Logga inBli medlem
Förbjuden fukt
Jag blöder. Fäster omsorgsfullt en tjock tygbinda med elefanter på i trosorna. Suckar. Jag har aldrig tyckt om detta, omständligt och gör ont. Reser mig och försiktigt ser jag till att bindan sitter bra i trosorna medans jag drar upp dom. Spolar. Tvättar händerna med en vackert olivdoftande tvål. Jag går med tunga steg ut i köket och fyller på vatten och kaffe i kaffebryggaren. Den startar med ett klick. Bubblar. Jag står i mina egna tankar en stund, sedan är kaffet klart. Tar en kopp och går långsamt ut till den gråa mjuka soffan.

Sjunker ner i soffan. När jag sätter mig känner jag hur bindan trycker mot mitt underliv. Jag kan inte stå emot frestelsen av att gnida mig lite mot den. Känslan av att ha något tjockt vadderat emot vulvan är så njutningsfull. Jag börjar tänka. Tänka på skåpet fullt med blöjor. Det är ännu mer vadderat än bindan, tänker jag. Dessutom praktiskt, övertalar jag mig själv med. Går snabbt dit och sträcker mig efter en blöja med flygplan på. Klär av mig på underkroppen. Vecklar ut blöjan fullt och lägger den på sängen. Hoppar upp och placerar vant rumpan på dess plats. Drar upp den ordentligt mellan benen och klistrar fast.

Prasslande går jag tillbaka till soffan. Tur att jag är ensam för det skulle jag inte kunna dölja. Slår på TVn och tittar förstrött på ett matlagningsprogram. Dricker vatten. Mycket. Plötsligt börjar jag känna den bekanta känslan av kissnödighet. Det spränger runt blåsan, och jag klämmer över den. Det spänner. Det tar ett tag att slappna av, men tillslut känner jag hur varmt det blir mellan benen. Mot min fitta. Känner hur befriande det känns att kissa var som helst.

Det är ännu tjockare mellan benen nu. Trycker. Och är varmt. Jag känner hur mer blod rusar dit och det blir svullet. Gnider mig mot soffan och känner en välbekant njutningsfull känsla sprida sig i kroppen. Tar hjälp av en hand utanpå blöjan. Känner på hur full den är, och trycker mot mig. Handen åker ner i blöjan. Ska bara pilla lite grann, tänker jag. Medveten om att jag inte har fått tillåtelse att komma.

Efter en mycket kort stund gör jag det ändå. Oförberett. Känslan är stark, intensiv och nästan som i böcker där orgasmen beskrivs som en explosion och man får fyrverkerier för ögonen. Det pågår en lång stund. Jag lutar mig bakåt i soffan och slappnar av. Inser då vad jag har gjort. Fan då, tänker jag. Måste erkänna det här för honom. Undra vad mitt straff blir. Jag blir genast lite kall i kroppen och stelnar till. Mitt straff.
En flicka kommer i blöjan fast hon inte får

Tillagd 27 mar 2021   Noveller   #Kvinna #Egenupplevt #Diaper Love #Uppfostring/Disciplin #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #DL-dominans #Kvinna som bottom

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5037  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024