Logga inBli medlem
Arrendet på huset vid sjön
Huset ligger vackert, med utsikt över en liten småländsk sjö och några ängar, där kossor betade. Man skall akta sig för att köpa bostad när solen står lågt , och landskapet ser ut som en målning. De närmaste kullen ser ut som ett sköte, en mjuk rundad bulle med luden kort gräsmatta, och med krusiga glesa buskar som tycks sära sig längs en skåra mitt i bullen. Längst upp i den lilla skåran tronar en stor glänsande sten , och under den väller blommor ut i dubbla rosa valkar för att omsluta ett litet vattenöga. Mitt i skåran syns en porlande bäck. Min fantasi drar iväg och jag minns tant Ebba som visade hur kvinnor kissar. Hennes ludna sköte och den strilande kiss-strålen den där sommaren för länge sedan.

-Du vill se på huset. Välkommen.
Jag ser rakt in i bruna ögon, som tittar mig djupt in i den oroliga själen. Mina kinder blir heta. Jag rodnar. Emma, ägarens vuxna dotter, drar mig in i tamburen. Den är trång, och jag kan inte undgå att känna hennes kropp mot mig när hon drar igen dörren bakom oss. Hon doftar kanel.

Vilken rund stjärt hon har. Jag tittar efter henne när hon går mot köket. En knallröd kjol och vita strumpor och en vit, tunn blus. Har hon trosor ? jag tror det. Men den stora rumpan kräver mer än Large. Behå har hon inte alls, der är jag säker på.

-Han är här nu. Skärpning!
Det sista säger hon med skarp röst. Jag går efter mot dörren i strumplästen.

En kvinna och en man reser sig från köksbordet och sträcker fram handen.
-Det var inte så svårt att hitta, eller hur.
- Ja, det är ju ganska långt från stora vägen. Jag ska inte stanna så länge, för det är en bra bit att åka hem.
- Vet du vad. Du kan ju stanna som gäst, så hinner vi prata om alla detaljer, med arrende och skog och fiske och allt annat som du får tillgång till.

Hon slickar sig om munnen med en spetsig tunga. Mannen nickar. Jag noterar att alla tre har kraftiga stjärtar. Det är väl ett släktdrag.

-Emma, visst går det bra.Du kan sova inne hos oss, så får Svante ta din säng. Din stuga är inte uppvärmd och det blir kallt på natten.

Emma tittar på mig igen med den där blicken, som om hon ser min kuk, som ställer sig upp mer och mer för varje gång. Hon nickar och ler lite. Jag skulle nog hellre dela säng med Emma än att ligga ensam.

Vi kan bädda efter rundvandringen. Mamma, jag visar runt, så ordnar du lite fika.

Vi går igenom rummen på nedervåningen. Den branta trappan upp till övervåningen skall vi ta senare. Först väntar kaffe och kaka. Värdparet tar fram en liten flaska konjak.

-Om du nu inte skall köra bil, så kan vi väl ta en tår till kakan.

Tvekan blåser bort när jag ser hur Emma knäpper upp två knappar i sin blus.Mina ögon fastnar på de ljusa kullarna som visar sig så fritt. Det kan bli en spännande natt.

I ögonvrån uppfattar jag att hennes pappa, Erik, får ett stort leende när jag tackar ja, samtidigt som han tycks klappa sin fru på låret under kjolen. Det är väldigt varmt i köket, eftersom vedspisen är tänd. Emmas mamma, Stina, böjer sig fram och matar in en bit trä för att elda på lite mer. Hennes blå kjol åker upp en bit på ändan.

Emma knuffar till min sked, så att den faller på golvet. Jag tittar förvånat på henne, men böjer mig ned. Jag får en perfekt vy mot en stor stjärt. Stina står kvar och rotar i elden. Den tjocka rumpan verkar som en magnet. Jag vill bara krypa fram mot henne och kyssa den.

Vilken härlig familj.

Erik sitter bredbent på sin stol och jag kan inte undgå att se hur han gnider över sitt skrev. Handflatan roterar och masserar över gylfen. Bordet hindrar mig från att se perfekt. Jag tycker nog att han är ganska tjock framtill, fast han har en tränad överkropp.

Vi skålar och pratar om huset och gården och min lilla stuga. Emma ställer sig intill mig för att peka ut skogen och sjön. Min stuga hukar under en väldig ek. Den tycks omfamna den röda byggnaden. Hennes stjärt trycker mot min överarm. Den är varm, nästan som om hon hade feber. Den är väldigt mjuk. Hon tycks omfamna mig.

Emma går bakom mig när vi klättrar upp för den branta trappan. Hon lägger handen på min rumpa och låtsas skjuta på, men jag känner också hur fingrarna trycker mitt på rumpan, i min egen skåra. Och halkade inte två fingrar lite väl djupt. Skönt. Skönt.

Ett stort rum med ljus från takfönster. En svart soffa i läderimitation. Den största teve jag någonsin sett. Till vänster två sovrum. Emmas rum är flickigt rosa och ganska litet, fast hon är vuxen. Men hon tycks gilla sin slitna nalle. Längst bort ligger en hög med tidningar. Jag tycker nog att de där tjejerna på omslaget är väldigt sexigt klädda. Windelforum - det är väl tyska, tror jag. Föräldrarnas sovrum har mörka väggar och ett mörkt plastigt golv. Linoleum kanske. Eller plast. Helt enkelt vattentätt.

Jag tittar omkring och noterar att det sitter blänkande krokar i taket. Under sängen står faktist tre gamla porslinspottor. Tre? Bakom dörren sitter krokar och några korta badrockar i ett tunt tyg. Silke?

En dörr går från föräldrarummet direkt vidare till ett jättelikt badrum. Badkar, en dusch, stor nog för minst tre personer. Tre? Dubbla handfat och mörkt plastigt golv. Det verkar vara samma golv som inne i föräldrarnas rum, och jag noterar att det inte finns någon tröskel ens.

- Så praktiskt. Om man tvättar golvet kan man skölja av skummet direkt in till badrummet.
- Det är precis tanken.

Vi går tillbaka in i deras sovrum.
- men det finns bara en dörr till badrummet.
- ja, men man vänjer sig.

Emma tar mig i hand och drar mig mot fönstret.
- Där finns det gamla utedasset, som fortfarande fungerar. om du är generad kan du gå dit när du vill bajsa och kissa. När du bor i stugan får det bli din toa. Men vill du kissa eller bajsa på en vanlig toa så kom hit.
- Nej, men jag är faktiskt väldigt nödig just nu.
- Jag skall visa här borta först.

Emma lyfter på locket till toan.
- Du ser det inte, men det är en japansk toalett. Den kan spola både fitta och anal. Här är knapparna. Du får trycka här om du vill ha lite hårdare stråle. Det är rätt skönt när man spolar ordentligt i stjärten.

-Kom skall jag visa mer.
- Fast jag borde nog kissa nu.
- Vänta lite. det är alltid bättre att knipa. det är nyttigt.

Jag känner att det trycker på, men det är ok. När vi går förbi raden av garderober, öppnar jag för att titta in. De är stora och djupa. Bakom den första dörren står staplar av vita paket. Först förstår jag inte, men sedan noterar jag att det är staplar av blöjor. Det står med stora bokstäver: Diaper. Så mycket engelska kan jag.

Det pirrar till i magen. Sedan jag var sängvätare har jag längtat efter en mjuk nattblöja, men aldrig vågat köpa. Om jag kan stjäla ett paket i morgon bitti innan jag åker hem igen. I huvudet bygger jag en plan på hur jag skall ha ryggsäcken med mig och springa in på toaletten och genom föräldrarnas sovrum och snabbt ta några blöjor. Jag vill så gärna prova igen.

Bara tanken är oroande. Jag känner hur det trycker i magen. Jag är hemskt kissnödig. Det där kaffet måste ha börjat driva på urinbåsan. Eller var det konjaken. Jag såg till att dricka vatten också, så att alkoholen inte skulle bli för dominerande.

Emma skrattar när hon ser min min.
- Du ser vad det är, eller hur. Blöjor! Fina mjuka för vuxna män och kvinnor. Så skönt.
mmm
- Du kan inte ana hur praktiska de är när man skall ut och jobba någonstans och inte har ett dass. du kanske vill prova.

Jag blir röd i ansiktet. Jag känner hur det hettar.

- Men nu jag måste kort på toa. Vi kan ta det där sedan.
- Inte än, jag har inte visat allt.

Vi går in i det stora rummet med teven och ut på balkongen för att se på den sjunkande solen. Det är kyligt och nu drar sig magen samman och jag börjar knipa för allt jag är värd.
- Oj, du är verkligen nödig. Hur känns det om jag trycker här.

Emma lägger handen på min mage och trycker snabbt och hårt rakt över urinblåsan. Effekten uteblir inte. Jag känner hur några droppar kiss söker sig ut mot kalsongen.
- Du kanske vill ha ett glas konjak till?
- Nej, nu måste jag bara kissa.

Jag springer mot toan, men när jag har passerat sängen i föräldrarna rum slås dörren igen framför mitt ansikte.
- Ursäkta, ropar Stina från badrummet.

Emma står bakom mig och klappar mig på axeln.
- Om du inte vill kissa på dig, så kan du låna en potta. Men då får du sitta på den, Jag vill inte ha stänk överallt.

Hon drar fram en potta med rosor målade på sidan.
-Sätt dig bara, jag skall inte titta.

Jag är desperat och tänker springa till utedasset, men inser att det kommer jag inte att hinna. Det pressar på. Det känns underligt skönt att Emma kan se mig när jag kniper ihop benen och försöker få upp mina jeans. Jag kan inte hjälpa att det redan kommer några droppar.

Emma pekar på pottan.

- Här står vi inte och kissar, vi sitter på pottan. Man sitter alltid. Då kan vi bajsa samtidigt. Det är praktiskt och skönt.
- Men jag hinner inte.
- Jo. Du klarar det.

Jag vet inte vad jag skall göra, men sliter i byxorna. De hamnar runt fötterna i en blå jeanshög. Jag föser ned kalsongerna som redan har blivit mörka av kiss. Jag hinner inte ens vara generad över att jag har kissat på mig litegrann.
- De där måste i tvättkorgen

Jag kan inte sätta mig ned, med benen ihop. Jag hindras av den dumma byxan och kalsongen. Jag sparkar av ett av byxbenen och kan föra isär benen. Annars kan jag inte sätta mig ned på pottan. Den är ju inte så hög.

Äntligen sitter jag hopkrupen framför Emma, som låtsas titta i taket. Hon kanske tittar på de blanka metallkrokarna. Jag pressar ned kuken i pottan. Det skvalar och skvätter. Jag är kåt och kuken är hård, men jag kan ändå kissa, fast det kommer en hel pöl på det blanka golvet.

Äntligen har jag tömt blåsan.

Jag andas ut och tittar ned i pottan. Så mycket har jag nog aldrig kissat förr. Runt mig på golvet är en stor pöl av urin. Ett byxben sitter fortfarande på mitt ben, men mitt andra ben är naket. Plötsligt upptäcker jag att mina byxor har landat mitt i kisset. Jag kunde lika bra ha kissat på mig i stället.

Bakom mig öppnas dörren och Stina och Erik kommer båda ut från badrummet. Jag hör hur toaletten skvalar. De fnissar när de ser mig. Där sitter jag som en liten pojke med naken stjärt på det kalla porslinet.

-Svante, nu vet du varför vi har en potta här.
- Men varför har du tre pottor?
- Tja, för att det ibland passar att vi alla tre kissar samtidigt. Det vore ju orättvist annars.

Emma drar mina byxor.
- De måste i tvätten. Strumporna också.
Jag sitter kvar och försöker klara tankarna. Stinas stora stjärt är i höjd med mitt ansikte och på andra sidan står Erik med sin tjocka mage. Jag känner att jag stirrar.

- Du får låna kläder av oss.
Stina öppnar en garderob. Klänningar, kjolar, blusar, korsetter hänger prydligt. I utdragslådor ser jag bara många trosor av olika färger. Hon väljer länge och hittar ett par gula, genomskinliga trosor med små vitar blommor och rosetter i linningen. Sedan tar hon fram ett par rosa nylonstrumpor och en strumpebandshållare.

- Nej, nej, jag kan inte ha det där på mig.
Min mun säger nej, men min kuk ställer sig kissblank rakt upp mellan benen. Min förhandlingsposition på pottan är inte den bästa. Jag försöker ställa mig upp, men Erik håller sin stora näve på min axel.
- Du får välja vilket nattlinne du skall ha i natt.

Emma öppnar en annan garderob. Många feminina plagg hänger. Blänkande, med spetsar och tunna tyger och volanger.

- Jag har bara dessa kläder. Annars går jag alltid i klänning. Och trosor. Och BLÖJOR.
Erik ler och knäpper upp sin skjorta. Under den bär han ett vitt linne med bröstkupor och många sirliga svarta spetsar. Han börjar dra av sig byxorna. Jag får syn på hans fasta mage och en liten hårtuss som sitter ovanför blöjan.

-Vi trodde inte att du skulle vara som en av oss. Men det kan du inte neka till. Eller hur.
Stina tittar ned på min hårda lem. Jag särar på benen och försöker ställa mig upp med någon värdighet i behåll.

- Du får välja.
Emma står så nära att jag har hennes sköte i ögonhöjd. Bara kjolen hindrar mina blickar. Hon lyfter sakta på fållen och knäpper upp knapparna så att kjolen kan hasa ned. Mellan hennes ben ser jag ett stort och runt paket. Hon har också blöja, och jag har inte fattat det förrän nu.

- Vi har alla en blöja. Du skall också få en. En stor, som kan hålla hela natten. Fast först trosa och strumpor.

Erik tar tag i mina axlar och jag känner hur jag lyfts upp från pottan. Emma tittar ned i pottan.
- Så fint du har kissat. Duktig.
Hon doppar handen i den varma vätskan. Hon luktar på sina fingrar och slickar av dem en efter en.
-Du har en bra smak.

Stina tar av mig skjortan, smeker över magen och kysser snabbt mina bröstvårtor. Sedan håller hon fram trosorna.
- Seså, stig i nu, så blir allt så bra. Vi skall snart ta på dig blöjan, men det är skönast att ha trosa först.
Tvekande lyfter jag ett ben. Snabbt drar hon upp trosan och ser till att tyget glider in i stjärtskåran. Hon vänder sig om för att hämta höfthållaren. Erik passar på att gripa min kuk genom tyget.
- Den blir fin.
Han böjer sig fram och öppnar munnen och slukar kuken genom tyget. Jag känner mig helt utan kontroll. Det dröjer bara en minut innan jag har fått på mig strumpor och hållare.

Emma knuffar mig mot sängen.
- Ligg där så skall du få din blöja.
De tre står en stund vid skåpet och väljer. Jag ligger på rygg och tittar på dem. Vad är det som händer. Är det en dröm eller har jag hittat till detta galna gäng. Till slut kommer de med en jättelik blöja. Erik lyfter mina ben som om de vore av luft. Emma och Stina drar upp blöjan under ryggen.
-Tror du att det räcker med en enda?
- Nej, vi tar ett dubbelt paket.

Emma hämtar två tjocka, vita raka blöjor. De ser ut som tjocka frottehanddukar. Jag balanseras på paketet under några sekunder innan alla tre lager samlas ihop och tejpas fast. Nu har jag en jätttebula framtill och kan inte få ihop benen längre.

Jag förstår varför alla tre går så bredbent. Min kuk jublar och jag känner den där pirrande känslan från min ungdom.

Jag får på mig en fin blå klänning. Kortkort så att mitt paket syns i spegeln.

Deras sovrum har mer speglar än väntat. En bred vid sidan av sängen. Jag kan se mig själv när jag ligger i sängen och på garderoben sitter tre speglar. Ett rum som gjort för erotiska lekar.

Kom nu så skall jag visa din stuga.
Vi går ned för en vältrampad stig. Solen står lågt, men lyser upp stugans inre. En bred säng, vedspis, ett bord för min dator och en skänk med en kanna för vatten och ett emaljerat handfat.

- Enkelt och primitivt. Men här kan man älska lika bra som någon annanstans. Här gjorde pappa min mamma på smällen. De har berättat att de knullade i fyra dagar för att var säkra.
Emma öppnar ett skåp.
- Här har du erotiska böcker. Vi vill helst ha dem på en plats och här finns allt du kan önska dig.

Hon vänder sig hastigt om och kysser mig. Hon smakar speciellt. Plötsligt inser jag att jag just har smakat mitt eget kiss.

Kvällen blir en blöt tillställning. En flaska vin kom fram och vi tar varannan vatten och varannan vin. Ingen av oss går ifrån för att vi behöver kissa. Jag väntar så länge jag kan.

- Svante, är du inte lite kissnödig snart. Vi vill vara med när du har premiär.
Jag nickar.
- Det kommer nu.
Jag kvider lite. För det är genant att kissa på pottan, men det är nästan värre att veta att jag sitter i världens tjockaste blöja och kommer att kissa igen.

Alla tre samlas runt mig och lägger sina händer mot mitt skrev. Emma kysser mig igen. Erik masserar min stjärt.
Stina är modigast. Hon lirkar in sin varma hand under blöjkanten där bak och lyckas glida ned i den tjocka och varma blöjan. Strax känner jag hennes fingrar i rumpan och hur hon smeker över pungen.

Jag släpper hämningarna. Det känns hela vägen från urinblåsan. kisset rinner genom röret ut i min penis. Förhuden sitter tajt mot blöjans insida och då stoppar den först flödet. När trycket blir stort nog, kan jag nästa höra hur det exploderar. Förhuden öppnas och kisset sprutar in i cellstoffen. Det rinner och skvalar. Stina ropar till när kisset börjar fylla blöjan runt pungen.

- Stå kvar så att allt kan sugas upp.

- Nu vill jag byta blöja.
- Nej, vi byter bara en gång om dagen. Det får bli ett byte.

Vi sitter alla fyra i den stora soffan någon timme senare och teven visar något nyhetsinslag, men jag kan inte koncentrera mig för rätt som det är stönar Emma.
-Nu, nu kissar jag också.
Jag lägger handen över blöjan. Stina lutar sig fram och kysser sin dotter. Jag ser hur deras tungor möts. Men Stina vill mer. Hon slickar Emmas läppar, far över hennes näsa. Hennes tunga lämnar ett vått spår över hennes kinder och ned över hakan. Häpen betraktar jag hur mamman slickar Emmas hals.

- Är du tung nu?
Erik står framför oss. Han svänger med höfterna och gungar med sitt stora blöjpaket. Jag tycker mig höra att det skvalpar.

- Ja, pappa. Den är nästan helfull. Men du verka vara helt fylld. Jag tror att det är bäst att du får på dig en plastbyxa så att det inte läcker överallt.

- Vill någon se en film?
- Jag är inte så sömnig. Vad har ni för några?

Under teveapparaten ligger några travar med dvd-lådor. Emma visar. ”Pissen in Deutschland” eller skall vi se ”Golden showers in Hollywood” eller ”Pisseuse comme métier”.

- Jag älskar tyskarnas kisslekar.
Stina gnuggar sig med blöjan.

Vi tittar en lång stund och smeker varandra. Emma och Stina kysser varandra igen. Rätt som det är känner jag Eriks läppar mot min kind. Ännu har jag inte kysst en man. Men någon gång måste väl vara den första. Det känns konstigt att nudda hans skäggstubb med läpparna. Hans tunga är lång och muskulös och tränger in i mig. Den glider in bakom tänderna, känner sig för. Slickar upp i gomtaket och vrider sig om min tunga. Min lem har svarat på signalerna. Den står hård i blöjan. Jag pustar när han drar ut sin tunga.

- Han är kyssvänlig.
Erik skrattar. Innan jag hinner kommentera har Emma och Stina börjat anfallet och de slickar mitt ansikte från var sitt håll. De lirkar in tungan i mina mungipor och suger sig fast.

Jag hinner inte reagera, men mitt kön är sprickfärdigt och jag är nära en underbar utlösning. Det skulle räcka att få smaka lite kiss nu, så skulle jag nog…

Emma stoppar handen i sin blöja och kommer upp helt blank av nytt varmt kiss.
- Här, sug, Svante.
Som en bebis, suger jag de våta fingrarna, samtidigt som Stina lirkar in en hand igen mot min stjärt. Denna gång stannar hon vid anus och leker med den villiga öppningen.

Det går inte att hindra en jordbävning. Så känns det när jag låter min säd välla ut i blöjan.

Efter en stund vilar vi i varandras armar och tittar på en underbar slutscen, där huvudpersonen får ett stort ölglas till brädden fyllt med kiss. Hon häller det över sitt hår och skrattar innan hon ramlar ihop på golvet en stor pöl av urin.

Vi samlar ihop oss. Jag får låna Emmas tandborste innan vi skall lägga oss.
- Kom med oss. Vi kan sova fyra i sängen.
- Först måste vi duscha. Vi ryms alla i duschen. Men sen måste var och en ta på sig sin blöja igen. Och då känns det annorlunda. Då är den våt och kall. Du får värma upp den med lite nytt kiss helt enkelt.

Vi somnar i var sitt fint nattlinne. Mina våta trosor fick jag suga ur innan de kastades i tvättkorgen. Jag fick suga ur Emmas underkläder också, men Erik ville själv suga ur Stinas fina spetstrosor.

hälsar Grand Loup Mechant


Incestuös familje bjuder på kiss, kaffe, kakor och blöjor.

Tillagd 15 maj 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Påtvingad babyfiering #Skamlekar/förödmjukelse #Blöjbyxor/plastbyxor #Extremt blöjbärande #Våta blöjor #Okontrollerade olyckor #Annan wet sex #Crossdressing #Öppen utlevnad

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4764  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024