Logga inBli medlem
En god start på kvelden.
Jeg hadde akkurat tatt av meg skoene og stod å snakket med en av de andre nyankomne, da jeg kjente en hånd på ryggen. Det at noen tok meg på ryggen for å hilse var ikke unormalt, men denne hadde tatt et godt grep rundt beltet mitt, og dratt litt bakover og ned. En stemme i mitt øre sa; "Ikke noe bleie på, det må vi fikse."

Jeg slapp sekken min på gulvet idet mannen med stemmen tok tak i hånden min, og begynte å geleide meg. Stemmen henvendte seg da raskt til hen jeg hadde pratet med og spurte, "tar du med en bleie fra sekken?" Så ble jeg ledet inn på et rom hvor det var en stor svart seng med gummitrekk, og snurret rundt så jeg ble stående å se mot begge de andre, og døren til rommet.

Den jeg hadde stått å pratet med var i ferd med å lukke døren, men ble instruert til å la den stå åpen, "kan du ikke heller åpne bleia og legge den på sengen?" En stor Tykables bleie som hadde vært i sekken min ble åpnet med et blaff og seremoniellt brettet og lagt på sengen, i mens min t-skjorte ble løftet av meg, og beltet ble åpnet. Jeg kjente en sterk hånd på hver hofte, og mine bukser ble dratt ned og av, og jeg løftet litt på benene for å være behjelpelig.

Helt naken stod jeg der og noen borte i kafé-området begynte å virke interessert. Jeg ble styrt bort til sengen og dyttet bakover så jeg landet på bleien, og ble liggende med armene ut. Jeg kjente en finger opp i anus og mitt lem sprang til liv. Personen jeg hadde snakket med ved døren skjønte hva som var i ferd med å skje, og klatret opp på sengen ved siden av meg. Hånden min ble ledet ned i hens bleie og jeg begynte å leke med hens kjønn.

Det kom flere fingre i anus, og en tunge kom slikkende opp skaftet på min penis. En pikk møtte mitt hull og ble ført inn, og gisp kunne høres rundt i rommet, andre var kommet til for å se. Min stang ble omsluttet av en munn og jeg kom av ren overveldelse. Det ble svelget, og munnen ble ført rolig opp og ned lemmet mitt i takt med penetreringen bak. Jeg stønnet fordi alt var så godt, og kjente det sprutet opp inni meg. Munnen rundt kølla mi sugde til og jeg kom igjen, og kjente på min hånd at det var det flere som gjorde.

Jeg ble slikket ren og penisen ble trukket ut av min rumpe. Bleia ble dratt opp mellom benene mine og festet. Varm og ekstatisk lå jeg der litt og bare nøt det hele, mens folk stønnet, sukket litt og forlot rommet.

Tillagd 29 dec 2019   Noveller   #Man #Annat kön #Diaper Love #Allt-i-ett-blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4590  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024