Logga inBli medlem
Mystery Box

Del 1

Denne historien er basert på en reell bestilling og litt kontakt med DLSupplygirl og DLSupplyboy. Men dette er en historie og beskriver hendelser som er oppdiktede og preget av min fantasi. For detaljer om tilbudet til DLSupply og “Mystery box” henviser jeg til DLSupply.no. For ordens skyld - dette er fantasi, og jeg er ikke betalt for å skrive denne historien.

“Mystery Box”

“Pling” telefonen varslet en ny melding. Hva var det nå tenkte jeg små-irritert. Det hadde vært en travel uke og jeg var sliten og ville ta helg. Jeg åpnet meldingen og stirret målløs på innholdet.

“Vi har avdekket at din interesse for DLSupply har tatt litt overhånd. Noe av aktiviteten har vært åpenbar med drøssevis av spørsmål via mail og ABDL Scandinavia, men at du har greid å finne opplysninger som avdekker identiteten til oss som står bak DLSupply - før du har gjort en eneste bestilling er vi særdeles lite fornøyde med. Heldigvis har nysgjerrigheten din lagt igjen spor – og på den måten har vi funnet frem til deg. Du kan vente deg en reaksjon fra oss – men den får du på mail”.

Svetten piplet i pannen og pulsen var skyhøy. Hva hadde jeg gjort nå - jeg var jo alltid så forsiktig i min utforskning. Jeg så meg beskjemmet rundt, men ingen så ut til å legge merke til reaksjonen min. Skjelvende la jeg telefonen i lommen og satte meg foran skrivebordet og åpnet PCen igjen. Spenning og hastverk gjorde fingrene mine uregjerlige og først på tredje forsøk, klarte jeg å skrive rett passord. Min private mail boks blinket og varslet ny mail fra kontakt@dlsupply.no.

“Hei alldayS,
Vi setter pris på interessen du viser for tilbudene i vår nettbutikk og håper å se deg som kunde. Foreløpig har du ikke bestilt noe – men alle spørsmålene og det vi har oppfattet som masing gjør at vi sliter med å besvare spørsmål og henvendelser fra andre kunder. At du i tillegg har klart å tilegne deg informasjon om hvem vi som står bak DLSupply er – og har snoket rundt på sosiale medier, finner vi uakseptabelt. Heldigvis har du vært uforsiktig – og lagt igjen spor nok til at det var lett å finne frem til deg.
Vi har svart deg så godt og ærlig som vi har kunnet og mye av det du har lurt frem av informasjon, kunne vi delt om du hadde spurt åpent. Men vi er nødt å markere at din oppførsel ikke har vært akseptabel. Du har vært veldig nysgjerrig på vår “Mystery Box”. Derfor forlanger vi nå at du omgående bestiller vår “Special Customers Mystery Box” - og du skal bestille en utvidet versjon av denne med pris kr 3000 eksklusive frakt, gebyr for innkjøp av spesialvarer og et påslag vi er nødt å pålegge på varer vi normalt ikke fører gjennom nettbutikken. Vi kan ikke si eksakt sum, men fra vår side kan vi forsikre om at maksbeløpet ikke vil overstige kr 4000.

Innholdet i boksen skal benyttes i henhold til beskrivelsen som følger med – og gjennomføring av alle utfordringene skal dokumenteres grundig for oss blant annet med bilder. Du skal også skrive en historie om hvordan dette forløper. Du må være forberedt på at noen av utfordringene kommer til å bli krevende, ydmykende og kanskje ubehagelige å gjennomføre, men alternativet ditt tror vi du er enda mindre komfortabel med.

Du tenker kanskje at dette er tomme trusler og krav og vi kan ikke tvinge deg til å trykke på bestillingsknappen, men alternativet er at vi kommer til å poste noen av spørsmålene du har stilt oss samt informasjon om dine lyster på noen av dine sosiale medier. Vi forestiller oss at du ikke synes det er en god ide!

Vi skjønner at dette er et lite sjokk, og skal gi deg litt tid til å tenke deg om, men bestillingen skal være sendt innen kl 21 i kveld, hvis ikke kommer vi til å lekke informasjon om deg. Vi ønsker selvsagt ikke dette, men føler at vi må reagere. Vi håper derfor inderlig at du sender bestillingen og at vi heller kan utvikle et godt forhold til deg som kunde hos DLSupply.no.

Med vennlig hilsen,
DLSupplyGirl og DLSupplyBoy”

Jeg stirret lamslått på skjermen. Hva hadde jeg rotet meg inn i nå? Jeg synes jo mine spørsmål måtte være akseptable, men jeg innså at det hadde blitt mange spørsmål. Samtidig hadde svarene jeg hadde fått, vært gode. Jeg følte jeg hadde fått gode svar fra DLSupply i en veldig hyggelig tone – uavhengig av hvem svarene kom fra. Det viste seg at vi delte interesser også på andre områder enn ABDL. Kommunikasjonen var veldig god – og jeg hadde lenge følt meg ganske trygg på at DLSupply var en seriøs nettbutikk.

Men det skremte fortsatt å trykke på “Bekreft” knappen i nettbutikken. Jeg hadde gjort flere bestillinger nesten ferdig, men når det kom til utfylling av leveringsinformasjon og bekreftelse - så ble jeg feig og kansellerte bestillingen. Dette var jo en del av meg som jeg ville holde veldig hemmelig.

Nå var jo identiteten min avslørt - og trusselen var at jeg ville bli enda mer eksponert om jeg ikke sendte bestillingen. Hadde jeg noe alternativ? Og hvilke prøvelser ville jeg bli utsatt for?
Jeg bestemte meg for å ta en liten treningstur for å prøve å klare tankene – jeg hadde heldigvis litt tid til å bestillingen eventuelt måtte være sendt.

Det var godt å komme ut i frisk luft, men tankene kvernet i hodet. Jeg hadde jo vært ganske åpen om fantasiene mine på ABDL profilen og hadde skrevet historier som inneholdt prøvelser som jeg nok bare ville utsettes for i fantasien. Jeg hadde jo ingen anelse om hvor langt jeg ville bli pushet og hva som skulle til for at utfordringen ble akseptert som gjennomført. Jeg skjønte at jeg måtte dokumentere og at jeg ikke kunne bløffe meg unna noe. Samtidig visste jeg at det var grenser jeg ikke ville klare å overstige. Jeg hadde fått beskjed om at prøvelsene ville bli krevende, men jeg måtte ha en form for sikkerhetsventil.

Treningsturen hjalp og jeg begynte å legge en plan for respons. Klokken tikket, så jeg tok meg ikke tid til å dusje før jeg kastet meg over PC’en og skrev svar til DLSupply.

“Hei igjen,
Jeg må erkjenne både litt snoking og masing – og at jeg selv er avslørt. Jeg er innstilt på å sende bestillingen som dere krever. Samtidig kan det være prøvelser som dere krever som overstiger grensene mine. Så jeg må derfor ha mulighet til å melde rødt (dette kan jeg ikke gjennomføre) og gult (dette kan gjennomføres med visse endringer og forbehold). Dersom noen av utfordringene er over grensen for gult/rødt, må jeg umiddelbart etter mottak, melde dette. Dere må da endre utfordringen, men for hver endring må jeg tåle en ekstra straff – det kan for eksempel være å sitte i skammekrok eller annen straff som dere kan tenke på.
Jeg skjønner at prøvelsene kan komme til å bli krevende og ikke reflektere det nivået som normalt følger Mystery Box bestillingene. Men jeg erkjenner som sagt grunnlaget for at dere straffer meg og skal prøve å utføre dette etter beste evne.
Hvis jeg får bekreftet muligheten til rød og gul tilbakemelding, vil jeg sende bestillingen umiddelbart.
Med vennlig hilsen
AlldayS”

Det gikk ikke lang tid etter at jeg trykket send, før det plinget i mailboksen.

“Hei AlldayS,
Det høres greit ut – du kan melde rødt og gult. Vi vil sende nye eller modifiserte endringer samtidig som vi vil ilegge en tilleggsstraff for hver endring. Du må dokumentere gjennomføring av tilleggsstraff på samme måte som andre prøvelser.
Vi ønsker deg en fortsatt god helg!
Med vennlig hilsen oss i DLSupply”

Nå var det ikke noe annet å gjøre enn å legge inn bestillingen i henhold til kravet. I det jeg trykket “Send” var det ikke fritt for at jeg kjente på en blanding av spenning og redsel. Hva ville de neste ukene bringe?

© Alldays, 2021
Denne historien er en fantasi som har en form for basis i en bestilling av Special Mystery Box fra DLSupply.no. Jeg har bestilt og betalt varer som enhver kunde og er ikke betalt for dette.

Tillagd 11 feb 2021   Noveller   #Egenupplevt #DL-dominans #Adult Babyhood #Diaper Love #Sissyfiering #Skamlekar/förödmjukelse #Allt-i-ett-blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 5010  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024