Logga inBli medlem
Våran första träff...
Jag har funderat länge på om jag ska våga berätta detta, det är egentligen väldigt hemligt – det är bara jag och min mamma som vet om att vi gör detta.

Jag kallar henne mamma för att hon är och har varit min mamma nu ett tag, alltså på avstånd via telefonen och sms och Skype, ja ni vet alla dom där sätten man kan kommunicera på idag, men framförallt via telefon och sms.

Den här dagen har jag sett fram emot väldigt länge, varför?

Jo, jag ska träffa min mamma idag för första gången, kan säga att jag har nog aldrig varit så nervös som jag är idag, jag kommer inte berätta vart jag är på väg utan jag säger så här att jag är på väg i något av dom fyra väder sträcken, sen får du gissa vart, men vi har valt att träffas på halva vägen var, eller jag kommer nog få åka någon mil längre dock, men det är allt.

Det har tagit lång tid innan vi båda har kommit hit, vi har pratat om detta länge men inte vågat för vi vill inte någon ska komma på oss vad vi gör, vi har ju våra liv på sidan om detta och vi kan inte vara helt öppna med det vi gör – i alla fall inte ännu, så säg inget till någon så är du snäll, okej?

Jag kan väl berätta så här mycket i alla fall, vi ska träffas på en restaurang på ett lugnt ställe, platsen var faktiskt mammas ide, jag var själv tvungen att slå upp platsen då jag inte visste vart den låg, men restaurangen ligger lite mer på mammas sida av landet kan jag erkänna, jag har inga problem med att åka långt så för min del gör det inget, redan berättat för mycket, detta skulle ju vara en hemlis.

Men nu är jag på väg i alla fall, jag har sovit väldigt lite i natt, mamma skickade mig i säng tidigt med tanke på att jag kommer vara tvungen att gå upp rätt tidigt idag för att kunna hinna, men bara för det så betyder det inte att jag har kunnat sova speciellt länge alls, det har varit väldigt oroligt och många tankar i natt, och det var ett tag där jag ville dra mig ur för att jag var så nervös, men nej – jag tänker göra detta nu för att jag verkligen vill, jag vill träffa mamma.

Våran planering har innefattat hur vi ska kunna komma ifrån på våra respektive håll, vi har pratat och planerat det här under en tid för att allt ska bli så smidigt som möjligt, så hoppas vi har gjort allt vi kan så vi inte blir avslöjade före vi själva vill och kan berätta om vad vi har gjort eller gör.

Jag har haft önskemål om vad mamma skulle ha på sig, men mamma hade även hon önskemål om vad jag skulle ha på mig, så vi började prata om vad mamma ville jag skulle ha på mig först och det var ju inget snack om att blöjan var tvungen att vara på, inte för att jag inte kommer känna en viss pinsamhet av att visa mig med blöjan, tänk om någon ser mig, troligen kommer mina röda kinder lysa – jag ser dom i spegeln i bilen nu av bara tanken, dom är knallröda, tur det är på neutral plats.

Så blöjan skulle vara på, nappen i en liten tråd stump runt halsen, jag har tagit med mig min favorit napp, den som alltid får mig att må bra, den har jag runt halsen nu, den hänger bredvid mitt halsband, jag vågar inte berätta vad mitt halsband är för något, men den som vet vad symbolen visar, den vet att jag är tycker om att vara liten, jag har även symbolen som en tatuering på ena armen på undersidan.

För att blöjan ska sitta på plats så måste man ju ha nåt mer, och mamma kom på iden om en body under kläderna som kan hålla allt på plats, och mamma har nog rätt, det känns rätt okej och blöjan sitter där den ska, den skulle även innehålla minst ett ilägg extra, inte för att jag vill det, men mamma ville det så då får det bli så.

Mitt val föll på en allt i ett blöja som jag tog på mig redan hemma för säkerhets skull, inte helt smart kanske med tanke på att jag troligen måste stanna och kissa längs vägen, men det får bli ett annat problem.

Man kan ju tycka att det borde kunna vara stopp här, men nej.

Mamma var inte klar där inte, å nej – hon hade flera förslag till, men någon gång så måste man ju säga stopp, men till vilken nytta, som om jag hade nåt att säga till om den saken liksom, och det är en av orsakerna till att jag gillar henne så mycket som jag gör, därför att jag kan inte förhandla med henne, utan mamma bestämmer och jag gör som hon säger helt enkelt, det är lindrigare så för annars får jag bara massa straff och indragna tv tider och tidigare läggning och massa annat så det är bättre att göra så som mamma säger.

Mamma ville även att jag skulle ha en barnslig tröja på mig med ett avtryck av en känd film som hon vet att jag tycker om, jag säger inte vilken, men det är en film som jag alltid har älskat och som alltid får mig att gråta – men den gör mig även glad för jag kan all musik till filmen utantill – okej – filmerna då, dom är flera, men en speciell, den har alltid legat mig nära hjärtat, så avtrycket från filmen har jag på tröjan och så står det nåt väldigt fint där med – kan inte säga vad för då är det inte någon hemlis längre.

Sen ville hon att jag skulle ha ett par hängselbyxor på mig, men där vart det lite svårare för att jag har inga – eller jo nu har jag hängselbyxor, nedrans vart ju tvungen att åka och köpa hängselbyxorna bara för att mamma ville jag skulle ha det på mig, men vad gör det, jag tycker dom vart fina mina blå hängselbyxor, otroligt att jag ens kunde få på mig dom om jag ska vara ärlig, men undrens tid är inte förbi än det är helt klart, lite tight mot rumpan dock men det kan jag leva med.

Skorna fick jag välja själv, och tur var väl det, men det skulle vara väderanpassat dock och just nu så regnar det, så jag tog med mig både vanliga skor och stövlar så jag har det med mig så får jag försöka byta i bilen innan jag går in, jacka kunde jag ta vilken jag ville dock, och eftersom jag älskar fleece tröjor så vart det min blåa som jag har, inte helt optimalt för vädret men jag ville bestämma något i alla fall av kläderna och det går ju att gömma sig lite i alla fall under den tröjan, kan få ner den lite längs rumpan så inte alls syns som en lysande lampa hela tiden.

Mamma ville även att jag skulle ha med mig en liten ryggsäck med extra byte om så skulle behövas, men det tyckte jag vart lite väl mycket, men mamma insisterade på att jag skulle ha det, vi vet ju inte hur länge våran träff skulle kunna komma att vara så det var lika bra tyckte hon att det fanns med minst två kompletta byten i väskan, för toan får jag inte gå på tydligen för mamma vill se mig hela tiden och sen kan jag inte enligt henne använda toan då jag är blöjad så om jag ska in på toan så kommer det vara för ett byte, hon var väldigt övertygande om att hon trodde att jag skulle vara tvungen att byta innan jag skulle åka hem om inte annat, så känns som att det kommer bli en olycka tids nog.

Men jag ville även att mamma skulle ha vissa kläder på sig, jag vet ju hur mamma ser ut, vi har skypat några gånger och vi har ju även facetime, men det är ju ändå inte som att träffas, känna den där fysiska känslan, kunna lägga armarna om varandra för första gången, det finns nog inte något som kan slå det.

Jag vet att mamma har långt hår, hon har det färgat i en röd färg, den färgen har jag haft många gånger själv jag med, men det är nåt annat med att se henne ha det långa röda långa håret, det är fint och för att inte säga väldigt sexigt, oj, sa jag det där högt?

Men jag ville hon skulle ha håret uppsatt i en hästsvans för jag tycker det är fint på tjejer, jag ville även att hon skulle ha jeans på sig för jag tycker om tjejer i jeans, det har jag alltid gjort.

Jag ville även att mamma skulle ha nån form av topp så jag kan se hennes bröst lite lättare för bröst tycker jag ju om oavsett vad, men framförallt som liten så tycker jag om det, vilket är rätt naturligt, någon sade till mig en gång att det är mina ”brösta vänner” och det ligger nog något i det skulle jag tro.

Sen fick hon vara som hon ville för mig, eller ja det får hon ju egentligen vara oavsett vad, hon är ju vuxen, det är ju inte jag, så på nåt sätt så ska ju mamma säga vad jag ska ha för kläder på mig medans hon får välja själv, så egentligen får ju mamma ha precis vad hon vill, även om hon vill vara naken, eller nej, det kan hon ju inte, så tokigt tänkt av mig.

Det enda svaret jag fick av mamma var att ”det får vi se”, alltså vad hon skulle ha på sig, så lite nervös är jag allt.

Nu är jag framme i alla fall på stället där vi ska träffas, har precis svängt in på parkeringen, jag valde en parkeringsplats långt bort från ingången så jag kan ta på mig stövlarna i lugn och ro och sitta kvar i bilen en stund och samla tankarna, jag är väldigt nervös och orolig just nu.

Slog mig nu att mamma nämnde aldrig något om regnjacka, konstigt att hon missade den eller är det så att hon tänkte att om jag inte tar på mig den själv så bevisar det att jag är liten och måste ha en mamma som har koll på allt?, och ja det vet du nog efter att ha läst allt detta att det är precis vad jag vill ha, en mamma som har kollen, men jag tänker inte ta på på mig någon regnjacka för att jag vill se om det är så mamma har planerat det hela så för att se vad jag väljer, dessutom har jag inga regnkläder med mig alls, inga galonisar heller, det kom jag på nu, jäkla otur.

Jag vet inte vad mamma kör för bil heller, och jag vet ju inte om hon kommer själv heller även om hon säger att hon skulle göra det, men en del av mig vill ju att hon ska ha någon med sig, det vore spännande, men jag tror inte det.

Oj, nu pep det till i telefonen, ett SMS…

- Vart är du då?

Ehhh,

- Jag är på väg, har precis parkerat – du kan beställa tills jag kommer.

Okej, nu är jag ännu mera nervös än innan, men att vara nervös är bra, eller hur?

Okej, då kör vi – bilen låst.

Då ska vi se om jag kan hitta henne, antar att det är hon där borta vid hörnbordet, hon har en suspekt blick mot mig och sitter med en mobil i handen och nu när jag tittar på henne så ser jag ett stort brett leende, så jag har nog hittat rätt.

Får vi se hur det här går då, önska mig lycka till...
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4865  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024