Logga inBli medlem
Johanne feirer jul
Jeg sitter i den enorme spisestuen til Linda. Hun bor jo som kjent i et veldig stort hus. Vi er ca 20 mennesker samlet til julemiddag. Jeg har blitt 30 år og innser at jeg har brukt bleie halve livet mitt and still counting. Jeg sitter og tenker på hvor mye som har forandret seg i livet mitt det siste året. JEG har fått meg Kjæreste!! Maya som nå sitter på min venstre side er 5 år eldre enn meg. HUn er veldig vakker så klart og hun har en fetisj for Abdl. Noe mer perfekt kunne det ikke blitt. Vi to har kjøpt et stort hus som vi bor i. Både hun og jeg har arvet enorme formuer av våre fedre så hvis vi ikke vil så trenger vi ikke å jobbe igjen. Jeg jobber når det passer meg. Det er en stund siden sist. Maya er verdens snilleste. Hun har blitt min nye passer så klart, av og til lever vi som kjærester men veldig ofte lever vi som mor og barn. Jeg har vært 6 år hele desember og det skal jeg fortsette med en stund til. Jeg er overlykkelig i mitt nye forhold.
Maya og jeg leker sammen i alle aldre og hun er virkelig glad for å ha meg som bleiebarn, det er helt perfekt.
Jeg river tankene mine litt løs og ser meg rundt bordet, vi har sittet i over en halv time og spist, klokken er snart seks og noen av barna rundt bordet begynner å bli ganske utålmodige. Jeg sitter mellom maya og malin, malin er tantebarnet til linda. alle hennes søsken og søskenbarn er der. Lindas 3 søstre med deres ektemenn og lindas nye kjæreste. alle de fire parene har fått barn i bleiealder. En på 2,5 år, en på 18 mnd, en på 1 år og en lindas datter på 0,5. I tillegg er jo de 5 andre barna fra da lindas familie der. Malin på 14, mia på 11, Ina på 8 morten på 8 og meg på 6 da. Jeg er det eldste barnet der som bruker bleie, jeg er jo egentlig for gammel for det, men det er jo en nødvendighet. I de 9 månedene jeg har kjent og vært sammen med Maya( vi ble sammen etter 2 uker) så har jeg prøvd å oppføre meg litt mer voksent. Jeg har ikke vært spedbarn noe mer, bare i en dag eller to. Jeg er ofte mellom 2 og 6 år en plass, det liker maya og jeg best. Jeg har faktisk prøvd å gå litt mer på toalettet. jeg er fortsatt totalt avhengig av bleier og det kommer jeg nok alltid til å være, men bare i desemeber har jeg bæsja på do 4 ganger. Er ganske stolt faktisk. Maya også er veldig stolt av meg. I det hele tatt er livet ganske perfekt.
De voksne sitter og drikker alkohol og koser seg. De har hvert sitt lille bleiebarn i bebystol mellom partnerne, jeg er litt sjalu på det. Jeg sitter i enden med de andre barna. Det er mest de små barna som får oppmerksomhet og jeg kjenner at jeg er litt sjalu, i mange år har jeg vært det eneste bleiebarnet og vært vant til å få all oppmerksomheten for meg selv. Det hjelper heller ikke har jeg bæsja på meg for en kvarter siden. Jeg kjenner jeg blir litt grinete av og til når jeg har møkkete bleie. Jeg vet at det bare er teit selvfølgelig jeg har jo det hele tiden, men av og til kan jeg ikke for det. Det virker ikke som en eneste person har fått med seg at jeg har bæsja meg ganske solid ut. Jeg sitter på en vanlig stol i en meget fin rød julekjole. Den viser masse utrigning, jeg har fått velge den helt selv. Jeg har sorte strømpebukser og under har jeg en rød body som ikke synes. Ingen kan se på meg at jeg er en liten 6 år gammel jente. Jeg ser mer 30 ut der jeg har satt opp håret i flette bak. Jeg skjønner ikke hvorfor de voksne ikke har luktet eller merket at jeg har bæsja. Jeg liker oppmerksomhet selvom den bare er for noe sånt. Jeg innser at det lukter ganske mye av alt mulig rundt bordet. alt mulig av julemat, alkohol, de bebiene som sitter i stolene sine har kanskje bæsja litt også. Jeg vrir meg litt på stolen for å finne en god stilling, kjenner selvfølgelig at innholder forskyver seg litt der nede. Jeg er ikke redd for lekkasje, bleia mi er som vanlig enorm og det er ingen fare.
Jeg spiser litt til av ribba mi, mamma( Maya) har skjært den opp. Jeg drikker litt julebrus( som vi ungene har fått til å drikke, jeg kjenner i det jeg skal til å ta en ny bit at det stikker litt i underlivet mitt, jeg må tisse. Som den bleiejenta jeg er så åpner det bare opp der nede uten at jeg egentlig har noen sjans til å stritte i mot. Det renner en liten strøm ned i bleia mi. Det gjør ikke store forskjellen. Ingen hører det for alt støyet rundt og jeg har på meg body så bleia sitter uansett på plass. Jeg har nesten alltid på meg body, jeg liker best det, for da slipper jeg at bleia glir ned og alt er fint.
Vi barna begynner å bli litt utålmodige etter å åpne pakkene, noe de voksne selvsagt skjønner. Spesielt de på 8 og 11 er gira, og jeg. jeg elsker å få gaver. Jeg er skikkelig flink til å leve meg inn i rollen som 6 åring og oppfører meg og tenker som den alderen jeg til en hver tid er i. Maya elsker det, hun elsker å behandle meg som et lite bleiebarn. HUn elsker at jeg leker og koser og søler og er meg selv fullt ut. Jeg har ingen hemninger foran henne, men jeg prøver allikevel til stadighet å oppføre meg litt mer voksent enn jeg gjorde med Linda. Kanskje er det for å imponere mer. Jeg har aldri blitt ammet av Maya blant annet. og det yngste jeg har vært lenger enn en dag er 2 år. Maya liker at det skjer litt, hun synes det blir litt kjedelig når jeg bare ligger og sover, spiser, gulper og bæsjer.
bæsja har jeg nå, men ingen har fortsatt merket det, ikke en gang Malin som er sjef i søskenflokken og liker å herse litt med meg og bestemme over meg. Hun har sluttet litt med det i det siste, virker som det ikke er så kult lenger på ungdomskolen og lenge mor og baby.
- Mamma, kan jeg gå på do? Jeg hvisker inn i øret til Maya. Hun er mamma når jeg er liten. HUn kan til tider være streng hvis jeg er vrang og gjør ting jeg ikke skal. Men hun er alltid rettferdig. Hun bestemmer, og hun synes det er fint at jeg øver på å gå på do. Ikke fordi hun har noe imot at jeg bruker bleie, eller fordi hun ønsker å avvende meg, men fordi fetisjen hennes er som den er.
- kan du vente litt vennen? til etter talen? Jeg nikker til svar. Jeg har egentlig ingen behov for å gå på do. Jeg har ikke engang et behov for å skifte bleie, jeg liker godt å sitte sånn. Jeg vil bare ha oppmerksomhet fra mamma. Jeg ser at de andre ungene får oppmerksomhet fra sine foreldre og at ungene på enden tuller med hverandre. Jeg sitter liksom litt alene og vet at mamma må være med ut på do og ta av meg bleia hvis jeg skal på do. Det betyr at jeg får litt oppmerksomhet:):)
- johanne må du på do? Malin hvisker i øret fra andre siden. Hun så at jeg hvisket til mamma. og hvem vet om hun klarer å se at jeg har bæsja. Jeg vil helst ikke at hun skal finne det ut for hun legger av og til litt ekle planer for meg når hun bestemmer seg for det, spesielt hvis hun vet at jeg oppfører meg som en bebi.
- ja jeg må på do. Jeg finner ut at det er best å lyve så hun kanskje tror at jeg må på do og ikke hva jeg har i bleia. Jeg vrir meg litt ukomfortabelt på stolen. Jeg har ikke vært noe særlig med Malin det siste halve året, hun har sjeldent vært med på turer. Hun vet derfor ikke at jeg av og til pleier å gå på do når jeg må det.
- må du bæsje eller tisse johanne? spør Malin litt lavt i øret på meg. det å sitte å bli ydmyket av en som er så mye yngre enn meg er litt ubehagelig, men jeg ønsker ikke å bli avslørt.
- jeg må tisse. Jeg tenker at det er tryggest å si for da vet hun ikke om jeg gjør det eller ikke.
- men johanne du kan jo bare tisse i bleia di. det er sånn bebier gjør vet du. Det gjorde jeg også da jeg var bebi. Men jeg brukte ikke bleie da jeg var seks år gammel. synes ikke du det er litt flaut å sitte sånn å tisse på deg når du er 6 år gammel da? Jeg klarer ikke å holde meg der jeg sitter, jeg tisser på meg. jeg vet ikke hvordan Malin ser det, men hun kan tydelig se at jeg ikke klarer å holde igjen. JEg synes det er spesielt vanskelig i sånne konfronterende situasjoner som dette. Malin bare ser på meg mens jeg tisser, jeg stopper etter hvert og i det jeg er ferdig så bare klapper Malin meg litt på hodet og sier:
- så så lille venn, du har bleie på det går helt fint at du tisser på deg litt. Jeg sitter helt stum og forfjamset, er jeg så lett å gjennomskue. Jeg prøvde alt jeg kunne å skjule at det skjedde og allikevel så visste malin akkurat når jeg begynte og når jeg slutta. Skikkelig flaut og skremmende. Heldigvis så ser det ut til at jeg er ute av skuddlinjen. Malin har ikke kommentert bæsjebleia mi. Hun snur seg bort og er litt ekkelt mot sin lillesøster. jeg sitter igjen uten noen oppmerksomhet. Jeg vil ha. Jeg kjenner jeg begynner å bli trasig nå. jeg har nesten litt lyst til å putte totten i munnen bare for å se reaksjonene. Jeg er ferdig med å spise og kjenner meg mett. Jeg motstår fristelsen av å putte totten i munnen, selvom jeg ser at de små andre bleiebarna har fått smokkene sine. Skitt jeg er sjalu. at ikke jeg bare kunne valgt å være 2 år slik at jeg kunne sitte i bebistol og få smokk og bli matet. kjæresten til Linda reiser seg og gjør seg klar for tale. De 4 mennene jobber i finans og er sjeldent hjemme, de tjener masse penger. Jeg sitter og hører på talen som i grunn er ganske lang. etter bare ett minutt så klarer jeg ikke mer, jeg må ha litt trøst for manglende oppmerksomhet. Gud hvor bortskjemt jeg er blitt. Jeg putter totten i munnen og starter å suge. malin legger merke til det med en gang fordi vi sitter og ser mot PÅl som sitter på andre enden av bordet. Malin litt diskret bare drar bort armen min uten at jeg egentlig protesterer og ut fra ingenting så får jeg plutselig en smokk i munnen. Jeg kjenner at det egentlig ikkke er noe jeg heller vil enn å sitte og suge på den nå. Malin vugger meg litt forsiktig og holder hendene mine mens jeg sitter der i full bæsjebleie og suger på smokken min som en annen 2 åring. Jeg kjenner at jeg failer litt i å være en god 6åring. jeg og Mamma har egentlig en avtale om at jeg skal holde meg i den alderen jeg har bestemt meg for. Pål er endelig ferdig, mamma snur seg mot meg og ser det lille uskyldige ansiktet mitt lyse opp bak den store smokken min. Maya er mye mer distre og vimsete enn Linda. Maya er ikke så god kontroll på ting, hun er mindre organisert og tar ting litt mer på sparket, men er nok mer kjærlig.
- Neimen Johanne da, det er vel ingen 6åringer som bruker smokk ved middagsbordet. ( Maya vet at jeg trenger smokk det meste av tiden når jeg skal sove).
- Men mamma Malin bare gav den til meg.
- det gjorde jeg ikke din lille løgner. Du tok den selv også skylder du på meg. Jeg Bare hørte på talen til Onkel Pål. Johanne tok den helt selv. Åååh jeg har mest av alt lyst til å skrike løgnhals tilbake til den lille dritt ungen malin som sitter og juger til meg. mEn jeg vil ikke ødelegge stemningen og tar meg i det. Jeg synes jeg klarte å kjempe godt med meg selv der.
- Stemmer det johanne? Mamma ser på meg med et litt strengt ansikt. jeg vet ikke hva jeg skal svare.
- Neihei. det var Malin som gav meg den fordi jeg suttet på totten. Jeg skjønner at jeg er på tynn is når mamma ser strengt på meg og sier.
- johanne det er ikke pent å lyve. si unnskyld til Malin. Åååh jeg er skikkelig sint inni meg. og vil ikke dette.
- Det vaar malin. Jeg står og nesten gråter gjennom smokken min som enda ingen har tatt.
- Johanne, også på julaften. det er hvert fall ikke pent å lyve på julaften. nå får du åpne gave sist. Si unnskyld til Malin.
- Unnskyld Malin. Jeg resignerer Malin vinner som vanlig. Jeg er bare en liten jente i bleie uansett.
- såå såå lille bebijenta mi, det går bra, Malin tilgir deg. Malin sier det og kysser meg på kinnet mens hun stryker meg på hodet. Jeg er sint. Mamma tar smokken min. Jeg setter meg ned igjen på stolen min og middagen fortsetter. Etter å noen minutter roer jeg meg og får sagt til mamma:
- Mamma kan du være med meg på bade så jeg kan gå på do?
- Okei Johanne jeg kan gjøre det mens de andre setter seg i loungen. Æsj tenker jeg, nå taper jeg for andre gang i kveld. Ingen skal rydde av bordet det har de leid inn folk til å gjøre. De skal over i loungen og pakke opp gaver. det betyr at jeg kommer sist og sikkert må sitte et dårlig sted.
- kom johanne. Mamma leier meg ut på badet. Badet har selvfølgelig stellebord. Jeg blir står midt på gulvet og mamma får lukket døren bak oss. Jeg ser at hun ser hva som er i gjerdet. hun har avslørt meg.
- johanne, kan du fortelle mamma om du må på do eller ikke? Mamma står foran meg og møter blikket mitt. jeg er gjennomskuet. mamma begynner ikke en gang å ta av meg klærne hun ser det på meg. jeg har ikke ren bleie. Det er heller ikke vanskelig å lukte nå som vi er vekk fra alle luktene i stua.
- Nei mamma, jeg må ikke på do.
- er det en spesiell grunn til at du gjerne ville inn på badet da lille jenta mi?
- ja, jeg vil ha kos.
- vil du ha kos du da Johanne? klarer ikke 6åringer seg en stund uten kos fra mamma?. Maya står rundt meg og klemmer meg godt. Jeg blir varm i kroppen. endelig litt oppmerksomhet.
- var det deilig med en kos?
- ja, takk mamma( snill jente jeg som takker for kos).
- skal vi gå ut igjen til de andre da?
- men mamma, jeg vil være her litt til. Jeg ser ned i bakken og vil liksom ikke innrømme hva jeg har gjort( burde faktisk ikke være så skulle å innrømme at man har bæsja på seg når man har brukt bleie fast i 12 år). Jeg trenger ikke nødvendigvis et skift, men jeg vil gjerne ha litt nærhet og omsorg.
- Men johanne, hva skal vi gjøre her inne da? vil du ha en klem til? jeg bare går bort og holder i stellebordet, og ser ned i bakken. det ligger masse forskjellige bleietyper under det stellebordet. Det er 5 bleiebarn i huset og alle har forskjellige størrelser. Alle sover selvsagt over her.
- johanne er det noe spesielt du vil? Jeg nikker til svar.
- har du kanskje gjort noe bommelom i bleia di? Maya erter meg nå. jeg er akkurat der hun vil ha meg. Jeg er liten hjelpesløs, uskyldig, blyg og fullstendig i hennes makt. Jeg nikker til svar på mammas spørsmål.
- Kan du fortelle mamma hvorfor du vil at jeg skal skifte bleie på deg?
- Mamma, jeg har bæsja på meg!!! jeg er litt trøtt og sliten( julaften er en lang dag), jeg trenger litt omsorg. dessuten er det ikke så rart, jeg har ikke fått et skift siden før lønsj, det er over 4 timer siden, det er ganske vanlig skifteintervall.
- Du er veldig søt johanne. legg deg på stellebordet du så skal mamma skifte på deg. Maya drar opp en av mine store dagsbleier, de er som sagt spesialbestilt( vi har nok penger) og passer meg perfekt. De er veldig lite diskret, men hey jeg er jo bleiebarn uansett. Mamma begynner med å dra ned strømpebuksa mi. den må også skiftes. Hun bretter kjolen min godt oppover så bleieområdet er i fred, hun knepper opp bodyen min. Jeg vet at hun gleder seg til å gjøre dette. Hun elsker å skifte på lille meg når jeg har driti meg ut.
- johanne siden det er julaften i dag og mamma synes du har vært veldig snill hele desember så kan du godt få lov å få smokken din. Vil du det? Jeg tenker meg om litt. Jeg har jo egentlig lyst til å bevise at jeg klarer å være stor jente. Men det er jo julaften uansett så de fleste blir vel litt mer barnslige da. Jeg elsker jo smokk.
- jaah mamma, jeg vil gjerne ha smokken min. Maya dytter smokken i munn på meg, det er en rød julesmokk som jeg fikk i strømpa mi i dag morges. Jeg stråler. mamma teiper opp bleia.
- oj sann lille gullet mitt. her er det en 6åring som ikke oppfører seg særlig voksent. Det var skikkelig masse æsj du hadde i bleia johanne. Maya står og ser på skrittet mitt som er fullt av min egen avføring. Hun nyter synet. Hun har jo en fetisj for dette så i motsetning til vanlige foreldre som skifter på barna sine så står gjerne maya og betrakter mitt verk en stund.
.- Du har drukket mye julebrus i dag også johanne, det kjenner mamma foran i bleia di. Jeg blir litt rød i kinnene her jeg ligger, men jeg vet jo at jeg har tissa en del ganger. Maya begynner å tørke meg. omhyggelig tørk for tørk. Hun er grundig. Jeg ligger og smiler. Hun tørker litt ekstra på klitorisen min og jeg skvetter til. Hun Legger bare en ny bleie under meg og teiper igjen etter å ha pudret og smurt meg.
- Nå er det pakker johanne og jeg synes du skal ha på deg det nye antrekket ditt. Maya tenker på det nye skjørtet jeg har fått i dag morges. Jeg tenker at det nok uansett er mer passende for en seksåring enn en utringet kjole.
- ja mamma det vil jeg. men kan du kle på meg?
- klart jeg kan. Maya hjelper meg på med det ny skjørtet over den nye bodyen jeg får på meg. Maya lager musefletter på meg og hun tegner noen sorte fregner i ansiktet mitt. Jeg får på strømpebukse også. Jeg ser meg selv i speilet og hadde det ikke vært for smokken i munnen min, høyden og puppene så ville jeg definitivt passert som en 6åring hvor som helst. Jeg snur meg og ser den bulende bleiebaken min og innser at med smokk og bleie så ser jeg nok ut som jeg er nærmere 3 enn 6. Men det får gå. jeg er fornøyd. Jeg leier mamma ut i gangen. hun går for å hente noe på kjøkkenet jeg får gå alene inn mot loungen som er i andre enden av huset. jeg kjenner i det mamma har forlatt meg så sklir det en bæsjeklump ned i bleia mi. En ganske så står en også om jeg får si det selv. den er ganske fast og legger seg godt til rette. Bodyen holder godt igjen. JEg synes alltid det er noe eget med å bare å bæsja uten at bleia er våt. det er liksom litt spesielt. FOrnøyd med livet tusler jeg nedover ganger og tenker at jeg nok snart blir våt uansett. Jeg er vant til dette. dette er livet mitt, jeg bruker bleier nettopp for slike grunner. JEg kommer neppe til å slutte med det. Heldigvis er jeg priviligert som får lov å leve det ut.

Tillagd 30 nov 2020   Noveller   #Kvinna #Adult Babyhood #Smutsiga blöjor #Våta blöjor #Allt-i-ett-blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4908  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024