänger hon in på vår uppfart och stannar.

- Jag vill se din blöja, säger hon och tittar på mig.
- Öh, jag vet inte, känns ganska pinsamt.
- Jag har ju redan känt den, så det är ju nästan samma sak.
- Öhhh, jag försöker fundera. Sedan kommer jag på att jag vill nog ha något i utbyte också och fortsätter.
- Ok, men då vill jag att du ammar mig.

Nu var det hennes tur att bli tyst och fundersam innan hon fortsatte:
- Då måste jag se dig som en bebis, började hon.
- Öh, ok? Svarade jag
- Det måste gå till såhär, fortsatte hon, du får en napp i munnen och får inte prata förrän jag säger till. Du får säga bebisord som ”ga-ga” eller liknande men inget annat. Vi går in i huset och stänger ytterdörren. JAG klär av dig och du gör som jag säger. Jag blir din mamma och bestämmer. Ok?
- Öh, ok. Svarade jag och fick genast en napp i munnen.

Vi gick ur bilen och hon hämtade sin bebis som sov och jag låste upp ytterdörren och klev in. Hon kom strax efter mig och låste dörren bakom mig. Jag gjorde som hon hade instruerat mig och stod helt stilla. Hon tog av sig sina skor och gick in en bit i hallen och ställde ifrån sig sin sovandes bebis (som låg i sin bilstol). Sedan gick hon ett varv och kom sedan tillbaka och tog av sig sin jacka.

Därefter tog hon av mig min jacka följt av mina skor. Sedan knäppte hon upp mitt skärp och tog av mig mina byxor och kalsonger som jag hade utanpå blöjan så blöjan blev helt synlig. Därefter fortsatte hon med strumporna och min yttertröja. Nu stod jag endast med t-shirt, blöja och napp. Då tog hon av mig t-shirten också och sa åt mig att gå ner på knä och börja krypa mot soffan. Jag kände mig jätteliten med enbart blöja och napp men gjorde som hon ville. För varje krypsteg kände jag mig mindre och mindre och märkte att jag började suga mer och mer på nappen. När jag kom fram till soffan sa hon åt mig att krypa upp i den och lägga huvudet mot hörnet. Jag gjorde som hon sade och när jag kom upp i soffan satt hon redan i hörnet och jag lade mitt huvud i hennes knä. Nu kände jag mig som en väldigt liten bebis och jag gillade det. Hon såg fundersam ut och sade efter en stund.
- Du får krypa ner igen, måste fixa en sak.

Jag gjorde som hon sade och hon tog då två sittdynor från en annan soffa och lade där jag nyss låg och tog sedan en tredje och lade i sitt knä.
- Nu kan du krypa upp igen.
Det var lite svårare att komma upp men jag lyckades. Jag lade mig återigen med huvudet i hennes knä, men den här gången på sittdynan hon hade där. Då insåg jag att på det här sättet kom jag i samma höjd med min mun som hennes bröst. Hon lade en kudde ovanför mitt huvud och sade åt mig att krypa upp med huvudet på kudden. Jag låg nu på höger sida med min mun precis vid hennes vänstra bröst. Hon tog ut min napp från min mun, knäppte upp sin blus, knäppte loss bygeln för skyddet på bh’n och förde sin bröstvårta in i min mun. Jag började suga direkt och det smakade fantastiskt och känslan var helt obeskrivlig. Jag var i himmelriket.

Jag känner hur hon tar in sin högra hand mellan mina ben och klappar min blöja bak i rumpan.
- Såhär gör jag med alla bebisar som jag ammar.

Tillagd 3 jan 2022   Noveller   #Man #Man som bottom #Kvinna som top #Napp, etc. babyattribut #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5289  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024