Logga inBli medlem
Simon träffar mammans nya väninna!

Del 1

Simons mamma har många väninnor och dem pratar om allt möjligt, allt ifrån hundar till bostad. Dem har dessa samtal hos någon av dem men väldigt sällan hos Simons mamma men dem visar bilder på hur deras barn ser ut.

Simon är en grabb på 17 år som pluggar i handelsprogrammet i gymnasiet, nånstans i Mellansverige. Men ibland så kan Simon skolka och detta var en sån dag, hans mamma jobbar morgon till kväll varje vardag så hon visste inte om när han skolkade. Simon var trött på skolan så han kände att idag skulle han spela tv spel men han behövde snacks och en dricka så han tog en promenad till Ica.

När han kom till butiken strax innan på parkeringen så skrek en kvinna till SIMON! Han tittade på kvinnan och hon pekade på hennes bil så han gick fram till henne, kvinnan sa då "Simon ska inte du vara i skolan?" Simon undrade vem är hon och hon sa att hon heter Susanne och är hans mammas nya väninna.

"Men Simon varför är inte du i skolan?" Simon sa "inte ditt problem" och då sa Susanne "bra då kan jag ringa din mamma om detta" och Simon sa "snälla gör det inte"

Susanne sa till honom att sätta sig i hennes bil i baksätet vilket han gjorde, hon tog fram silvertejp och tejpade armar och ben. Susanne sa "nu är jag din dagmamma och du är för mig en bebis." Simon var chockad men tänkte att detta är bättre om mamma inte får veta om detta.

Susanne handlade i 20 min och när hon kom fram till bilen så gick hon till baksätet och gav Simon en bebisnapp som han ska suga på. Hon frågade om han var kissnödig och han nickade och då sa hon "håll ut i 10 min för bebisar kissar i blöjan." Dem åkte snabbt hem till henne och hon bor i en fin villa och när dem kom fram så tog hon bort silvertejpen och dem höll i hand in till toaletten men Simon kunde inte hålla sig och fick då tillåtelse att gå på toan. Susanne sa" som straff blir det en sväng med barnvagnen sen."

Del 2 kommer snart.

Fortsättning:

Del 1 (15 apr 2020)
Del 2 (13 apr 2020)
Del 3: 2 o 3 (15 apr 2020)

Tillagd 12 apr 2020   Noveller   #Kvinna #Adult Babyhood #Napp, etc. babyattribut #Påtvingad babyfiering

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4738  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024