Logga inBli medlem
Mammas Pojke
i går kväll, Grillen var tänd och vi skulle grilla om en stund, Vi stod i lätta kläder i trädgården ( är i Spanien ) och jag tryckte upp henne mot muren och höll fast henne hårt samtidigt som jag med ett stadigt grepp tog henne på fittan och gnuggade bestämt och lite hårt, hon flinade till och sa , skuta jag är kissig, jag tyckte det var extra roligt och fortsatte givetvis.
Hon skulle känna på min kuk och kände då att jag hade en blöja på mig, och att den var ljummen, Hon sa- Du har blöja på dig varpå jag svarade, Det borde du också ha, och jag gnuggade hennes fitta mer bestämt, tills hon inte kunde hålla emot längre, Hon kissade på sig, genom trosorna ner över benen, och jag bara flinade ;-)
Vi gick in, duschade och jag tog på mig en ny blöja och shorts utanpå.
Köttet lades på grillen och sen satt vi och njöt av en ho måltid och gott vin, och vi satt och småpratade om blöjor( hon vet ju om att jag använder ibland) men vi talade mer öppet om det nu, och jag sa till henne att hon också borde prova! Kanske även skulle vi bjuda hem en blöjgosse till oss nån gång ..
Kvällen led mot sitt slut och vi gick till sängs, Då lade hon sig på aidan och sa, - Så min son, Nu ska du få mammas tutte, och jag tog givetvis hennes bröst i munnen genast, och sög och njöt, och kände mig så trygg och lugn.
Hon tog sen min hand och sa, Jag vill att du håller på mamma s snippa, så här ( och lade en fingret över klitoris) sen höll hon försiktigt på min hand och gjorde gnuggande rörelser, och sa Min som detta är vår hemlis, sedan flyttade hon min hand längre ner och sa, jag vill att du stoppar in ditt finger här i hålet, jag gjorde det, och det var varmt och blött och jag kände hur min kuk spände i blöjan, hon smekte mig utanpå och tog sedan fram kuken och runkade den försiktigt en stund, alltmedan jag fortsatt sög på hennes underbara bröst..
Jag bad henne sluta runka mig, och jag låg kvar vid bröstet och njöt, sedan la jagmig på rygg och hon drog ner min lilla blöja och började suga min kuk, och snabbt så hoppade hon upp på kuken och började Rida den, hon var plaskvåt, det rann safter ner längs min kuk och lår.
Hon red tills jag sprutade henne full, då hoppade hon bara av och drog upp blöjan på mig, med kuken helt blöt av sperma och fittsaft.
Hon la sig tillrätt och skulle sova, Jag kände mig så kissnödig och fyllde blöjan med kiss.
Lag låg där ett tag och tänkte på om jag skulle somna med blöt blöja, men jag Sa, Mamma jag har kissat på mig, SU måste byta;-)
Nawe, visst ska jag byta på dig sa hon och och reste sig upp och tog av mig den blöta blöjan, och frågade vart jag hade gömt mina blöjor så jag kunde få en torr;)
Hon hämtade en Ny och satt på mig, stoppade nappen i munnen och sa godnatt!
Sen sov jag jävligt gott!!!!

Tillagd 28 okt 2019   Noveller   #Man #Kvinna #Egenupplevt #Diaper Love #Napp, etc. babyattribut #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4557  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024