Logga inBli medlem
Hildes nye hverdag

Del 1

Hilde trodde selv at hun hadde vært lykkelig gift i de siste 10 årene. De første årene hadde vært flotte. Hun og mannen hadde hatt det helt topp og nytt hverandres nærhet, kompetanse og selskap. Da datteren ble født for vel 7 år siden hadde forholdet blitt mer utfordrende, mange netter uten søvn hadde gjort humøret dårlig og samarbeidet dem i mellom hadde vært vanskelig. I de første månedene etter fødselen hadde hun også hatt store utfordringer med å holde på urinen. Hun arbeidet hele tiden med å trene opp musklene, uansett om hun var hjemme, på kafé eller for den saks skyld hadde en baby hengende i puppen.

Den første perioden brukte hun Tena pants, men gikk raskt over til de største bindene Tena Lady Maxi. Selv om hun overfor sin mann var tydelig på at det var BIND og ikke BLEIER, hadde han mistet interessen for underlivet hennes og den struttende rumpa når den var dekket av et stort, tykt og tidvis vått kjempebind. Etter et års tid var lekkasjene begrenset og hun brukte kun mindre truseinnlegg og passet alltid på å ha frekt undertøy og være uten innlegg når de sammen skulle være intime. Dette fungerte bra i flere år, og tre år etterpå var hun gravid igjen.

Det andre svangerskapet gikk ikke så bra som det første. Migrenen fra ungdommen var tilbake for fullt, musklene i underlivet hadde kun tidvis tilstedeværelse og hun brukte de tykkeste bindene om dagen og bleier om natten store deler av svangerskapet. Mannen var innledningsvis veldig støttende, men etter hvert mistet han interessen og sov stort sett på gjesterommet. Han var flink til å ta vare på eldstejenta, men samlivet var ikke fungerende.

Hilde slet mye under svangerskapet. Eldstejenta var akkurat ferdig med bleier da hun selv måtte begynne med det hele døgnet, hun isolerte seg og gikk lite ut. Det at magen vokste gjorde det vanskeligere og vanskeligere å skifte sine egne bleier. Mannen var hjemme på ettermiddagene, lekte med datteren, lagde middag og la datteren, men senere på kvelden gikk han ut. Noen ganger gikk det langt ut på natten før han kom hjem igjen. Hun trodde han møtte andre, men visste ikke.

Den siste måneden av svangerskapet var veldig vanskelig for Hilde. Hun følte at hun lakk konstant, magen gjorde all aktivitet og bevegelse vanskelig og hun følte seg sjelden ren. Hun ble deprimert og hadde ingen sosial omgang. Da mannen en dag kom hjem og fant henne sittende gråtende på kjøkkengulvet i en overfylt bleie som hadde lekket utover gulvet tok han henne med opp. Dusjet og vasket henne, stelte henne som en baby og la henne i sengen. Dette var første gang på lenge han omfavnet henne og støttet henne. Hun orket ikke spise så mye, men vann, yoghurt og smoothier gikk stort sett bra. Først fikk hun det i glass, men etter at hun flere ganger hadde mistet det på gulvet eller veltet det på nattbordet begynte han å mate henne og gi henne fra tåteflaske. Han viste stor omsorg, hun følte seg trygg og ivaretatt.

En dag skjedde det. Mens hun lå der i sengen, halvveis i fanget hans suttende på en tåteflaske med velling kjente hun at hun måtte. Hun prøvde å reise seg, han spurte om hva det var. "Do" sa hun og han hjalp henne opp. Hun tok to steg mot badet og knep alt hun kunne. Ikke kunne hun holde seg og ikke kunne hun gå. Hun så opp på ham med tårer i øynene og gråten i halsen. "Klarer du det ikke?" Spurte han, hun ristet lett på hodet. "Ok, bruk bleien så skifter jeg på deg etterpå". Hun tok et steg til siden, så i gulvet og lot det komme. Den seige massen kom ut av rumpa hennes og samlet seg. Det kjentes ut som det aldri skulle ta slutt...

Etter en liten evighet var hun ferdig. Der stod hun med full bleie, som en annen treåring, og turte ikke å se opp. "Ferdig?" spurte han. Hun nikket stille. "Ok, da går vi på badet og tar bort den æsje-bleia di" sa han i en barnslig tone. Hun smilte mellom tårene og fulgte etter ut på badet.
Handler om en kvinne som får en ny hverdag og føler seg liten.

Tillagd 29 apr 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som bottom #Adult Babyhood #Napp, etc. babyattribut #Kärleksfullt omhändertagande #Påtvingad babyfiering #Skamlekar/förödmjukelse #Allt-i-ett-blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4752  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024