Logga inBli medlem
Paranta damen
När jag en dag gick in på AdblScandinavia, så såg jag att jag fått mail. Vad kul det är inte ofta. På något vis tänds alltid hoppet, att det skall vara något intressant. Som går att bygga vidare på. Detta var nästan för bra, för att vara sant.

Där stod ”Hej Lisa! Har kollat in din sida samt läst dina texter. Det jag ser är en person, som är blandning av stor och liten. Som jag förstår det så vill du pröva att vara i någon annans makt för några timmar. Där du inte har något att säga till om. Är jag rätt ute?”

Jag svarade: Du är helt rätt, jag vill träffa någon som tar fullständig makt över mig. Där skall ingå smisk och förnedring och att du bestämmer utan att fråga mig. Nu är det ett litet problem, jag är gift och min fru vet inget. Fördelen är att du kan ringa och be om hjälp om ett avancerat datorproblem. Som tar några timmar att fixa. Vem är du?

Hej igen!
Jag är läskunnig så jag vet att du är gift, men det är ok med mig, din fru kommer nog inte att märka något. Jag är en kvinna på nästan 60 som är drygt 180 lång kraftig men inte fet ser alldaglig ut och är förtidspensionär så precis som du ledig på dagarna. Vi kommer inte att ha sex utan det kommer bara att handla om att jag behandlar dig som bebis lite smisk och mycket förnedring. Så som du vill ha det. Vad säger du skicka telefonnumret så ringer jag. Sänder med ett fotot så du ser hur jag ser ut.

Jag skickade mitt telefonnummer. Hon sms sitt namn och adress sen ringde hon och vi bestämde när vi skulle träffas. Hon hade fått sin dator låst så den behövde ominstalleras.

Jag kom dit lite efter utsatt tid, hade svårt att bestämma mig för om jag vågade. Till slut kom jag fram till att friskt vågat hälften vunnit.

Jag ringde på, en fin kvinna mötte mig i dörren, vi hälsade och hon gav mig en puss på pannan. Bad mig stiga in. Hon bodde i en lägenhet tre våningar upp. När vi stod där så frågade hon om jag ångrade mig, jag svarade nej. Då så hon att från och med nu så lyder jag bara henne och inget annat, du talar bara när du blir tilltalad. Hon låste 7 tillhållarlåset i dörren. På golvet stod en liten resväska, hon sa till mig att ta av dig alla kläder, glasögon ring och lägg allt i väskan. Ställ dig sedan på knä och böj huvudet nedåt och sträck armarna uppåt, samtidigt blundar du. Så vände hon sig och gick med nyckeln.

Jag klär av mig och lägger kläderna i resväskan, ställer mig på knäna och sträcker upp armarna och böjer ner huvudet.

Efter ett par minuter kommer hon in, tar tag i min ena hand och böjer fingrarna över något mjukt. Drar på en handske och drar åt om handleden. Hon gör detsamma med den andra handen.

Hon stänger väskan och jag hör hur hon låser den. Hon säger åt mig nu kan du öppna ögonen, då ser jag att mina händer finns som i en påse och inser att dessa kan jag inte använda. Hon tar tag mig om pungen och drar upp mig, säger till mig att följa med, precis som jag hade något val. Hon leder in mig i ett rum med ett bord och en säng. Säger till mig att lägga mig på bordet. Hon justerar så jag ligger precis som hon vill. Hon binder upp mina ben mot taket, så det pekar brett isär. Spänner ett band över kroppen så jag ligger ordentligt fast.

Hon tar fram rakgrejer och börjar smörja in mig i de nedre regionerna. Jag protesterar då slutar hon. Går och hämtar något, trycker in fingrar mot min käke så munnen öppnas och trycker in en gag i munnen. Hon frågar mig, har jag sagt att du skulle prata? Nu blir det 20 rappa för olydnad, så du lär dig att lyda. Hon tar fram en piska och börjar, redan första rappet svider och nu är det 19 kvar.

När hon är klart fortsätter hon att raka mig där nere, hon lämnar lite hår ovanför snoppen. Sen smörjde hon mig där nere, släppte ner min ben mot bordet. Hon släppte spännbandet och så åt mig att lyfta på baken, stod och grejade med något. Så sköt hon en blöja under samtidigt stack hon in något i hålet kändes som en smal plugg. Min snopp stod rakt upp hon tittade på den lite sen snärtade hon till på den så den krympte fort. Hon drog över någon form att uridom, hon var noga med att dra tillbaka förhuden och tejpa fast uridomet. Senare skulle jag förstå varför. Hon la över resten av blöjan och satte fast tejpen, därefter drog hon på mig ett par tättsittande plastbyxor över hela blöjpaketet ovan på detta ett par ankbyxor. Sen fick jag sätta mig upp och hon drog på mig en tajt t‑tröja.

Sen satte hon sig på bordskanten bakom mig, drog mig mot sina bröst och började leka med mina bröstvårtor. Jag blev genast kåt, och så förstod jag varför hon tagit på uridom och dragit tillbaka förhuden. Det började sticka smärtsamt i ollonet. När kuken försökte resa sig. Hon fortsatte med mina bröstvårtor, pussade mig på kinden och sa det är väl inte så att pillesnoppen försöker resa sig, det går inte för sig på små gossar, det måste du lära dig.

Sen hoppar hon ner från bordet tar mig i hand och säger till mig att ner på alla fyra nu du skall följa med mig till köket. Väl i köket så lyfter hon upp en hage som finns där med lite bebisleksaker. Säger åt mig att ta upp en docka och pussa den som små gossar gör, men då kommer hon på att du ju inte, vad du mamma är, jag skall ta bort gagen men prata inte för åker den på igen. Den är förövrigt formad som en kuk. Så för mamma se hur du pussar dockan å vad gulligt, nu kan du leka här medans mamma kokar välling.

När hon värmt upp vällingen häller hon den i en stor nappflaska, resten häller hon i en termos. Hon tar också med sig en flaska med något annat flytande. Hon ställer in allt vid soffan i vardagsrummet. Hon kommer och hämtar mig och jag får krypa på alla fyra, när hon satt sig bekvämt i soffan så får jag krypa upp och lägga mig med hennes bröst som kudde. Hon tar nappflaskan och sätter mot mina läppar och säger till mig att öppna munnen och suga i mig allt, jag har inget val, när första flaskan är tom så fyller hon på med resten. Jag börjar bli trött på det, men när jag öppnar munnen så åker flaskan bara längre in. När den är tom så fyller hon nappflaskan med annan vätska, jag börjar konstra lite och säger att jag inte vill ha mer, men eftersom mina händer är obrukbara, så tar hon lätt tumme och pekfinger och trycket in mellan tandraderna och sätter dit nappflaskan. Det smakar äckligt men jag har inget val.

När jag fått i mig all vätska så tar hon en vuxennapp och sätter i min mun, hon har förberett med band som spänns bak så jag inte kan bli av med den. Sen börjar hon massera mina bröstvårtor samtidigt som hon slickar i mitt öra, jag känner hur pillesnoppen börjar resa sig och det gör väldigt ont. Hon fortsätter och påpekar hur skönt jag tycker det är. Hon masserar också magen. Efter en stund tar hon in mig till rummet med sängen, på sängen ligger en tunn plast, som jag får lägga mig på. Hon spänner fast mig i en säng, med knäna lätt uppåt och utåt. Där efter lägger hon plast över mig också, överst lägger hon ett tjockt täcke. I rummet finns en fläkt som blåser varmluft. Hon går ur och stänger dörren efter sig. Så där får jag ligga ensam.

Jag somnar en lite stund eller lång. Men när jag vaknar så känner jag hur det tränger på och jag hör hur magen mullrar. Jag försöker genast komma upp och till toa. Jag kommer ingen stans och jag kan inte göra mig hörd. Jag känner hur det försöker komma ut ur baken, men det går trögt till början med. Sedan känner jag hur det riktigt sprutar ut klet, nu inser jag varför hon satte i en smal plugg, Jag känner hur allt och det är verkligen mycket som trycks ut i hela underlivet. Hålls bara tillbaka av plastbyxan. Sen rinner kisset för fullt och blöter ner allt ännu mera. Nu kommer också lukten. Så förnedrad och tillintetgjort jag känner mig. Jag skäms något fruktansvärt. Det är så varmt och kletigt. Jag vill bara finnas någon annan stans. Men det kommer mera ur båda hålen, dessutom är det väldigt varmt, jag svettas något enorm. Jag känner hur tårarna kommer.

Efter det har slutat komma ut, så får jag ligga där och känna kletet och lukten, en halvtimma till timma. När hon sen kommer in, å säger hon så det luktar jag tror lillan har bajsat på sig. Hon kommer fram och sticker handen under täcket och smetar runt lite till å vad här var kletigt och pussar mig på pannan, Här får vi nog göra rent, men vad har lillan gråtit att hon inte ropade på mamma då? Nä hä du hade ju napp. Sen går hon fram och öppnar fönstret, tar på sig stora gummihandskar. Tar av och viker ihop täcket rullar av plasten, släpper lös mig. Tar med mig till toaletten. Jag får ställa mig på alla fyra i badkaret. Hon drar av mig ankbyxan och plastbyxa, tvättar av dessa först, innan hon säger till mig att sätta mig i badkaret. Hon går ut och hämtar en piska. Nu skall du få två val, du får 50 rapp av piskan, eller gör precis som jag säger, hon ger mig ett lätt rapp som prov. Så fort du det minsta avbryter, så väntar 50 rapp. Har du förstått? Vad väljer du? Jag väljer att göra som hon säger.

Hon binder fast den vänstra armen utanför badkaret, sedan lossade hon de nedre tejpen en bit och en längre bit på den övre, sen tog hon av mig högra handsken. Hon väntar lite, sen böjer hon sig ner tar tag i min bröstvårtor och rullar dessa, sen börjar hon förklara. Du har att välja på att jag sätter taggiga klämmor i dessa små tuttar och spänner ut samtidigt får du 50 rapp. Jag bara skakar på huvudet. Jag kommer att säga till att jag skall svara i telefon, när jag har stängt dörren så skall du som den olydiga gosse du är kleta ner hela dig med skit. Du skall kleta ner benen så långt du kan, bröstet håret ansiktet runt näsan överallt du kommer åt och du skall hålla på tills jag kommer tillbaka, förstått? Missar du någon stans så vet du vad som väntar och kom ihåg du skall se överlycklig ut. Jag sitter helt chockad tänker vad har jag givit min in på, samtidigt inser jag att jag inte har något val.

Så när hon säger att hon skall gå och svara och stänger dörren så sticker jag ner handen i böljan och gojar runt handen i skiten innan jag drar upp den och börjat kleta ner mig själv. Kletar ner mig på magen in i naveln fortsätter och kleta uppåt bröstet in under armhålorna, gud vad det luktar äckligt och jag är spyfärdig. Men jag försöker ändå se glad och belåten ut. Jag fortsätter kleta ner uppemot halsen kommer på att jag glömt ryggen så det tog jag från röven och kletade ut det så bra det gick. Sen började jag kleta ner nacken och ovanpå huvudet ner mot ansiktet, runt öronen näsan och nappen som jag hade i munnen såg till att jag var ordentligt nedkletad. Fortsatte att kleta ner mig tills hon kom in och sa. Men herre gud kan man inte lämna dig några minuter utan att du kletar ner dig med skit. Du är verkligen en bebis.

Hon sätter på sig gummihandskar tar av mig nappen se nu glad ut annars. Hon sätter på duschen och gör ett duschande över huvudet så det börjar rinna nedför ansiktet. Hon böjer sig ner för att öppna resten av blöjan samtidigt säger hon till mig att fortsätta kleta där nere. Nu duschar hon vidare, samtidig som jag sitter och kletar. Sen lossar hon andra armen, tar av handsken och jag får resa mig upp. Hon duschar av mig helt och hållet. Ser till att allt blir rent inte bara jag. Jag får ställa mig halvböjt i badkaret, samtidig som hon grejar med duschen. Sen känner jag hur hon sätter ett munstycke och fyller mig i baken med duschen, detta upprepar hon tills det är rent där också.

Hon torkar av mig, tar fram ett nytt uridom, drar tillbaka förhuden och tejpar fast det. Säger åt mig att böja mig framåt då börjar hon tycka på en plugg som känns väldigt tjock. Jag gnyr och säger att den är för tjock, tig säger hon åt mig eller skall jag ta fram piskan? Till slut så känner jag att pluggen glider in, hon drar på mig en byxblöja och en-t tröja som är trång. Jag får krypa ut till vardagsrummet och krypa upp i soffan, medans hon skall göra lite annat.

Hon kom och satte sig drog upp mig i knät, kom här lille vän så skall vi prat och titta barn tv. Hon började mysa leka med min bröstvårtor, jag blev kåt men upptäckte att gjorde ont. Hon började prata om att jag väl egentligen ville ha en man, jo det kunde jag inte förneka, för fru hade jag ju redan. Hon fråga vad jag tyckte om detta, jag sa som det var att det var fruktansvärt. Men på något sätt gillade jag det också.

Om du skulle ha en man, vad skulle du vilja göra då. Ja så skulle jag först och främst lära mig suga riktigt skönt, sen skulle jag också vilja lära mig ta utlösningen i munnen och att kuken ligger kvar och slaknar samtidigt som gottar mig med den för att sen tvingas svälja allt. Därefter suga upp den igen och han knullar mig länge och skönt, för att avsluta med att spruta mig i munnen.

Vad skulle du gilla att vara sexslav?

Ibland drömmer jag om det, samtidig vet man ju inte riktigt vad det slutar. Men ibland fantiserar jag om att måste följa med när kvinnor går på toaletten för att kiss, min uppgift är att slicka dom rena. Dessutom hänger det en piska på väggen som kvinnorna kan använda mot min bak, ifall jag inte vitsat tillräckligt intresse.

Jag förstår sa hon och frågade om jag ville titta på film? Jag sa ja och hon startade filmen. Då ser jag hur jag kommer dit, klär av mig och precis allt som jag gjort, det slutar med att jag ser överlycklig ut när jag kletar med skit. Hon smeker mig försiktigt och säger förstår du vad som skulle hända om denna film kom ut?

Det kommer en man om en lite stund som vill leka lite, tillfredsställ honom. På alla sätt han önskar.
Dominant kvinna, undergiven man. Dominans, smutsiga blöjor, smisk.

Tillagd 3 dec 2019   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som top #Man som bottom #Napp, etc. babyattribut #Uppfostring/Disciplin #Påtvingad babyfiering #Rörelsehindring/bondage #Smisk #Smärta #Skamlekar/förödmjukelse #Tvångsmatning/tvångsdrickning #Blöjbyxor/plastbyxor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4578  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024