Logga inBli medlem
Busstur meg en gammel flamme
Jeg våknet av noen satt seg ved siden av meg, i halvsøvn ser jeg rundt i bussen. Bussen er nesten helt tom, jeg skjønner ikke hvorfor noen må sitte ved siden av meg.

«Du har vært the Scotsman?» Sier en kvinne som lener seg mot meg og tar ut ene øreproppen. «det er noe som aldri forandrer seg, alltid på bussen etter lønningspilsen den 15 hver mnd.»

Kristine. Det har vært minst over to år siden sist jeg har sett henne, jeg har egentlig tenkt at jeg aldri mer skal se henne igjen.

«H…Hei du» stammer jeg ut av meg som høflig jeg klarer. «Det er lenge siden»

«Har du savnet meg?»

«Hehe.. du vet…»

«Stopp» Sa hun mens hun lo litt «Jeg bare plager deg. Vi har slo opp. Eller, det var vel du som slo opp med meg. Eneste modige beslutningen du har tatt i ditt liv»

Jeg ser ned på mobilen, stopper musikken som spiller på Spotify, og tar ut den siste øreproppen.

«Hvordan har du det» Spør jeg, for å skifte tema.

«Jeg har det bra, hvert mye opptatt»

Vi har en samtale i noen minutter, snakker som to bekjente som ikke har snakket med hverandre på en stund. Vi snakker om jobb og hvordan det går med familien. Jeg merker at hund prøver å styre samtalen en plass.

«Jeg hører rykter om at du har flyttet inn med ei ny?» Spør hun.

«Det stemmer, jeg har flyttet inn sammen med kjæresten min. Snart 1 år siden vi flyttet inn sammen.»

«Og det går fint»

«Det går veldig fint, takk som spør.»

«Åhh, det var synd. Jeg hadde regent med at skulle komme krypende tilbake til meg innen denne tiden.» Ho ler litt mens hun sier det.

«Vi er lykkelige»

«Ja, ho tar vel godt vare på deg? Eller? Du veit behovene dine»

«Du.. hør her, vi er på en veldig fin plass, vi er lykkelige.»

«Men.. Jeg må tenke meg at hun gjør en bra jobb med å ta seg av alle.. alle dine skitne fantasier du har, eller?»

Jeg rødmer og ser meg rundt i bussen for å unngå blikkontakt. Min mangel på svar er et svar nok på hennes spørsmål.

«Åhh, jeg skjønner» Sier hun. «Jeg tipper hun ikke engang vet om det, eller hva? Ho har ikke peiling på at du bare er en…»

«Nei!» Avbryter jeg hun. «Hun vet ikke det. Men det er greit for meg. Jeg har bare ikke hatt rette tidspunktet å fortelle det. Det er ikke slik at jeg aldri skulle si det til ho. Når jeg sier det, så vet jeg at hun vil være forståelsesfull og støtte meg.»

«Heilt sikkert». Sier hun mens hun snøfter. «Vi begge vet at du tenker på meg, og vår tid sammen. Tingene jeg har gjort for deg, på deg. Du elsket det. Og du vet.. vi kan ha det igjen, jeg og du.»

«Je… Jeg er fornøyd hvor jeg er»

«Jasså? Det er ingen del av deg som ønsker at du nå satt i et tjukk fin…»

«Du trenger ikke å si det, Kristine»

«..Bleie?»

Jeg kjenner det klumper seg i magen og jeg rødmer. Det er latterlig hvordan det enkle ordet får en slik reaksjon fra meg, og enda mer latterlig er at ho vet at hun kan gjøre slikt mot meg.

«Jeg tror kanskje jeg skal gå av nå, trenger trimmen av å gå resten av turen» Sa jeg.

«Åhh, slutt da, jeg bare tuller litt. Se rundt deg, det er ingen rundt oss på bussen. Vi er to voksene folk. Det er bare ord.»

Jeg rødmer enda mer når jeg tenker over at hun har et poeng.

«Husker du hvor gøy vi hadde det? Som da vi var på Tusenfryd?»

«Kristine..»

«Den stakkar damen trudde det var den lille gutten framfor oss i køen som hadde et uhell i buksen. Det ansiktuttrykket hennes når hun sjekket, og det ikke var han?»

«Vi trenger ikke å snakke om det»

«Du rødmet og gikk rett ut av køen og gikk rett mot toalettet for å skifte den stinkende bleien din. Vet du hva jeg gjorde?»

Jeg sa ingenting.

«Jeg forsikret damen at jeg skulle få skiftet den fulle bleien din med engang. Haha.. du skulle ha sett ansiktet hennes.»

«Det er nok»

«Jeg kunne jo ha fortalt henne om stikkpillen jeg puttet i rumpen din før vi gikk inn i parken. Men det var vår lille hemmelighet.»

Jeg sa ingenting. Jeg klarte nesten ikke å røre meg. Jeg var i transe etter alt hun sa. Det verste var at jeg kjente at jeg blei hard i buksen.

«Du burde ikke trenge å skjule den du er» Ho forsetter. «Når som helst, kan du ringe meg. Så skal jeg pudre den søte rompa di og sette på en tjukk fin bleie på deg. Det ville du likt, ville du ikke?»

«Je.. eller…» Jeg følte at jeg ikke mistet kontroll over mine instinkter. Jeg kjenner at Kristine sin transe over meg kom tilbake.

«Det har vært en stund siden du kalte noen Mommy.»

«Nei…. Kristine.. Du og jeg er slutt. Jeg er med Thea nå.»

«Ja, klart du er» Ho plasserte handen på låret mitt. Hun åpner knappen på buksen min og tar rundt min harde penis. Jeg har lyst å få henne til å slutte, men jeg får ikke til å si noe. Hun beveger handen sakte opp og ned et par ganger før hun trekker handen ut av buksen min. Jeg er under hennes kontroll.
Leppene hennes kommer farlig nært øret mitt og ho hvisker «Det var en tid jeg kunne få deg til å tisse på deg når jeg ville. Jeg trengte bare å spør»

Jeg sa ingenting, men jeg kjente pusten min ble tyngre.

«Eller verre» Ho forsetter hviskende «Jeg fikk deg til å gjøre mye verre, bare med å spørre. Husker du?»

Jeg rister svakt på hode.

«Jeg tror du gjør det. Vi har vært på buss før vi, og jeg hvisket deg i øret at du burde fylle opp bleien for Mommy. Og du fylte opp bleien som den flinke babyen du er.»

Jeg rødmer igjen. Eller Rødmer enda mer, det er ikke sikkert jeg sluttet å rødme siden hun satt seg ved siden av meg.
Jo mer ho snakket jo mer føler jeg de siste årene bare forsvinner, jeg som har gått så lenge uten å tenke på bleier.

«Jeg elsker uttrykket i ansiktet ditt, det er en deilig blanding mellom skam og pleasure. Jeg skulle ønske jeg hadde bilde av det. Jeg mener jeg har mye bilder av deg i bleier. Men det ansiktet?»

Jeg merker at all progressen jeg har opplevd siste årene bare forsvant.

«Hva sier du? Kan du gjøre det for meg igjen? For gamle dager skyld, jeg vedder du kan.»

«H… Hva spør du meg om? Om… å pisse i buksen? Her ? Nå?»

«Men vil du ikke? Vil du ikke gjøre Mommy fornøyd? Lag en liten våt flekk i buksen. Etterpå tar jeg deg med til min plass og får deg i en bleie, der du hører hjemme. Jeg har fortsatt alle bleiene dine og alt av baby utstyret ditt.»

« Jeg kan ikke..»

«Men du har gjort det før. Så mange ganger» Hun tar på min harde penis igjen. «Jeg vet du vil. Du vil så mye.»

Ho har riktig. Klart hun har riktig. Det har vært latterlig av meg å tenke at jeg kunne bli en vanlig gammel voksen. Jeg er en baby. Jeg trenger noen som kan passe på meg, jeg er en baby som trenger sin Mommy. De 2 siste årene kunne like god ikke skjedd. Jeg følger at jeg aldri har sluttet med bleier.

Jeg lukker øyene mine og jeg tenker at jeg er tilbake i bleiene mine. Jeg fantaserer at vi er i sengen hennes og ho skiftet min fulle bleie. Jeg ønsker å gjøre henne fornøyd. Jeg presser og gir et lite stønn.

Jeg kjenner det blir varmt rundt skrittet mitt, jeg har tisset på meg igjen. Etter så lang tid. Jeg kjenner hunn stønner og kjenner hun fortsatt gnir meg på penisen. Er jeg fortsatt på bussen? Er det noen som skjønner hva som skjer? Jeg tør ikke å åpne øyene mine, jeg var under hennes kontroll og jeg stoler på henne.
Jeg kommer fort i buksen. Jeg åpner øyne og ser meg rundt. Vi er fortsatt på bussen, vi nærmer oss leiligheten min.

«Jeg har det fortsatt, vil du ikke si det?» Hun sier det med det mest fornøyde smilet.

«J..Jeg burde gå av.» Sa jeg endelig

«ikke vær latterlig. Du burde bli med meg hjem, så vi får deg ut av våte buksene og inn i en trygg bleie.»

«Dette skulle ikke skje. Jeg må av dette stoppet.»

De neste minuttene er som en tåke. Jeg trykker på stoppknappen og reiser meg og går forbi henne. Ho reiser seg og lener seg mot meg. Jeg vet ikke om det er for å si noe eller å kysse meg. Men jeg forseter å gå. Bussen stopper. Jeg går ut av bussen, der er det en dame. Hun ser på den store våte flekken i skrittet mitt. Hun ser usikret på meg mens jeg går forbi.
Jeg snur meg og ser at Kristine fortsatt siter på bussen når den kjøre videre.

Jeg starter å gå mot leiligheten. Jeg gruer meg til å komme hjem. Thea vil garantert spør hvordan kvelden min har vært. Jeg vurderer om jeg burde fortelle om Kristine. Jeg lurer på om hun vil oppdage «uhellet» jeg har gjort i buksen. Jeg lurer på om jeg skal fortelle om alt jeg liker, uansett hvor rart noen kan syns det er.

Jeg vet at det som skjedde i dag var ukomfortabelt, men jeg trengte det for å komme endelig bort fra transen Kristine hadde over meg.

Tillagd 5 jan 2020   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som top #Adult Babyhood #Diaper Love #DL-dominans #Skamlekar/förödmjukelse #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4613  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024