Logga inBli medlem
Pappa, lilla fröken och vattenpölen
Vi är på väg hem från affären pappa och jag. Pappa bär en tung kasse i ena handen och håller i min hand med den andra. Jag hjälper också till att bära, jag har faktiskt bananerna i min rosa Hello Kitty ryggsäck.
Det regnade igår och plötsligt ser jag en stor vattenpöl jag bara inte kan motstå.

Jag släpper pappas hand och springer mot pölen. Jag tror jag hör pappa ropa på mig percis när jag tar ett jätteskutt och landar mitt i pölen så vattnet stänker åt alla håll. Medan jag tar sats för att hoppa igen tar pappa ett hårt tag om min arm.
Vad tror du att du håller på med unga fröken frågar han med sträng röst.
Vad har jag sagt om att hoppa i vattenpölar med finkläderna på? fortsätter han. Jag tittar ner på mina dyngsura skor och strumpbyxor. Oj, förlåt pappa viskar jag, jag glömde. Jag vågar inte titta upp på pappa utan fortsätter titta på mina skor.

Kom nu säger han och drar mig bort från vattenpölen. Tror bestämt att fröken har förtjänat en omgång smisk för det där plaskandet fortsätter han medan vi går längs trottoaren.
Jag vill inte ha smisk, jag ville ju bara hoppa i vattenpölen tänker jag och börjar gå långsammare och långsammare. Jag har inte alls bråttom att komma hem nu. Det börjar bli kallt om mina blöta fötter.

Pappa suckar tungt och börjar dra mig framåt. Till slut stannar han, vänder sig om för att titta på mig och säger att jag vet att du glömde bort att du inte fick hoppa i pölar och att du inte vill ha smisk men du gjorde fel och då får du ta konsekvenserna av det. Om du tar ditt straff utan att bråka kan vi ta på regnkläder och stövlar och gå tillbaka ut och hoppa i så många vattenpölar du orkar.

När vi kommer in ställer pappa ifrån sig sin kasse och hjälper mig av med ryggsäcken. Sen sätter han sig på huk för att hjälpa mig av med dom blöta skorna.
Nu vill jag att du går in på ditt rum och tar av dig som blöta strumporna, strumpbyxorna och trosorna, sen sätter du dig på golvet och väntar på mig så ska jag ställa in maten innan den blir förstörd säger han.

Han tar med sig kassen och min ryggsäck in i käket medan jag tassar iväg mot mitt rum. Vill inte säga det till pappa men det ska bli väldigt skönt att ta av strumporna. Jag drar av dom och kastar dom i hörnet, strumpbyxorna följer strax efter. Jag tvekar lite när det kommer till trosorna, dom är ju torra, varför ta av dom. När jag hör pappa stänga skåpsluckan drar jag snabbt av trosorna och låter dom flyga till samma hörn som resten av mina kläder. Jag hör pappas fotsteg utanför i hallen så jag skyndar mig att sätta mig på golvet. Jag hann precis för dörren öppnas och pappa kliver in i rummet.

Han tittar på mig sen tittar han på mina kläder i hörnet.
Jag va på ganska bra humör när jag kom in här säger han, så jag hade tänkt att säga att du slipper undan ditt straff idag, sen såg jag dina kläder i hörnet och nu har jag ändrat åsikt fortsätter han. Jag vill nu att du kryper bort till hörnet och hämtar dina kläder, hänger upp dom på stolen och kryper tillbaka till mig.

När jag ställer mig på alla fyra för att börja krypa mot hörnet märker jag hur min kjol glider upp på ryggen så mig rumpa blottas. Utan trosor på känner jag mig väldigt utlämnad och jag känner hur pappa tittar på mig där jag kryper på golvet. Jag försöker skynda mig så gott det går med att hämta kläderna och hänga upp dom på stolen. När sista strumpan hänger på stolen säger pappa, duktig flicka, kom hit nu så du kan få ditt straff för att du hoppade i vattenpölen och kastade kläderna i hörnet, jag tror att 10 slag på vardera skinka är lämpligt.

Han sätter sig på sängen och klappar på sitt knä så säger han kom hit och lägg dig över mitt knä. Jag ser det inte, men jag hör att han ler när han säger det. Vad sa jag om att inte bråka tillägger han så där förödiskt tyst så jag knappt hör vad han säger. Men sättet han säger det på säger allt och jag skyndar mig att lägga mig över hans knä innan han hittar på något värre straff.

Han flyttar på kjolen så han ska komma åt min rumpa utan att fastna i tyget. Han smeker först sakta över ena skinkan, sen den andra. Han fortsätter att smeka en stund, så länge att jag börjar våga hoppas att han har ändrat sig igen. Jag väntar på att få höra honom säga något i stil med ”har du lärt dig din läxa nu? tänker du dig för nästa gång du ser en vattenpöl? Bra då får du slippa undan för den här gången”. Men det kommer inte. Istället kommer ett svidande slag på min ena skinka. Jag är så oförberedd att jag skriker till. Jag borde ha vetat bättre för pappa är inte den som ger efter i första taget men ändå så finns det alltid ett litet hopp om att han kanske låter mig slippa undan den här gången.

Tre slag till faller i rask takt och det svider i skinnet. Utan att tänka mig för försöker jag ta mig ner från pappas knä för att komma undan innan han slår igen. Pappa känner vad jag försöker göra och tar ett stadigt tag om min nack och håller mig kvar i knät. Åh nej lilla fröken så lätt kommer du inte undan, nu ligger du vackert kvar, du har 16 slag kvar säger han.

Jag biter ihop tänderna och tänker att det klarar jag. Han smeker en liten stund för att dämpa den värsta smärtan och efter en liten stund känns det nästan skönt. Jag tillåter mig att slappna av lite, tyvärr va det precis vad pappa väntade på och sen serie slag träffar min stackars rumpa.

Sådär ja säger han, nu börjar fröken bli riktigt röd och fin på rumpan, bara 10 slag kvar nu. Sen följer några snabba slag till. Jag känner hur det inte är långt kvar till gråten, den sitter i halsen. Ett slag till landar på min nu mycket ömma rumpa och tårarna börjar rinna.
Handen som håller fast min nacke mjuknar lite. Så ja lilla fröken, vi är snart klara hör jag pappa mumla.

Jag tappar fokus och vet inte hur många slag till det blir men jag är övertygad om att det inte är fler än dom utlovade 20. Pappa är sträng och hård ibland men han är rättvis.

Pappa hjälper mig upp ur knät. Tårarna rinner i en strid ström nedför mitt ansikte och jag huttrar som om jag fryser. Men lilla gumman, kom till pappa säger han och drar mig intill sig så jag sätter mig i hans knä istället. Han kramar om mig, stryker mig över håret och försöker trösta.
Vet du nu vad du gjorde för fel och som resulterade i det här straffet frågar han. Jag hickar till och nickar. Jag vill höra dig förklara varför du fick smisk nyss säger han.

Snörvlandes får jag fram att det va för att jag sprang och hoppade i vattenpölen med finkläderna på och för att jag inte hängde upp kläderna på stolen utan kastade dom i hörnet. Bra svarar pappa, då gör du inte om det eller hur? Nej pappa det ska jag inte lovar jag.

Nå, vill du ta på torra kläder, regnkläder och stövlar och gå ut igen för att hoppa i vattenpölar på riktigt frågar han efter en stund. Jag har slutat gråta och börjat samla mig lite så jag nickar, ja det vill jag pappa svarar jag.

Bra säger han, lägg dig på sängen så hämtar jag kläder åt dig. Han går bort mot min garderob, när han lägger handen på handtaget tvekar han lite, sen släpper han handtaget, tittar på mig och säger ligg kvar där. Sen lämnar han rummet.
När han kommer tillbaka hör jag prasslet, nej nej nej tänker jag, inte blöja. Det har jag försökt säga till pappa jättelänge nu, jag är stor nu, jag behöver inte blöja. Jag försöker igen. Men pappa, jag är stor, jag behöver inte blöja säger jag till honom. Han tittar fundersamt på mig innan han säger, din röda rumpa antyder nåt helt annat lilla fröken, den talar om för mig att du fortfarande är lite och inte vet hur man ska bete sig. Alltså kan inte jag lita på att du säger till mig när det är dags att gå på toaletten och då behövs den här. Han håller upp blöjan så att jag tydligt ska se den. Sen fortsätter han och säger, nu lilla fröken är det bäst att du lyfter på rumpan så vi hinner ut innan det blir för mörkt.

När han är klar går han till garderoben och hämtar byxor och tröja till mig. Dom får jag i alla fall ta på själv så lite stor är jag ändå. Sen går vi ut i hallen där regnkläderna hänger. Pappa tar ner dom från kroken och håller fram byxorna så jag ska kunna hoppa i dom lätt. När han är nöjd med hur dom sitter plockar han fram jackan och hjälper mig på med den också. Jag fumlar lite med dragkedjan bara för att jag kan och sen tittar jag på pappa. Pappa ler och utan att säga ett enda ord drar han upp min dragkedja.
Han tar ner mössan från hatthyllan och drar på den på mitt huvud. Men han slutar inte dra! Han drar ner den så långt att den täcker hela ansiktet. Vi börjar skratta båda två och han drar upp mössan lite igen så den hamnar på rätt plats.

Så ställer han fram mina gummistövlar och håller mig i handen medan jag kliver i dom så jag inte ska tappa balansen.
Känner du dig klar frågar han. Jag nickar. Byxorna sitter ganska tajt över rumpan men så länge jag inte försöker sitta eller ramlar så ska det nog inte vara några problem. Då tar pappa på sig sina skor och sin jacka så går vi ut genom dörren.

Vi går hand i hand tills vi kommer till vattenpölen jag hoppade i på väg hem från affären. Jag gör en ansats till att släppa pappas hand och springa iväg till pölen men hejdar mig och titta upp på pappa. Vi stannar och han tittar på mig för att sen säga varsågod och släpper sen min hand. Jag springer fnittrande iväg mot pölen och hoppar jämfota mitt i den. Vattnet stänker åt alla håll och pappa tar ett par steg tillbaka för att inte bli blöt. Han har ju inte regnkläder på sig.
Jag hoppar i samma pöl en stund innan jag ser mig om efter en ny pöl och hittar en ännu större på andra sidan gatan. Jag pekar på den och säger titta pappa! vilken stor pöl.
Ja jag ser svarar han, se dig för så det inte kommer några bilar så får du springa och hoppa i den.

Jag tittar snabbt åt båda hållen och när jag inte ser nån bil kastar jag mig över gatan och springer rakt igenom pölen. Till min förtjusning märker jag att den nya pölen är mycket mycket djupare än den första. Jag hoppar, springer och sparkar i vattnet en lång stund. Sen är jag alldeles slut och går bort till pappa som sitter på en parkbänk en bit bort. Jag sätter mig i hans knä, slår armarna om honom och borrar in ansiktet i hans jacka. Han kramar om mig tillbaka och frågar om jag haft roligt i vattenpölarna. Ja svarar jag, jätteroligt, såg du hur vattnet stänkte när jag hoppade i mitten?

Mmm jag såg svarar han. Ska vi gå hem och äta mat nu? Vad vill du äta?
Glass pappa, jag vill ha glass!
Pappa skrattar högt och säger nej du min lilla fröken, glass blir det inte. Du kan få köttbullar med makaroner och ketchup om du vill. Vill du det.

Får jag fjärilar undrar jag, pappa nickar. Hand i hand börjar vi gå hemåt igen. Det kändes inte som så lång stund vi va ute men det va nog längre än jag trodde. Det är nästan helt mörkt ute nu och min mage kurrar.

När vi kommer in hjälper pappa mig av med regnkläderna och stövlarna. Av erfarenhet vet han att det är säkrast så för annars hoppar jag runt i hela hallen i mina försök att sparka av mig stövlarna och blöter ner överallt och pappa är less på att springa och torka.
Innan han hänger upp dom blöta kläderna kontrollerar han om det är dags för blöjbyte trots att jag säger att det inte behövs.

Vill du titta på lite tecknat medan jag lagar middag frågar pappa. Självklart vill jag det och det vet pappa, men han frågar alltid ändå. Tillsammans går vi till tvn som han slår på, han trycker lite på fjärrkontrollen och Vaiana startar. Jag sjunker ner i hörnet på soffan medan pappa går ut i köket.

Alltför snart ropar pappa från köket att maten är klar. Jag svarar honom med att säga men pappa, filmen då?
Pappa kommer från köket och sätter filmen på paus. Jag springer före honom ut i köket och sätter mig på min plats. Pappa tar kastrullen med makaroner och stekpannan med köttbullar från spisen och ställer på bordet. Han tittar på mig och tar sedan min tallrik och börjar lägga upp åt mig. Men pappa protesterar jag, jag kan själv. Det vet jag att du kan lilla fröken svarar han men ikväll är det jag som lägger upp.

Till min besvikelse får jag inte ens ta ketchupen själv, pappa delar till och med mina köttbullar på mitten och ger mig sen en sked. Jag blänger lite på honom men börjar sen äta. Pappa häller upp mjölk i mitt glas.

Det dröjer inte länge innan min tallrik är tom och jag gäspar stort. Jag märker knappt när pappa dukar av bordet. Han kommer fram till mig och stryker mig över håret. Mjukt säger han att lilla fröken verkar väldigt trött så det är bäst att vi går och badar och gör oss klara för natten. Han tar mig i handen och leder ut mig i badrummen. han börjar tappa upp badvatten och medan badkaret fyller tar pappa fram min tandborste och tar på tandkräm. Gapa stort säger han och när jag gapar börjar han borsta mina tänder. När han har borstat i två minuter enligt timglaset som alltid står redo på handfatet säger han åt mig att spotta. När tänderna är rena börjar han klä av mig och när jag är helt naken så säger han åt mig att sätta mig i badkaret. Det har hunnit fylla nästan halvvägs och pappa stänger av vattnet.

Medan jag halvhjärtat plaskar i vattnet tvålar pappa in mig, han har lite extra fokus mellan benen. Blöjan var blöt när han tog av den och han säger att det är viktigt att hålla rent om det kommit kiss i blöjan.

Pappa sköljer sen noggrant bort tvålen. Medan jag ställer mig upp i badet plockar pappa fram en handduk från skåpet som han sen virar om mig. Noga men mjukt torkar han av mig från topp till tå. Efter det varma vattnet är det kallt i luften och jag börjar huttra och får gåshud.

Bäst vi skyndar oss att får dig torr så vi kan sätta på en ny blöja och får på dig pjamasen, sen kan vi sitta i soffan och mysa medan vi tittar på fortsättningen av din film säger han. Spring och lägg dig på sängen så hämtar jag nattblöjan och pjamasen. Jag springer inte till sängen utan smyger försiktigt dit, pappa hinner nästan före mig. Han ger mig en kram innan jag lägger mig på sängen och låter honom sätta på blöjan utan att bråka. När blöjan sitter säkert hjälper han mig med pjamasen. Här säger han och sträcker sig efter nallen som ligger vid kudden, ta med dig nallen så går vill till soffan.

Han sätter sig ner och jag lägger mig med huvudet i hans knä, han startar filmen. Han stryker mig sakta över håret en stund innan han tar filten som ligger över armstödet på soffan. Han lägger den över mig och ler när han ser att jag somnat gott hårt kramandes nallen.

Natti natt sov så gott

Tillagd 22 okt 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som bottom #Självständig lek #Smisk #Kärleksfullt omhändertagande #Uppfostring/Disciplin #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Galon/regnkläder

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4875  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024