Logga inBli medlem
Martin tjuvkikar

Del 1

Martin satt och väntade otåligt på att skoldagen skulle sluta. Klockan var kvart i ett, den tråkiga och sedvanliga skollunchen med någon torr gryta var över och nu hade han bara två lektioner innan han kunde cykla hem till säkerheten av hans rum. Klockan tickade sakta, Martin slog otåligt med pennan på sitt anteckningsblock. Läraren pratade om Freud och något om Freuds morsa, Martin lyssnade inte så noggrant trots psykologi var hans favoritämne. Han hade nämligen något helt annat på tankarna.

Längst fram i klassrummet satt Lisa, skolans sötaste tjej. Hennes blonda svall räckte ner till midjan och hennes blå ögon lyste upp varje gång hon skrattade åt något hennes kompis sa. Och Martin… Ja, Martin hade varit kär i henne hela livet. Men Lisa hade en hemlighet, och det var bara Martin som visste om den. Dom hade varit grannar hela livet, och med sovrumsfönster mittemot varandra hade det varit svårt att missa den.

Klockan gick snabbare när hans fokus hamnade på Lisa, han hade kunnat stirra på henne i evigheter. Lisa märkte såklart inte honom tillbaka, han var inte speciellt populär, och hade inte så mycket utseende att ge tillbaka. Hans hår var lite för långt och hans stora glasögon dolde hans ansikte mer än nödvändigt, Lisa gillade killar som var sportiga, och Martin var en nörd.

”Ska vi spela ikväll?” Viskade Tom bredvid honom, Martins tankar blev snabbt avbrutna av hans kompis frågande blick. Tom var hans trogna bästa vän, och vanligtvis spelade dom varje kväll. Men inte ikväll. Martin hade andra planer. Lisas föräldrar skulle vara bortresta och det innebar bara en sak. Martin skakade snabbt på huvudet, lite snabbare än vad han menat.
”Eh… nej, jag måste plugga.” Svarade Martin, han noterade hur Lisa tittade bak på honom. Hans snabba ursäkter hade uppmärksammats av flera. Men Martin skulle hem, han skulle sätta sig vid sitt skrivbord och låtsas plugga, men egentligen skulle han bara stirra in i Lisas rum, där Lisa skulle göra det hon alltid gjorde när hennes föräldrar var bortresta – ta på sig en blöja.

Första gången det hände hade Martin trott att han drömt, Martin och Lisa hade bott grannar hela livet, och han hade stirrat in otaliga gånger i hennes fönster. Han visste inte om hon såg honom tillbaka men han tyckte att han var diskret. Det var en sommarnatt, Martin hade knappt kunnat sova för att det var så varmt så hans blick hade dragits till Lisas fönster, som den alltid gjorde. Hennes gardiner hade varit uppe, och rummet var upplyst av månen. På Lisas säng hade hon legat utpridd över halva sängen, sovandes, det första han hade sett var att hon inte hade på sig en tröja. Hon låg spritt språngande naken på sängen, hans blick hade sakta gått ner över hennes kropp, han visste att han inte borde kolla men han kunde inte hindra sig. Det var då han såg det, hon hade på sig en blöja. Lisa låg på sängen i blöja. Martin hade gnuggat sig i ögonen tjugo gånger innan han vågade tro på det han såg. Han blev torr i munnen och kunde verkligen inte somna efter det.

Efter den händelsen hade han skamligt tagit på sig själv varje kväll till tankarna på Lisa i det tillståndet. Han visste inte ens varför han tyckte det var så upphetsande. Men tanken förföljde honom. Han hade börjat googla efter det, tjejer i blöja. Han hade ingen aning att något så oskyldigt skulle vara så upphetsande. Han hade spenderat resten av den sommaren med att titta på Lisas rumpa, i hopp om att något tjockt och vitt skulle dölja sig under. Han hade stirrat så mycket att hans mamma hade tagit in honom på ett samtal om sexuella trakasserier och vart man skulle dra gränsen. Efter det hade han blivit diskretare.

Andra gången det hände var bara någon månad efter, Martin kom hem efter ett kort skift på en restaurang han extraknäckte på. Han ville spara ihop pengar till en gitarr han haft ögonen på. För att hans föräldrar skulle delta med pengar ville dom att han skulle ta ansvar, så han hade tagit ansvar och jobbade nu skift några vardagar och på helger.

Martin hade ställt sig för att byta om till mjukisbyxor när han automatiskt blickade över till Lisas fönster, och där satt hon, på sängen i ett vitt tight linne som pressade sig fint mot hennes bröst. När han tittade ner insåg han att hon hade en blöja mellan benen som hon satt och frustrerat försökte tejpa fast på sin underkropp. Det var en märklig känsla att se, Martin tittade på medan hon kollade in sig själv i spegeln. Det var inte förrän hans stånd pressade argt mot hans mjukisbyxor som han insåg vilket creep han var. Hur han stod i fönstret som en stalker och stirrade på sin granne. Tänk om hon hade inkontinensproblem och här stod han och gav henne noll respekt. Det här var andra gången han fann henne i detta tillstånd.

Efter det hade Martin undvikit att kolla in i Lisas fönster, han ville ge henne respekten hon förtjänade, och det var inte förrän på nätterna när han var ensam som han tillät sig tänka på Lisa i det tillståndet igen. Och han kunde nästan inte sluta tänka på henne när han väl lät tankarna rulla.

Två veckor senare stod han och vattnade sin mammas blommor, när han såg henne. Hon låg i en solstol, i bikiniöverdel och på underkroppen… En blöja. Martin stelnade till, hade hon sett honom? Han försökte smyga sig därifrån när han hörde ljudet av prassel. Hans blick föll mot Lisa i solstolen, hon låg och smekte sig själv. Rakt framför honom. Hennes vackra hand som rörde oskyldigt ovanpå den vita plasten. Martin svalde hårt men kunde inte hindra sig själv från att snubbla. Martin tappade vattenkannan och Lisa tittade plötsligt upp, han sprang iväg innan hon fick syn på honom. Hade hon sett honom? Martin andades tungt bakom den skyddande väggen, men ville inget annat än att gå ut igen. Han hindrade sig själv och gick istället för att ta en kalldusch, detta började verkligen bli ett problem.

Första gången han hade sett henne faktiskt använda blöjan var när han satt och gjorde ett hemmaprov. Han visste att Lisa hade samma prov, egentligen hade han velat föreslå för henne att dom skulle göra det tillsammans, som ett sätt att få umgås med henne. Men han visste att hon skulle säga nej. Dom var inte kompisar, dom umgicks inte på såna sätt. Hon tittade knappt ens åt hans håll. Så Martin lät det vara. Martins fokus var lika halvdant som det alltid var när Lisa var i närheten. Hans blick gick upp mot henne som satt vid sitt skrivbord i rummet mittemot. Hon satt med ryggen halvt vänd och skrev på sitt prov. Martin blev ofokuserad av att stirra på henne, men det som fick honom att tappa all fokus var när Lisa ställde sig upp. Hon sträckte på sig, lite stel efter att ha suttit ner ett långt tag. Han visste att hon hade på sig en blöja under sina byxor, konturen var väldigt tydlig. Lisa ställde sig framför spegeln och tittade på sig själv lite, hon stod väldigt stilla. Martin observerade hennes gestalt. Hon var så fin, i sitt mjukisset, det var beige med matchande byxor och hoodie. Det såg mysigt ut, han ville mysa med henne i det, smeka över hennes kurvor och klämma på hennes blöjrumpa genom tyget.
Martin såg hur Lisa smekte lite på sig själv genom byxorna, hon blundade och fokuserade. Han undrade vad hon tänkte på. Martin tänkte på hur det skulle vara att stå bakom henne, att ha sina händer runt hennes kropp, smeka henne och kyssa hennes hals. Hans blod rusade snabbt och det tog bara sekunder så var han stenhård. Lisa stod fortfarande och blundade med full fokus, han ville veta vad hon gjorde. Några sekunder senare spärrades Lisas ögon upp och hon tittade chockat ner på sina byxor. Det bildades mörka fläckar på sidan av hennes lår och Lisa kände panikartad efter. Hennes blöja hade läckt. Martin bet sig i läppen, det betydde att hon hade suttit och kissat samtidigt som hon pluggade. Hans stånd tryckte mot hans jeans. Dom mörka fläckarna på Lisas byxor växte och blev större, han inbillade sig att det bildades en liten pöl nedanför, även om han inte kunde se den.

Lisa började dra av sig sina blöta byxor och visade upp en väldigt tung blöja i spegelbilden. Hon kollade uppgivet på sina byxor och Martins läpp började nästan blöda av det hårda trycket från hans tänder. Han kunde inte hindra sig själv från att trycka sin handflata mot det hårda jeanstyget. Lisa började tejpa upp blöjan och i samma sekund hon tog av den tappade Martin kontrollen, ett tryck med handflatan och han spillde i sina jeans. Fan… Muttrade han för sig själv.



Nu hade det gått några månader av Lisas hemlighet. Som bara Martin visste om… Och idag skulle det ske igen, Martin hade längtat hela veckan, han visste att hon alltid gick ännu längre när hennes föräldrar inte var hemma och hon kunde leva ut på riktigt. Med tiden hade hon gått runt oftare utan byxor och hennes fokus när hon använde blöjan var alltid lika fascinerande. Klockan blev 14:30 och det var dags för deras sista lektion. Martin gick bredvid Tom till deras biologilektion, dom tog den vanliga platsen längst fram i klassrummet och lyssnade på när läraren pratade om repetition av celldelning inför deras laboration. Martin kände en vibration i fickan. Ett sms… Hans puls gick upp. Från Lisa! Det var inte ofta Lisa smsade honom, deras chatt bestod av ungefär tre meddelanden, och alla var Lisas frågor om vart deras lektion var. Martin kunde inte hejda sig. Han öppnade och läste meddelandet med hjärtat i halsgropen, han ögnande igenom smset och svalde hårt, helvete…

’Jag vet att du brukar titta på mig.’

Fortsättning:

Del 1 (3 feb 2022)
Del 2: Lisas perspektiv (3 feb 2022)
Martin har bott granne med Lisa i all evighet, och han har varit kär i henne lika länge. Men Lisa har en hemlighet, och det är bara Martin som vet om den.

Tillagd 28 mar 2021   Noveller   #Man #Kvinna #Diaper Love #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5039  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024