Logga inBli medlem
Höstmörkret och värmen
Jag svär till. Dörrklockan ringer igen.
-men gå iväg, fräser jag tyst för mig själv.
Jag kämpar med mitt gigantiska projekt. Snibben ligger på sängen och ovanpå har jag staplat fyra lager inlägg. Noggrant har jag perforerat de tre innersta inläggen med massor av små hål. Kisset skall rinna...

Dörrklockan ringer igen.

Det är inte Halloween, så jag skall inte skrämma bort de små barnen, igen i år. Ho ho ho.

Jag lägger mig baklänges på sängen och famlar efter snibbens utspridda flikar.
Jag medger att min lem står rakt upp. Min kropp längtar att få omfamnas av de mjuka blöjorna. Jag är dessutom vansinnigt kissnödig. Som det kan bli efter tre stora glas öl. Härligt tryck i ...

Men det var som självaste f. Nu ringer det igen.

Jag måste montera bort den där klockan.

-Onkel! Jag måste in.
Mirres röst.

Det pirrar till i mig. Jag kastar mig ur sängen och sveper en handduk om höften. Lite för liten, men den får duga. Jag snubblar över mitt senaste inköp; en stor kartong med raka blöjor enligt en gammal beprövad modell.

Snubblande tar jag mig till dörren och öppnar.
En Mirre med röda kinder och röda ögon, fyllda av tårar, tränger sig förbi mig och springer in på toaletten.
Jag hinner inte ens stänga dörren till trapphuset innan hon sliter upp kjolen, drar ned trosorna och skrevar på toaletten. Stolen är vänd mot dörren, men den har hon inte stängt. Mina starka lampor i hallen belyser henne som på en teaterscen.

Jag står kvar med handen på dörrklykan och stirrar förhäxat på Mirres skrev. Vad har hänt med hennes vackra buske. Hon har rakat bort varenda strå. Allt krull är försvunnet. Hon håller isär läpparna och strålen sprutar ned i vattnet och minsann skvätter det inte lite åt alla håll.

-Onkel, förlåt men jag var så nödig.
-men vad gör du här? du har ju fått flytta in med tre andra tjejer i andra änden av stan.

Hon snyftar till.
-jag missade min tenta. Det gick inte. Jag visste plötsligt ingenting.
Hon sitter kvar på porslinsmöbeln och nu rinner tårarna ohejdat.
- jag kan inget, jag duger inte. alla andra är så smarta.

-Mirre, men kära lilla vän. En tentamen är inte något viktigt.
Hon lyssnar inte och sitter kvar. Jag stiger in i mitt lilla kaklade rum. Det är inte värt att kalla badrum, för jag har bara en stor dusch till höger, toan rakt fram och handfatet till vänster.

Det bästa är att man kan sitta kvar på toaletten, borsta tänderna vid handfatet och sedan ta duschslangen och tvätta sig i stjärten. Jag kan medge att ibland låter jag strålen pressa sig in i anus och ger mig själv ett skönt och varmt lavemang, liksom.

Mirre bara gråter. Jag knäböjer framför henne och stryker henne över huvudet och kysser hennes nacke. Det doftar starkt från toan. Hennes underbara kisslukt svävar upp mot min näsa. Tillslut rätar hon lite på ryggen, Jag räcker henne toapapper, som hon snyter sig med och kastar ned i toan.

-Onkel, kan du inte göra det du vet?
-Vad vill du att jag skall göra?
-Äsch, du vet vad jag menar.
-Nej, berätta.
Hon sänker rösten till en viskning.
-Kan du inte ta hand om mig litegranna. Jag kan väl få sova hos dig i natt.

jag sitter på huk med min lilla handduk runt höften och känner hur hon petar på den med foten. Min knut är inte så bra och handduken glider sakta ned på kaklet. Min kuk står upp och när jag följer hennes blick, kan jag se att mitt ollon är glansigt av försaft.

Jag rafsar efter handduken, men hon sveper undan den med foten.
-Jag vet att du vill, Onkel, och du för börja med att göra min FITTA fin.
Det oanständiga ordet viskar hon inte. Hon skriker det nästan i mitt öra.

Sakta reser hon sig och håller kjolen uppe. När hon kliver över mig, släpper hon ned kjolen och jag blir sittande i mörkret under hennes särade ben. Hon gnuggar sitt våta kön mot mitt ansikte. Villigt håller jag fram tungan och suger i mig de sista dropparna.

Hon skrattar och fnissar, men blir snart allvarlig och börjar gnida sig hårdare mot min panna. Hon stöter mot min näsa och jag känner hur fuktiga blygdläppar hamnar grensle över näsryggen. Jag kan knappt andas och njuter av den våta massagen. Plötsligt stelnar hon till och kvider. Det gick fort. Mirres orgasm är av det våta slaget. Det rinner ned över munnen och jag känner en droppe som hamnar på min bringa.

Lugn. Jag måste kissa. Mirre föser in mig i duschen och håller min kuk och riktar strålen upp mot väggen och över min mage och det skvätter överallt känns det som.

Vi sitter vid köksbordet - jag är fortfarande naken och jag fick inte tvätta av mitt ansikte eller min kropp. Hon kysser min panna och sniffar i mitt hår.
-Så doftar jag. Så doftar du.

Vi delar två små flaskor öl och äter rågbröd med leverpastej.

Hon har fortfarande på sig kjolen när vi går in i sovrummet. Hon ler brett när hon ser min snibb och blöjorna som väntar på mig.
-skall jag hjälpa lille Onkel med nattens blöja?

Jag tvekar inte utan lägger mig baklänges på sängen med benen brett isär. Hon viker upp blöjorna och passar på att krama kuken några gånger. Jag kan inte hålla mig utan låter säden gå rakt upp.
-Det där får du ha i blöjan i natt. Onkel, du är en liten gris ibland.

Vi skrattar.
Jag kan knappt gå med snibben och de tjocka blöjorna. Hon tar min kamera och filmar när jag dansar framför teven.

Mirre rotar runt i min garderob.
-jag vill ha en tunn blöja i natt. Jag vill blöta ned din säng ordentligt.

Jag minns vår senaste natt tillsammans. Vi låg och gnuggade blöjorna mot varandra tills vi båda fick orgasm. Vi somnade och under natten kissade vi ofantliga mängder och vaknade i en gemensam pöl. Rummet doftade och var fyllt av vår glädje.

Nu klev hon snabbt i en tonårsblöja, alltså en byxa i rosa. Jag klämde ned en av mina tjockblöjor där fram, mot hennes protester.
-om du har rakat dig som en bäbis får du allt ha tjockare blöjor.

Vi kröp till kojs, trötta och lite fnissiga efter att ha diskuterat hennes tenta över några ytterligare flaskor öl. Jag borde verkligen inte supa med henne. Fast vi dricker bara folköl. Men de innehåller också alkholol. så det så. Hennes nattlinne har fina puffärmar och min pyjamas är av flanell och mjuk och fin.

Vi tar några foton av oss tillsammans. Vi skulle bli ett omaka par. Men vi är så vackra och rätt lyckliga Tänk om syrran fick veta vilka lekar vi håller på med.

Jag tröstar Mirre, när hon plötsligt får tanken på hur hon satt och inte kunde komma på något att skriva. Vi drar täcket över oss och ligger sked. Hennes hand över min mage masserar lätt området ovanpå urinblåsan. Det är skönt och skrämmande att hon kan styra mitt behov.

Jag vänder på huvudet mot henne för att säga godnatt.
-Du kanske vill ha en napp.
-Den som sa det vill ha det.
Jag tar emot nappen som hon först värmer upp i sin mun.

Nu skall vi sova. Men oj vad jag är nödig.
Mirre missar en tenta

Tillagd 10 nov 2019   Noveller   #Man #Kvinna #Diaper Love #Snibb #Blöjbyxor/plastbyxor #Våta blöjor #Annan wet sex

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4567  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024