Logga inBli medlem
När jag träffade mamma
Jag har precis blivit ensam, blivit lite bitter. Jag är gammal nu 67 år och har ett liv i ensamhet framför mig, det är vad jag ser.

En dag när jag slentrianmässigt går in på ABDL Scandinavia så ser jag ett mail. Blir som vanligt glad och hoppfull, börjar drömma lite innan jag läst det. Det brukar inte vara något speciellt, men denna gång var det väldigt intressant.

Hej Lisa!

Jag blev lite nyfiken på dig, jag har själv blivit änka. Min man var sjuk sista tiden, men det skötte hemtjänsten, även om jag arbetat med det tidigare. Som du kanske förstår är det annorlunda när det gäller något som man levt ett liv med. När jag såg dig, att du ville ha någon som behandlade dig som bäbis, samtidigt som du ville ha smisk ordentligt och ville bli förnedrad. Jag förstår att allt detta handlar om att du vill vara helt utan möjlighet att påverka, att vara fullständigt undergiven. Detta skulle jag vilja pröva med dig, jag lovar du kommer inte att ha något att säga till om.

Är du intresserad?

Hälsningar
Mamma

Vi började skriva till varandra och kom fram till att vi skulle träffas. Hon bestämde att jag skulle komma klädd i bara klänning och pumps, absolut inget annat. Hur många dagar jag skulle vara där bestämde mamma, hon bestämde också vad vi skulle göra det ända jag skulle göra var att lyda. Lite retoriskt hade hon skrivit att det skulle väl inte vara så svårt. Om du inte lyder så kommer jag att straffa dig ordentligt. Vi var överens.

Jag kom dit en eftermiddag, klädd i klänning och pumps. Jag ser mamma på trappan, så jag stänger av bilen går ut och låser. När jag kommer fram till mamma så kramar hon mig lätt tar mina nycklar och körkort, sen lyfter hon på klänningen och ser mina röda stringtrosor. Hon släpper ner klänningen tittar mig i ögonen och frågar vad det något som var otydligt du skulle komma hit i bara klänning och pumps. Jag böjer ner huvudet och mumlar att jag bara skulle ha dessa medans jag körde hit, men jag glömde ta av dom. Hon vänder sig om och går in säger till mig att gå till köket.

Hon kommer tillbaka till köket, drar fram en stol och säger till mig att sätta mig ner. Hon ställer sig bakom mig, tar tag i mina bröstvårtor och rullar dessa mellan tumme och pekfinger. Viskar i mitt öra du förstår väl att jag måste straffa dig hårt så du lär dig att lyssna på vad jag säger och göra som jag säger. Jag mumlar ja. Då klämmer hon till ordentligt om mina bröstvårtor, och frågar vad sa du? Med en mycket skarp stämma. Ja mamma säger jag snabbt högt och tydligt. Bra du kan ju svara ordentligt, så släpper hon vårtorna. Hon tar fram en stol och ställer den till höger om mig, säger till mig att ta av dig klänningen och lägg den över stolsryggen där borta, sen kan du ta av dig trosorna sätta dig på stolen och stoppa in trosorna i munnen, så slipper jag höra dig skrika.

När jag inte får in trosorna riktigt så hjälper hon till och munnen är väldigt utspänd. Sen putter hon mig mot ryggstödet och säger åt mig att runka upp kuken, när den står så säger hon åt mig att dra tillbaka förhuden och titta framåt, då känner jag ett rapp på ollonet. Det gör fruktansvärt ont, jag böjer mig framåt så mycket det går. När jag lugnat ner mig så drar hon mig bakåt, och säger lugnt att nu är det bara 9 rapp kvar. Säger åt mig att runka upp kuken igen, jag får återigen order att dra tillbaka förhuden och hålla den där, och då kommer ett nytt rapp. Smärtan är enorm. Vid 10:e gången jag får order att runka så vill inte kuken stå, hur mycket mamma än slickar mitt öra och leker med min bröstvårtor. Ok säger hon dra tillbaka förhuden och så får jag mitt 10:e rapp. Hon säger till mig att hålla kvar förhuden, sen tar hon fram något som ser ut som garnnystan men visar sig vara ett gummiband som hon linda garn runt, det här sätter vi bakom ollonet och så släpper hon dit det. Direkt efter det så fäster hon mina händer mot stolsbenen. Så nu behöver du vila och njuta av smärtan medans mamma lagar mat. Så trär hon en tygpåsen över huvudet och sätter på mig hörsel skydd.

Jag tycker det luktar kål, men vet inte säkert men jag kan inte göra något annat än sitta still. Efter en tid som känns som evighet tar mamma bort hörlurar och påsen över huvudet. Framför mig står en stor skål med broccoli, det värsta jag vet. Mamma sätter sig ner och suckar tungt, det värsta med bäbisar är att man, behöver mata dom, så jag får laga min middag senare. Jag har lagat din älsklingsrätt broccoli. 1 kg har jag kokat och jag har kokat dom länge så det är välkokt. Jag säger trotsigt att jag avskyr broccoli, jag får inte ner det, det tror jag säkert säger mamma. Tar en gaffel med ett par stycken mot munnen, jag vänder bort ansiktet. Då känner jag hur mamma klämmer åt mina kulor ordentligt och jag skriker rätt ut, vips är broccolin i munnen. Jag tvingas äta upp allt samt dricka upp spadet. Där efter torkar mamma mig om munnen och säger det var väl gott, jag gjorde dom riktigt välkokta. Sen släppte hon loss mina händer, tog mig i hand och sa nu skall lillan lägga sig och sova, hon skall få en blöja på sig också.

Vi kom in i ett lite trångt rum med en säng, denna var bäddad med plast kudden som var gjord så den höll upp huvud och axlar, den var också täkt med plast, runt sängen var det spjälor. Jag fick lägga mig på rygg i sängen, fick inte plats på längden så knäna pekade uppåt. Hon hade skapat en anordning som hon fäste mina fötter i 1 meter mellan fötterna, nu hissade hon upp dessa åt mitt huvud och taket så även baken åkte upp i luften och blev lätt åtkomlig.

Hon började smörja in mina skinkor och emellan dessa, rikligt med olja. Sen fortsatte hon med kuken och plockade av gummiringen med garn på, å sa hon det var väl skönt att bli av med denna, sen smörjde hon in kuken ordentligt och drog tillbaka förhuden. Nu skall vi bara trycka in en spetsig plugg i baken, den är bara till för att bajset skall komma ut kletigt och tillsammans med kisset så blir det så där härligt blött som bebisar älskar. Sen la hon en stor nattblöja med ett par inläggsblöjor så det inte läcker som hon sa. Där efter sänkte hon ner mig så hon kunde fästa blöjan. Sen släppte hon ner benen och krog på mig en plastbyxa som var trång vid låren och midjan så inget kunde komma ut. Så sa hon nu är du färdig för natten, så satte hon upp grinden som saknades, sen fick jag en stor napp i munnen med något hål igenom, sist la mamma en täcke som också var klätt med plast över mig.

Mamma gick och var borta en lång stund. Jag låg ensam och sög på nappen, kände att det blev varmare i rummet. När mamma väl kommer tillbaka till rummet, så har hon med sig en flaska utan botten, som hon hänger upp i ett snöre som kommer från taket. Nu skall du få 1 liter välling, ja det är för de minsta bäbisarna så det smakar inget, sen kommer du att få 1 liter. Så gick hon ut och jag kände hur det rann ner och det vara bara att svälja. När jag fått i mig allt så kom hon lagom in och förklarade att hon nu hällde i urindrivande och bajsdrivande, och det är bara att svälja sen avslutar jag med att du får en mugg med miss kiss så du får njuta av smaken och lära dig älska den.

Detta upprepades ett par gånger till innan hon helt släckte ljuset och sa god natt. Då var det minst 30 grader varmt i rummet. Jag började känna hur det tryckte på och det som kom ut i blöjan var väldigt kletigt, det kom också en massa kiss, jag förstod att detta skulle bli en lång blöt natt. Inte riktigt vad jag tänkt mig.

Jag sov oroligt hela natten, vaknar varje gång blöjan fylldes på. Det läcker också ut ur blöjan och det börjar dessutom vara väldigt varmt och lukten skall vi bara inte tala om. Solen gick upp i mitt fönster och nu skiner den inte in mer så jag förstår att det är minst lunch.

Mamma kommer in och det första hon kommenterar är lukten och öppnar fönstret. Sen klämmer hon på blöjan så det kletar ut ännu mer. Dessutom släpper hon loss mina händer, tar bort en gallersida och sätter mig upp. Hon tittar leende på mig och säger nu njuter du allt? Sen viskar hon i mitt öra, mins du smisket på ollonet jag nickar. Då gäller följande, när det ringer och jag går ut och svarar så skall du passa på och kleta ner hela dig mig skit och glöm inte att du ska se glad och lycklig ut. Om jag hittar en enda vit fläck så kommer du att straffas för detta. Jag kommer att sätta in en ingefära rot i stjärten, smörja in pungen med tigerbalsam och runka upp kuken och snöra den så ståndet hålls och smiska ollonet minst 20 gånger. Det kommer du inte att gilla, precis då ringde hennes telefon hon tog ur nappen, vände sig mot mig och sa till mig, att inte göra något dumt.

Jag tänket vad skall jag göra, jag såg att det inte fanns något handtag på dörren. Så jag stack försiktigt ner en hand i blöjan och när jag tog mig själv på kuken så insåg jag att det inte fanns något val. Så jag tog fram det lyckligaste leendet och började kleta in mig själv. Först magen bröstet, armhålorna, armarna sen kletade jag in benen och jag tror jag kände mig lycklig. När jag var klar med detta så kom jag på huvudet och ryggen hade jag glömt jag la några klet på håret halsen, näsan runt munnen öronen sen lät jag resten rinna ner över ryggen och la mig på rygg och rörde mig och klappa med händerna runt om kring och hoppade jag såg tillräckligt glad ut.

När mamma kom in, ropade hon vad har du gjort, jag log mitt bredaste leende, gud sa hon, man kan inte lämna dig för en sekund. Hon drog loss plasten som jag haft under mig och vek den över benen, sen sa hon till mig att lyfta benen. Hon drog en sopsäck nedifrån, jag fick sen sätta mig på sängkanten och hon drog upp påsen om mig. Sen satte hon en stång med en ring runt min hals och sa åt mig att gå ut, vad hade jag för val hon styrde mig totalt med stången. Väl ute på gården fick jag släppa ner plastsäcken och blöja och plast och kliva ur det. Sen satte hon fast stången i en stolpe, tog fram en vattenslang och spolade av mig fullständigt. Det var iskallt och jag frös väldigt mycket innan hon var klar.

När hon var klar gick vi in och hon hällde upp ett varmt bad åt mig med en massa olja i, det var härligt. Hon tog fram en svamp och började tvätta mig det var härligt, hon gjorde det väldigt noggrant. När jag stigit ur badet och hon hade torkat mig, så fick jag lägga mig på golvet och så satte hon på mig en ny blöja. Därefter satte hon sig över min mun sa till mig att gapa stort för nu var hon kåt och kissnödig, hon kissade mig i munnen sen fick jag slicka henne väldigt länge så hon blev ren, det rann mer än kiss från henne och jag förstod att det gått för henne flera gånger.

Sen sa hon åt mig att komma med för nu var det dags för film och välling. Det jag upptäckte när jag låg i hennes famn och fick välling det var att filmen var på mig och allt vi hade gjort. När filmen var slut så undrade hon var familj och vänner skulle säga om de fick se denna film? Du förstår väl nu vem som bestämmer i fortsättningen!
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5033  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024