Logga inBli medlem
Grannleken

Del 1

”Vad i hela….? Var inte det där flower_girl från abdl?” Andreas satt på bussen när han passerade en av stadens alla butiker.
Han tog upp sin mobil och gick in på hemsidan där han var medlem sedan många år tillbaka. Gick direkt till sökrutan och skrev in hennes nickname, ”flower_girl”. Där var hon. Men sitt bruna lite lockiga hår och med en blomma i håret syntes halva hennes ansikte bara. Men det var ändå lätt att känna igen. Nog var det hon alltid. Det gick inte att ta fel. Han fortsatte kolla runt på hennes sida för att utforska lite. Dels hennes kontaktönskemål men även kinks och bilder skummades igen. Kontaktönskemålen lät ju rätt så bra. ”öppen för vänskap, vägledning, flirt, sexchat och annat. ”Trevligt”, tänkte Andreas tyst för sig själv. Men varför skulle jag, en snubbe på 25 år som snarare ser ut som Barbapappa än Tom Cruise vara intressant för henne? ”Jaja, det är väl kul för den som får leka med henne”, tänkte han medan bussen åkte vidare genom storgatan.

Andreas var annars en helt vanlig kille. 25 år gammal hade han hunnit bli. Hade flyttat hemifrån när han fått fast anställning på sitt jobb som maskinförare. Kanske inte det roligaste jobbet men det gör ändå att han kan leva på sin lön och ändå ha en sprillans ny BMW som han beställt precis efter sina önskemål. Det var tre saker han la pengar på. Hyra, bilen och hans hemliga intresse. ABDL. Sen han var liten hade han vetat om att han var annorlunda. Favoritleken var ”mamma, pappa, barn” och av någon anledning ville han alltid vara barnet. Efter att ha vuxit upp i en mindre ort hade han sen några år tillbaka äntligen skaffat sig ett eget boende. Första lägenheten han sökte fick han. En etta på 32 kvadrat men överkomlig hyra. Trivdes väl helt okej förutom att grannarna var en alkoholist och en var knarkare kände han, efter drygt ett halvår, att det var dags att söka sig efter ett nytt boende. Återigen hade han en väldig tur. Sökte en lägenhet i ett bättre område och hade lika tur denna gång. Kontraktet var påskrivet dagen efter han skickade in ansökan. Denna gång gick flytten till en tvåa på 58 kvadrat. Längst upp i ett sjuvåningshus med utsikt över en liten sjö och en park trivdes han som fisken i vattnet.

När flytten till den nya lägenheten skedde hälsade han vänligt på alla grannar som passerade och hälsades välkommen. Han kom speciellt bra överens med ett äldre par som även de bodde på sjunde våning. Varje gång han passerade entrédörren passade han på att skumma igenom alla namn på de boende i huset. Tre lägenheter på varje plan så det var ett antal namn att skumma igenom. Och varje gång han skummade igenom tavlan fastnade han på ett namn. Första våningen ”E. Lucarelli”. Andreas som var en stor älskare av Italien tyckte att det var roligt att ha en italienare i samma hus. Kanske de hade något gemensamt? De kanske höll på samma fotbollslag? Italienare och deras passion för fotboll skojar man ju inte bort.

Tiden gick och Andreas hade bott i sin lägenhet i två år tills den dagen kom. Det var inte långt efter han hade sett ”flower_girl” från bussen. Tänk ändå att hon bodde i samma stad som honom. Han som trodde han var så gott som ensam om det. Han tänkte hur alla roliga fester i Stockholm skulle vara. Skulle han våga ta sig dit?
En fredag i september kom han kom hem från jobbet, parkerade sin BMW under gatubelysningen. Alltid på samma plats så att den skulle vara så synlig som möjligt och skrämma bort eventuella inbrottstjuvar. Konstaterade att semestern var på tok för kort och nu väntar en lång kall vinter utan några ljuspunkter. Jippi liksom…
Han gick sakta mot porten och tänkte att det skulle bli skönt med helg. Inga måsten, bara vara sig själv för en stund. Då hör han porten öppnas framför honom och en mörkhårig tjej i åldern runt 20-25 år halvspringer ut. Andreas stannar upp, tittar med stora ögon och möter hennes blick. Han får ett litet leende tillbaka och ett hej i förbifarten. Andreas vänder sig om och ser henne springa ner mot sin bil.
”flower_girl! Det var ju för sjutton flower_girl! Vad gör hon här?”

Fortsättning följer....
En delvis sann historia om liten världen kan vara

Tillagd 15 jan 2021   Noveller   #Man #Kvinna #Diaper Love #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Annan wet sex

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4980  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024