Logga inBli medlem
Campingturen - Del1
Det nærmet seg sommer og en langhelg nærmet seg. Jeg hadde bestemt meg for å ta meg noen dager i telt på en campingplass. Jeg var nylig blitt singel etter et 10 års lang forhold med det jeg trodde var kvinnen i mitt liv.

Jeg heter Andrè, er 30 år og jobber veldig mye. Så fort jeg kommer hjem starter jeg å leve mitt hemmelige liv. Jeg elsker nemlig bleier! Dette var også noe av grunnen til at jeg nå hadde status som singel. Nå hun fant ut at jeg likte å tisse på meg i bleier virket det som valget hennes var enkelt.

Det jeg liker best er og komme hjem fra jobb, kle meg naken, ta på meg en buksebleie og legge meg på sofaen. Det bruker ikke å ta lang tid før trangen melder seg og at jeg kjenner bleia sakte men sikkert fyller seg opp, eser ut og blir varm, myk og fuktig. Den følelsen får meg til og slappe skikkelig av.

I dag kom jeg hjem fra jobb, kledde meg naken, gikk og hentet en buksebleie før jeg stelte meg opp foran speilet og beundret kroppen min, de slanke men hårete lår og legger, den hårete pikken min som hang ned, ca 12 cm, men som økte lengden betraktelig når den ble opphisset. Da bikket den akkurat 20 tallet. Den trente magen med en greit synlig sixpack. Eneste håret på overkroppen holdt seg under armene og en veiviser fra navlen og ned mot utstyret.

Stod og så meg i speilet mens jeg tok bleien på. Den satt så perfekt rundt midjen. Mørk blå Tena, lignet mest på en boxershorts. Det var vanskelig og ikke bli opphisset, men det var ikke veldig god plass i denne bleien til full oppstandelse, da jeg likte at bleiene satt stramt og godt.

Jeg la meg på sofaen, tok frem mobilen og surfet litt rundt etter campingplasser i nærheten. Hun jeg hadde bodd sammen med de siste 10 år hadde ikke vært interessert i camping, syns det var for primitivt og enkelt. Jeg derimot elsket det! Fant en fin plass et par timers kjøring unna. Jeg ringte plassen og hørte om de hadde ledig plass til meg, noe de bekreftet.
Nå lå jeg på sofaen og hadde fått ordnet meg en plass og sette opp teltet, kjente jeg var fornøyd og la fra meg telefon og slappet av. Da kjente jeg behovet meldte seg, men jeg ville vente litt. Akkurat nå var den trygge følelsen av en tørr bleie veldig avslappende. Jeg sovnet litt på sofaen og når jeg våknet måtte jeg skikkelig tisse. Jeg lukket øynene og lot det renne. Varmen spredde seg mellom beina, kjente bleia vokste og ble tykkere og tykkere. Kjente den våte tykke bleia pakket seg rundt pikken og at det svulmet opp bak mot rumpa. Blei liggende noen minutter og bare nyte følelsen.

Da ringe det på døra. Panikken spredde seg, jeg kunne jo ikke åpne døra kun iført bleie. Jeg sprang inn på soverommet og fant den lyseblå joggebuksen min og dro på meg. Gikk for å åpne døra og der stod Sebastian. Han hadde nylig startet i samme firma som meg, og de siste ukene hadde vi jobbet mye sammen på et stort prosjekt. Jeg ba han komme inn og satte på kaffen.

Sebastian var kanskje 8 år yngre en meg, en høy slank gutt med blondt kort hår, nydelige blå øyne og så i grunnen veldig bra ut. Vi satte oss i stua og han lurte på om han kunne få bli med noen dager på camping. Jeg hadde helt glemt at vi hadde snakket om det noen dager tidligere på jobb.
Jeg syns det hørtes veldig hyggelig ut, og fortalte han at jeg hadde booket en plass et par timer unna.

Vi blei sittende og prate om hva vi burde ha med mens vi drakk kaffe. Mens vi satt og pratet merket jeg at jeg måtte kjempetisse og før jeg rakk og reise meg begynte jeg og tisse i bleia. Kjente det ble våtere og våtere, og det tok jo ingen ende. Hvis ikke jeg fikk kontroll nå ville det begynne og lekke.
Sebastian spurte om alt var ok, jeg begynte og få panikk, satt urolig og så nok rimelig stressa ut.
Jada forsøkte jeg og si, før jeg så blikket hans som låste seg mot skrittet mitt. Den lyseblå joggebukse var ikke lenger så lyseblå. En stor mørkeblå flekk som vokste ble synlig. Den ble større og større. Sebastian satt som forstenet og så på med vidåpen munn. Jeg blei sprutrød i ansiktet og sa unnskyld før jeg sprang inn på badet. Lekkasjen var nå et skikkelig faktum, buksebleia hang tung og joggebuksa var våt.

Jeg fikk av meg buksen og bleia, fant en klut og vasket meg og tok på en ren boxer. Men resten av klærne lå jo på soverommet. Jeg ropte til Sebastian og spurte om han kunne gå inn på soverommet og finne en bukse til meg i den øverste skuffen.

Han kom og banket på døra til badet, jeg åpnet døra på gløtt, flau som aldri før, følte at hemmeligheten min ikke var så hemmelig lenger. Han rakte meg en bukse, og i den andre hånda holdt han en ny bleie. Jeg så at bleiepakka di stod på senga, så jeg tok med en tørr til deg.
Takk sa jeg, lukket døra og skiftet. Lot bleia ligge igjen på badet og gikk ut til Sebastian igjen.

Han så på meg og sa at det var ingenting og være flau for! Og han beklaget at han hadde stirret sånn, men han visste ikke at jeg brukte bleier. Nå trodde han altså at jeg var inkontinent. Skulle jeg si noe eller skulle jeg la han leve i troa? For nå lot jeg vær og si noe om at dette var noe jeg likte og at jeg ikke måtte bruke bleier.
Vi planla resten av campingturen og Sebastian skulle komme og hente meg på torsdag ettermiddag i sin bil.

Jeg ha han en klem når han skulle gå og beklaget det som hadde skjedd. Han bare lo og sa at uhell kan skje oss alle.
Jeg følte meg flau og visste ikke om jeg skulle grue meg eller glede meg til jobb dagen etter.

Tillagd 21 maj 2021   Noveller   #Man #Blöjbyxor/plastbyxor #Våta blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5112  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024