Logga inBli medlem
Poolparty och oväntat sällskap
Novell som är skriven ur hans perspektiv "Simon" och ur hennes perspektiv "Lisa"


- Simon -

Den här historien utspelade sig när jag nyss hade flyttat ut till förorten för att få ett lite bekvämare livspussel efter några år av pendling från en lägenhet i stan. Jag hade köpt en sjuttiotalsvilla med ganska stora renoveringsbehov vid en vändplan längst in i ett villaområde med många betydligt finare hus. Jag var singel efter att ha brutit av en lång samborelation ett och ett halvt år tidigare, och trivdes bra med att få sköta mig själv och inte behöva ta hänsyn till någon annan, även om jag saknade en del av vardagsmyset som det ändå hade inneburit att leva tillsammans medan vi faktiskt trivdes ihop.

Jag hade fått tillträde till huset den första juni och flyttat in två veckor senare, efter att först ha anlitat målare och snickare som fixat till köket och ett par sovrum till någorlunda modern standard. Resten planerade jag att ta tag i själv när jag fick tid. Jag var läkare på sjukhuset inne i stan och hade samlat på mig ett ordentligt berg med jourkomp som jag räknade med att kunna ta ut i ledig tid under det närmaste halvåret.

Sommaren var varm och jag skulle vara ledig hela juli månad. Det var fredagskväll och kvarteret fylldes av lukten av grillat kött och sorlet av sommarfester. Jag kände nästan ingen på gatan ännu eftersom jag flyttat in lagom till att många av grannarna åkt iväg till sommarställen och utlandssemestrar, men kände ingen brådska med att socialisera heller utan var nöjd med att ta det lugnt. Jag hade ägnat dagen åt att skruva trallgolv på min altan och satt nu belåten på det stadiga golvet med en starkölsburk i handen och ryggen mot min ännu solvarma fasad.

Min tomt gränsade till två andra, med en syrenhäck vid ena tomtgränsen och ett meterhögt vitmålat trästaket vid den andra. Huset bakom häcken hade stått mörkt och öde under hela tiden som jag bott i mitt hus, men i det andra var det fest den här kvällen, och jag hörde på volymen och musiken att det inte var några medelålders volvoförare utan snarare ungdomar som festade och hade det kul.

Jag gick in i köket från altanen och passade på att kika in på grannens tomt för att se närmare vad som pågick. Jag hade inte tänt lamporna inne i mitt hus och räknade med att kunna titta in över staketet utan att någon av de festande såg mig.

Det såg kul ut. Något annat kunde jag inte påstå; grannhuset hade en fräsch utomhuspool och ett stort trädäck, och uppenbarligen var det en föräldrafri fest som pågick. Minst ett dussin ungdomar i övre tonåren, några kanske lite äldre, skrålade och festade både inne i huset och ute i trädgården.

Några killar badade i poolen, och jag såg ett par som satt och hånglade i en hög med solstolsdynor mot en vägg. Åtminstone två av tjejerna hade bara bikiniöverdelar och korta, åtsittande shorts på sig på sina unga, solbrända kroppar, och jag kom på mig med att börja fantisera om hur det vore att vara med på den där festen, kanske ragga lite på småtjejerna och få känna på de där tonårsbrösten, smeka med handen på insidan på de där låren.

Kuken reagerade naturligtvis innanför shortsen, och jag skrattade åt mig själv där jag stod och blev kåt på tjejer som jag var gammal nog att vara pappa åt. Sist jag kollade på körkortet var jag 41, även om jag kände mig i fin form fysiskt och var van vid att umgås med många som var betydligt yngre än mig på jobbet.

Jag slet mig till slut, värmde lite matrester i micron och satte mig med en öl till framför tv:n och tog ett par avsnitt med Seinfeld för att varva ner. Det hade gått över en månad sedan jag haft sex sist, och kändes som att det nog skulle ta ett tag till innan jag hade orken att försöka få till det nästa gång.

- Lisa -

Allt var välplanerat in i minsta detalj. Jag hade varit stolt över att kunna fixa fram öl och cider till vännerna som deltog och festen skulle bli episk. Det hade aldrig varit möjligt att genomföra en liknande fest innan, dels på grund av min egna ålder och dels på grund av att mina föräldrar inte lämnat mig ensam innan, inte någon längre period i alla fall.

Jag var precis fyllda 16 år och jag ville fira min födelsedag på bästa sätt. Tillsammans med mina tjejkompisar hade vi dragit ihop ett helt gäng med både tjejer och killar som vi länge känt. Det som sedan hände var inte alls planerat. Det började välla in personer som inte alls var inbjudna och festen blev allt vildare. Själv förstod jag inte just då vad som hände utan jag som inte druckit alkohol så många gånger innan var vid tidpunkten redan lite berusad.

“Lisa, Lisa!”

En av mina bästa vänner, Hanna, stod och ryckte mig i armen. Hon förklarade för mig att det var många på festen som inte alls var inbjudna och hon oroade sig för hur det skulle sluta. Jag reflekterade knappt på vad Hanna berättade utan fortsatte istället flörta med en kille som säkert var 10 år äldre än mig själv. Han hade bara badshortsen på sig och stod med en handduk över axlarna. Jag kunde inte motstå honom i mitt berusade tillstånd och han såg till att hämta mer dricka till mig så fort jag druckit upp.

Vi stod en längre stund och snackade om hur sommaren skulle bli. Jag kom aldrig att tänka på vem han egentligen var, men vad gjorde det. Nu började det snurra rejält i mitt huvud. Killen som nu hade kommit närmre började snart känna på min kropp som endast var iklädd en vit bikini. Jag huttrade till och han la sin handduk över mig också. Hans händer letade sig upp över mina bröst och in under tyget. Jag ryggade bakåt och kände hur jag stod allt för nära poolkanten. Med ett tjut hamnade jag under vattenytan.

Jag som var så pass berusad tog mig inte upp själv. Utan Hanna som inte druckit lika mycket hade övervakat händelsen och hoppade i för att dra upp mig.

“Vafan, Lisa vad håller du på med?!”

Hanna lät arg. Hon drog upp mig på altanen igen och virade en handduk kring mig. Killen som nyss stått och pratat med mig syntes inte till vad jag kunde se när jag förvirrat tittade mig omkring.

Det hade börjat skymma och jag började frysa ordentligt. Hanna som var min närmsta vän hade nu börjat gå runt till folk och bett dem gå hem. Festen var över. Hanna kom och satte sig vid min sida fortfarande arg. Jag tittade tillbaka på henne och suckade.

“Ja, jag vet! Men han var ju schysst från början…”

Jag tittade bort en stund.

“Äh, du ska vara glad att jag fanns här, annars skulle det kunnat gå riktigt illa, den där killen, vem var han?”

Hanna sökte efter svar, men jag hade inte så mycket att komma med.

“Ja, alltså, jag frågade aldrig om vad han hette, skit samma nu, jag tror jag sitter här en stund, du får gå hem om du vill Hanna, det går bra.”

Jag lutade mig tillbaka mot en stol som stod bredvid.

“Är du säker på att du ska vara själv nu då?”

Hanna reste på sig och gick in i huset för att hämta sina kläder och handväska. Hon klädde på sig och gick bortåt.

“Gå in nu Lisa annars kommer du bli förkyld”

Jag lyssnade till Hannas ord, men satt kvar och tittade ut över röran. Ölburkar och flaskor överallt, plastglas och handdukar låg slängda lite här och var. Jag tänkte tyst för mig själv att det här var fan inte speciellt lyckat. Ögonen började bli tunga och tillslut kravlade jag mig upp i solsängen och somnade invirad i handduken under bar himmel.

- Simon -

Sommarkvällen skymde, men det var molnfritt och skulle inte bli särskilt mörkt ens efter midnatt. Jag hade tagit en öl till och satt mig på min nybyggda altan, ännu en gång med ryggen mot fasaden och med laptoppen i knäet så jag kunde läsa lite artiklar som jag behövde för jobbet. Festen hos grannen pågick för fullt, och det var tydligt på ljuden att promillenivån steg som den brukar när tonåringar gör sina första trevande försök att dricka alkohol. Jag skymtade någon fjunig kille med AC/DC-tröja som kräktes i en rhododendronbuske och skrattade tyst för mig själv åt vilket spektakel de gjorde av sig själva. Förmodligen skulle nästan ingen på festen komma ihåg särskilt mycket av vad de gjort imorgon, men de skulle nog inte må så bra heller.

Då och då sneglade jag över staketet, mest för att se om jag fick någon skymt av tjejerna--jag tänkte att det till och med kunde falla sig så väl att några fulla tonårsbrudar fick för sig att näcka och gav mig lite inspiration för en skön stund med mig själv lite senare på kvällen. Det var ingen risk att någon på festen skulle se mig där jag satt orörlig i mörkret.

Tyvärr hade jag inte någon sådan tur, men njöt ändå av att se ett par av tjejerna som stod vid poolkanten i bikini. Lamporna i poolen var tända och lyste upp dem underifrån i ett nästan trolskt, blågrönt sken, och jag såg hur de stod och svajade lätt där de pratade med några småkillar som hade svårt att hålla sina blickar och händer ifrån tjejernas lockande kroppar. Särskilt en av tjejerna drog mina ögon till sig, en blondin med lite fylligare former än de andra som jag kunde se. Hon hade en vit bikini på sig som riktigt lyste i skymningen, och jag skymtade ett par väl tilltagna bröst och en utsvängd, fin rumpa som jag mer än gärna skulle ha fått känna på.

Hon var inbegripen i samtal med en mörkhårig kille i badbyxor, och jag såg hur han manövrerade sig allt närmare henne, säkert för att få känna på den där lockande kroppen. Typiskt att en sådan skitunge skulle få hångla och förmodligen ligga ikväll, och så skulle jag få lägga mig och runka i min ungkarlssäng på övervåningen.

Ett skrik från poolområdet avbröt mina svartsjuka tankar, och jag vred på huvudet för att se vad som hänt. Omedelbart registrerade jag att det inte var lika många människor som stod intill poolen, och skymtade rörelser i vattnet. Jag gjorde en ansats att resa mig för att springa över och se om någon verkligen var i fara, men hann inte ens komma på fötter innan en av tjejerna som stått en bit ifrån poolen drog av sig sin tröja och hoppade i för att hjälpa till.

Det var tjejen i den vita bikinin som ramlat i, och hon såg inte glad ut när hon fick hjälp av sin kompis upp för badstegen. Jag hörde förebråelser och fulla tonåringar som skyllde på någon annan, och efter några minuter tystnade musiken. Lamporna inne i huset släcktes och gästerna lommade iväg. Några gick ensamma, ett par cyklade och ytterligare några hade beställt taxi--jävla stekare, kom jag på mig själv med att tänka.

Jag tittade på min dator. Klockan hade nyss passerat midnatt, och ett infall fick mig att lägga in datorn innanför altandörren och promenera över till staketet för att inspektera slagfältet där festen hade gått fram. Jag undrade hur länge det var kvar tills föräldrarna kom hem, och om de hade en aning om vad som pågått medan de lämnat sin tonåring hemma och litat på att inget skulle hända. Lamporna i poolen var fortfarande tända, likaså utebelysningen på altanen. Det låg burkar, papperstallrikar och plastglas spridda över alla plana ytor som jag såg, och jag avundades verkligen inte den som skulle behöva städa upp där nästa dag.

Stjärnorna hade tittat fram, och jag kände hur det kylde på i den molnfria nattluften så att jag huttrade till.

Då såg jag henne: tjejen i den vita bikinin hade inte lämnat huset, utan låg med bara ett badlakan slarvigt svept om sig själv på solsängen uppe på altanen. Det såg kallt och obekvämt ut, och jag insåg att hon dessutom hade blöta badkläder på sig närmast huden.

Känslorna i mig var en ohelig blandning av högt och lågt, av ädelt och djuriskt; helst skulle jag väl bara ha velat erkänna att jag kände faderliga känslor av omtanke om den unga, oerfarna tjejen som fått i sig för mycket och lagt sig i blöta kläder och somnat. Jag visste ju en hel del från jobbet om nedkylning och alkoholförgiftning, och hon kunde ju fara riktigt illa av att bli liggande där hon låg. Tänk om hon kräktes och kvävdes?

Utan en riktig plan eller tanke på vad jag höll på med så fann jag mig plötsligt på grannens sida av staketet och smög med raska steg längs gräsmattan, försiktig så jag inte trampade i någon spya eller på något krasande plastglas. Mitt hjärta bultade av spänning, och en pirrande känsla av att jag gjorde något förbjudet, och helt andra tankar än de ridderliga pockade på mig: hur kändes den där tonåriga kroppen egentligen? Och om jag hjälpte henne att komma upp ur solstolen och in i värmen i huset, skulle hon egentligen ta någon skada om jag råkade lägga armen om henne så att min hand kupades om hennes stora bröst i den vita bikinikupan?

Jag närmade mig solstolen andlöst och gick med allt mindre steg när jag kommit upp på soldäcket. Tjejen låg på sidan, med benen uppdragna, och jag hörde att hon snarkade lätt. Handduken som hennes kompis svept om henne täckte bara över ena axeln och bröstryggen, och jag såg att hon hade gåshud både på låren och den exponerade underarmen. Jag gick i en båge runt stolen så att jag till slut hamnade bakom hennes rygg, och dröjde kvar i ögonblicket för att se närmare på henne.

Hennes rumpa var riktigt fin, och jag hukade mig ner för att titta på den på nära håll. De vita bikinitrosorna var synligt våta och smet åt som en andra hud om skinkorna, och om det hade varit lite ljusare hade de säkert varit genomskinliga. Så som hon låg, på sidan med benen uppdragna och knäna ihop så kunde jag bara ana stjärtskåran och det lockande, spännande mellan hennes ben som just nu bara skyddades från mina blickar av ett minimalt tygstycke. Jag kände ännu en gång hur min kropp reagerade; pulsen slog fortare, jag andades ytligare och i byxorna spände det betänkligt.

Förbjudna, nästan tvångsmässiga tankar pockade på uppmärksamhet: tänk om jag skulle försöka dra ner hennes bikinitrosor för att få se hur hon såg ut mellan benen? Hon verkade ju sova så pass djupt att hon inte skulle märka något, och förresten var hon ju så full att hon förmodligen inte ens skulle minnas något av det som hände nu även om hon råkade vakna till liv. Och hon skulle ju inte ta någon skada om jag bara tittade på henne lite grann? En liten flukt på hennes tonårsfitta och en skön runkstund hemma i sovrummet… eller förresten… varför vänta? Det gjorde ju inget för henne ifall jag satte mig bakom hennes uppvända röv och runkade av mig på altanen bredvid henne… Kuken fylldes med blod i byxorna, och jag kände mig torr som fnöske i munnen.

Skulle jag våga mig på mer? Hon verkade ju sova gott där hon låg. Kanske kunde jag dra ner handduken och lätta på bikiniöverdelen, så jag fick se hennes fasta bröst. Förmodligen skulle det ju till och med vara skönt för henne att slippa ligga med det blöta tyget mot kroppen, så jag skulle ha gjort henne en tjänst genom att hjälpa henne av med badkläderna. Jag kände att jag höll andan och nästan darrade av upphetsning vid tanken på att jag fått den här chansen att tillfredsställa mig själv och samtidigt få klämma på den unga, fulla tjejen som somnat hemma hos min granne.

Vad fan höll jag på med? Jag skakade på huvudet och skakade av mig de objudna tankarna. Jag var ju ingen jävla blottare, och ingen som förgrep sig på fulla småtjejer heller för den delen. Konsekvenserna av att åka dit för ett sexövergrepp i min ställning, som överläkare på sjukhuset med kollegor, personal och patienter som litade på mig och skulle få läsa om mig i tidningen och på Flashback när jag förhördes av polisen om spermafläckade vita bikinitrosor kändes helt orimliga, och jag andades ut och svalde undan en plötslig smak av magsyra i munnen.

De faderliga känslorna kom över mig igen. Jag kunde ju faktiskt vara en god granne och hjälpa den här tjejen utan att det var något perverst eller oegentligt med det. Jag tittade mig omkring på altanen för att se om det fanns någon filt eller bättre handduk att använda, men såg ingen. Jag behövde helt enkelt väcka henne för att hjälpa henne.

Varsamt la jag min kupade högerhand på hennes blottade axel. Hon reagerade inte, och jag höll lätt om henne och ruskade på henne, precis som jag gjort så många gånger förut på jobbet med medvetandesänkta patienter.

“Hördu, vakna, du kommer inte må så bra om du sover här ute hela natten.”

- Lisa -

Jag kände plötsligt hur någon eller något väckte mig ur min oroliga sömn. När jag vaknat till lite och gnuggat mig i ögonen mötte jag ett vänligt leende från en man som stod och tittade ner på mig. Jag blev plötsligt mer vaken och satte mig upp och drog handduken upp under hakan för att skyla min nästan nakna kropp. Jag huttrade till, funderade kring hur länge jag legat där, tog mig om huvudet med båda händerna och frågade med svag hes röst.
“Vem är du? Vad gör du här? Hur kunde du se mig?”

Jag kunde inte hjälpa att jag frös så jag skakade i hela kroppen. Jag tittade på den främmande mannen. Mina tankar var inte i skick och jag kunde inte placera honom. Han såg väldigt snäll ut hur som helst. Han var lång, hade en snygg atletisk kropp, ett huvud som var snaggat och en skarp blick. Jag reste mig långsamt upp och tog stöd med ena handen på solsängen. Jag vinglade till och satte mig igen.

“Hoppsan”

Jag ville helst bara komma in i värmen och krypa ner under täcket. Jag visste att jag imorgon bitti inte skulle vara stolt över mig själv. Jag reste mig igen och kände hur mannen tog tag i mig den här gången. Jag hamnade nära och kände hur varm och trygg han kändes. Jag kunde inte låta bli att stå så en stund, lutad mot hans hårda bröst. Jag ville inte visa mig svag, men i det ögonblicket var det precis vad jag kände.

“Jag vill inte vara ensam i huset, tänk om någon är kvar därinne?”

Jag tittade återigen upp på mannen som väckt mig, han hade inte sagt något mer på hela tiden. Jag drog med honom i armen mot huset. Mina steg var inte de vackraste och det var tur att jag hade någon som stöttade mig.

“Hallå?!”

Jag ropade när vi tillsammans klev in genom dörren. Det kom inget svar utan jag fortsatte gå med mannen i mitt grepp. Vi gick bort till badrummet. Jag tände lampan och bländades av ljuset som slog mot oss. Jag tittade mig i spegeln och suckade. Håret var en katastrof och för att inte tala om ansiktet som var helt randigt av sminket.

Jag släppte mannen och vände mig mot honom.

“Alltså, vem är du då?”

- Simon -

“Simon, jag köpte huset av Lundgrens och flyttade in förra veckan, så vi är grannar nu.”

Jag nickade bort mot mitt hus och såg att hon kopplade ihop det jag sa med att hon märkt att grannhuset varit till salu och att de gamla ägarna flyttat ut under försommaren. Hon nickade, och jag såg att hon ögnade mig uppifrån och ner. Det kändes som att hon inte riktigt visste vad hon skulle tänka eller tycka om vare sig mig eller situationen hon hamnat i efter att kvällen spårat ur.

Var jag en snäll farbror? En potentiell våldtäktsman? En snuskgubbe? Eller en chans till ett oväntat och spännande sexäventyr med en man som var jämngammal med hennes pappa?

Jag passade på att titta lite närmare på henne också; trots att sminket runnit och håret var rufsigt efter det oplanerade doppet i poolen för en timme sedan så var hon riktigt söt, och känslan jag fick när jag såg henne i ögonen var att hon knappast var helt oskyldig, utan hon hade nog provat både det ena och det andra med den där kroppen. Jag blev medveten om hur nära jag stod intill henne, och att min arm fortfarande låg om hennes midja, bara en decimeter ifrån hennes härligt fylliga rumpa. Hennes hud var fortfarande kall efter badet och den kalla nattluften, men själv kände jag mig glödhet och märkte hur blodet började strömma till i underlivet igen när jag började tänka på vad den här unga tjejen egentligen hade för erfarenheter. Hade hon sugit på en 40-årings kuk förut? Tagit emot gubbkuk mellan benen? Jag anade en tillstymmelse till nykter tvekan i ett plötsligt flackande med blicken, och bestämde mig för att ta befäl över situationen.

“Inte särskilt shyssta kompisar du har, som svinade ner hela baksidan och sen lämnade dig däckad på en solstol, eller hur?”

Hon nickade och log ett bekymrat leende. Sedan begravde hon ansiktet i handduken och torkade sig grundligt med den. När hon dök upp igen var det mesta av sminket borta, och hon såg inte lika sliten ut som innan.

“Du kommer att få jobba i många timmar för att fixa i ordning det här innan föräldrarna kommer hem, och så får du hoppas att ingen tjallar för dem och berättar vad som pågick här när de var borta.”

Jag såg känslorna spela över hennes osminkade tonårsansikte--rädsla, oro, ånger, en plötslig insikt om att jag ju faktiskt var vuxen och kanske tänkte berätta för hennes föräldrar om hennes fylleslag, och tog min chans att närma mig henne, komma in under garden. Utan förvarning la jag ett lätt tryck på hennes svank med högerhanden så att hennes kropp vreds in mot min, och sedan strök jag henne mjukt över kinden med min vänsterhand. Våra ögon möttes.

“Det är ingen fara, jag kommer inte att säga något…” Jag dröjde. “Vad heter du?”

“Lisa”. Rösten var svag, undergiven, och jag kände hur pulsen snabbade på och hur min upphetsning i situationen steg för varje sekund.

“Jag hjälper dig att städa i ordning imorgon, Lisa…” Hennes lättnad och avslappning var enorma, och hennes kropp gled närmare min så att hennes svala mage nuddade vid min. “Nu ska du få bli varm och ha det skönt.”

Utan att invänta något svar lutade jag mig fram och kysste henne, samtidigt som jag höll henne fastare mot mig och kände hennes kropp mot min.

- Lisa -

Hela situationen gjorde mig stum. Jag berättade vad jag hette och kände hur Simon drog mig till sig. Han var nog i ålder med min egen pappa skulle jag tro. Jag hade aldrig förut givit mig åt någon i den åldern, hade dock haft många andra killar i min egen ålder, inget seriöst utan mest snabba möten med sex och inget mer. Min puls ökade inom mig och jag kände hur jag rodnade när jag torkat av mig sminket i ansiktet. Just då var han det tryggaste jag hade. Hans hjälpsamhet och hans lugna röst gjorde mig än mer berusad fast på annat vis.

Golvet kändes kallt under mina fötter och Simon höll nu om mig så min kalla mage värmdes av hans. Våra läppar möttes och jag kapitulerade helt. Det var som att hundra tusen fjärilar for runt i min mage. Jag backade långsamt med Simon fortfarande kyssandes med mig, in i duschen. Tog bak handen och vred på. De första strålarna var iskalla och vi hoppade till båda två, när det varma vattnet sen började strila ner över våra kroppar så började vi kyssas allt djupare. Mina händer kände på hans nakna mage, över hans magmuskler upp över bröstet och landade på hans axlar.

“Du gör mig våt Simon, det är inte bara poolvattnet eller duschen som gör mig våt inatt”

Jag fnissade lite och bet honom retsamt i halsen. Jag började fundera på vad jag skulle kunna göra tillsammans med honom under mina veckor som ensam hemma. Mina tankar var inte det minsta rena. Att bli omhändertagen av någon erfaren var absolut något jag ville och kunde tänka mig. Att dessutom ha någon vuxen som hade pengar var aldrig fel heller, tänk bara vad vi skulle kunna hitta på.

I sexväg skulle jag vilja utforska mycket mer än vad jag upplevt fram till idag. Det hade ju som sagt bara blivit vanligt vanilj sex och inget mer. Simon verkade som typen som tog vad han ville, och jag gillade det mycket. Jag blev lite tveksam en stund, han kanske inte alls ville något mer, men det var ju faktiskt han som precis kysst mig. Så jo, han ville säkert mer, mycket mer.

Jag började klä av mig, tillslut stod jag helt naken framför Simon som jag precis träffat. Det konstiga var att jag inte alls kände mig utlämnad utan Simons ögon sa mig att det var helt okej. Han verkade nästan oberörd, förutom när jag tittade ner på hans shorts som nu var så blöta att de smet åt kring hans kön.

Ett stön smet ut mellan mina läppar. Jag tog tag i hans shorts och drog dem neråt, bort, bort från hans praktstånd som just nu stod rakt upp framför mig. Jag gled ner på huk framför honom och greppade tvålen som låg på en liten hylla i hörnet, sakta började jag tvåla in honom. När jag sedan tvålat klart lät jag vattnet skölja honom innan jag bestämt tog tag om skaftet och sög in det stora ollonet i munnen. Jag tittade upp på Simon. Mitt födelsedagsfirande kanske inte blev så tokigt ändå.

- Simon -

Jag lutade mig tillbaka i duschen och njöt. Det varma vattnet rann längs med kroppen, och vid mina fötter, knästående på det italienska klinkersgolvet stod Lisa och sög och slickade på min stenhårda kuk. Hon höll med högerhanden om skaftet så att hon hade kontroll på mig hela tiden och också kunde runka lätt på kuken medan hon stimulerade med tungan och läpparna på mina känsligaste punkter. Min känsla av att hon säkert fått smaka kuk tidigare verkade stämma väl--det här var inte första gången hon sugit av någon, och hon gjorde det riktigt bra. Jag mindes några tjejer jag varit med när jag själv varit tonåring och hur de varit alldeles för hårdhänta när de runkat och inte förstått att det gjorde ont när de drog tillbaka förhuden för långt, men Lisa hade precis lagom kraft i handen och koncentrerade sig på att variera stimulansen runt ollonflänsen samtidigt som hon fyllde på med rikligt med saliv för att jag skulle glida så lätt som möjligt i hennes mun. Om vi inte varit i duschen hade det nog inte sett så trevligt ut när hon nästan dreglade, men nu sköljde vattnet av oss båda så att det bara såg otroligt sensuellt och porrigt ut.

Hon fick fortsätta att suga mig i några minuter, och när hon tittade upp med lysten blick såg jag ett sökande, trevande efter bekräftelse i ögonen. Jag nickade välvilligt mot henne och viskade hest: “du gör det jättebra, Lisa, du suger mig jätteskönt.” Jag såg hur hon njöt av berömmet, och förde ner mina händer till hennes blonda huvud, så att jag skulle kunna ta kontrollen över rytmen och djupet i hennes härliga orala behandling av mig.

Hon stelnade till i bråkdelen av en sekund när hon kände mina händer på huvudet, men märkte direkt att jag inte tvingade mig på henne utan lät henne fortsätta att utforska mig med sin mun. Sakta, sakta ökade jag trycket med mina händer och började samtidigt att röra lätt på höfterna, nästan omärkligt under de första sekunderna, bara så att jag kände läpparnas insida mot ollonflänsen röra sig några millimeter. Sättet hon tittade upp på mig medan hon sög av mig förhöjde upplevelsen många gånger om, och det enda jag såg i hennes ögon nu var rå, djurisk lust och en vilja att underkasta sig min större erfarenhet. Tillsammans med min egen stigande kåthet gjorde det att jag ökade på trycket och rörelserna med bäckenet, så att staken började glida längre med varje drag.

Jag anade att Lisa försökte hålla emot med både handen som hon höll om mig med och med sin kropp, men jag var mycket starkare och fortsatte att knulla hennes mun i samma jämna, lugna takt. Jag såg till min glädje att Lisa fört ner sin vänsterhand till det egna könet och skymtade att fingrarna var i rytmiskt arbete på klittan medan hon stimulerade mig. Jag har alltid tänt på att se när kvinnor onanerar och fokuserar på sin egen njutning i stället för att bara vara objekt som är till för att tillfredsställa killen, och den här gången med Lisa var inget undantag.

Vi fortsatte i några minuter i samma takt, och en del av mig ville avsluta avsugningen med en rejäl tömning, gärna långt in i Lisas skickliga, sugande mun. Ändå ville jag dra ut på vår njutning tillsammans och få uppleva mer av hennes unga kropp, och jag drog mig ur hennes mun med ett plopp och drog henne upp på fötter så att hon stod intill mig igen. Min salivkladdiga kuk stod som ett spett mellan oss när vi kysstes igen. Jag smekte henne längs med ryggraden och lät händerna glida över hennes skinkor. Hon tryckte sig mot mig, och jag kände hennes bulliga, slätrakade venusberg mot mitt lår. Jag kysste mig längs med underkäken, lät henne blotta strupen för mig och nafsade mig upp till örat, där jag viskade till henne, med rösten tjock av rå kåthet:

“Jag vill smaka på dig nu, Lisa, men vi går till sängen!”

- Lisa -

Jag njöt så av att få suga av honom och känna mina fingrar glida över min renrakade mus. Allt var så skönt. Sängen sa han, ja sängen. Min hand tog återigen tag i Simons arm och ledde honom ut ur duschen. Jag tog snabbt fram ett par torra handdukar så vi kunde torka av oss under vår vandring vidare till mitt flickrum. Sängen var obäddad, som vanligt, det var ljusrosa lakan och alla mina gosedjur från när jag var liten satt uppe vid huvudkuddarna. Jag vände mig om och såg på Simon.

“Alltså, ja… Jag vet att jag är 16, men jag tycker om söta saker.”

Jag rodnade djupt och tittade ner på mina fötter som hade små rosa naglar fram på tårna. Min blyghet försvann lite när jag kände hur Simon strök mig över ryggen. Jag gick vidare och la mig själv på sängen på rygg och gjorde plats åt Simon att komma bredvid. Jag blev lite osäker igen och funderade på vad han skulle kunna göra med mig. Han kanske bara hade spelat snäll hela tiden och bara väntat tills han fick mig i säng. Jag tog tag i täcket och drog det upp över mig och lutade huvudet mot Simons hals och nosade på honom. Vi låg så en stund. Under täcket tog min högerhand en promenad längre ner, ner över Simons nakna hud tills jag mötte hans kön som vilade på hans vältränade mage. Jag rös till i hela kroppen och fortsatte gömma ansiktet intill hans hals.

Mitt grepp hårdnade om hans skaft och jag började andas tyngre. Jag ville att Simon skulle ta det försiktigt med mig. Hans kuk hade varit stor i min mun och det skulle verkligen vara skillnad med honom mot de tidigare killarna jag varit med om han skulle tränga in i min lilla fitta.

“Simon, vill du ha sex med mig?”

Mina ord var svaga, men jag vågade iallafall fråga. Han kanske inte alls ville det, han kanske tyckte jag var för liten, ung och naiv. Fy, dumma, dumma mig. Jag släppte taget om kuken och satte mig upp och gömde ansiktet bakom mina händer.

Det var svårt att hålla koll på känslorna när min kropp skrek efter kuk och mitt förnuft ville veta mer om mannen som låg bredvid mig.

“Vi kanske kan prata lite först, eller sova, fan, jag vet inte Simon?”

Min osäkerhet var säkert väldigt avtändande. Jag hoppades bara inte han skulle lämna mig där och då.

- Simon -

Blodet bultade i öronen på mig av kåthet; Lisa hade tagit mig i handen och vi hade gått genom det nedsläckta huset där det fortfarande stod ölburkar och vinglas med slattar här och där på möblemanget tills vi hamnat i hennes … flickrum. Det fanns inget annat ord som beskrev det, med alla rosa detaljer och gosedjur kändes det verkligen barnsligt. Fastän jag inte har några egna barn hade jag varit hemma tillräckligt många gånger hos kompisar med småbarn för att känna igen koderna, och Lisas rum var verkligen tjejigt. Sättet hon rodnade när hon urskuldade sig för hur barnsligt rummet såg ut och tittade ner på sina egna fötter var också otroligt sexiga, och kontrasten mellan hennes yppiga kvinnokropp och accessoarerna i rummet var enorm.

Och när vi sedan hamnat under hennes täcke och hon greppat tag om min stenhårda kuk var det som att allt det barnsliga gick att skjuta åt sidan för mig. Det här var inget barn som låg bredvid mig med stora, fasta tonårsbröst och en plaskvåt, rakad fitta, utan en ung kvinna som nyss låtit mig munknulla henne i duschen och som jag längtade efter att få skänka lika mycket njutning till.

Hennes vädjande fråga om vi kunde prata lite innan vi hade sex överraskade mig, eftersom hon samtidigt runkade mig lätt under täcket och eftersom jag hörde på hennes andhämtning hur kåt hon var.

Jag vred mig över på sida och låg intill henne, och lät min hand glida upp från hennes höft, längs med sidan av magen och upp till bröstet som jag först kupade och kramade innan jag hittade den blodstinna vårtan med fingrarna och började massera den. Jag hörde hur hon undslapp sig en suck och hur hennes andning blev ännu mer ansträngd vid beröringen, och lutade mig in mot hennes öra. Värmen från hennes mjuka kropp var underbar, och jag kände varje andetag hon tog.

“Det är klart att jag vill älska med dig, Lisa, du är otroligt sexig och jag längtar efter att få ha det skönt tillsammans med dig.”

Jag pausade och lät orden sjunka in, och nöp hårdare i bröstvårtan som jag höll i ett fast grepp mellan mina fingrar. Lisas ögon var slutna, och hon andades djupa andetag genom näsan. Jag kysste henne lätt på halsen och viskade frågan som jag misstänkte var den viktigaste för henne i just det ögonblicket:

“Är det för att jag är äldre än dig som du är orolig?”

- Lisa -

“Det är delvis din ålder, men också för jag inte vet om du har familj”

Jag suckade och vred mig under tiden Simon nöp mig i bröstvårtan. Han gjorde mig så frustrerad. Min kropp hade så djupa begär just nu att hjärnan fick vänta. Jag kravlade mig upp så jag lutade mig på händerna, tog sedan ena benet över Simons höfter och satte mig precis nedanför hans kuk som fortfarande låg uppåt mot hans navel. Jag var inte kall längre utan avsaknaden av täcket gjorde ingenting.

“Får jag?”

Var allt jag fick ur mig. Det pirrade i min kropp och när jag såg ner på mig själv kunde jag se hur det runnit sekret längst med insidorna av mina lår. Jag rodnade lite när jag drog handen mellan låren och fångade upp safterna. Jag förde sedan min hand först till min egen mun för att smaka och sen ner på Simons bultande kön för massera honom under tiden jag väntade på godkännande.

- Simon -

Jag log mot Lisa där hon gränslade mina ben och utstrålade en så oemotståndlig blandning av oskuld och sexighet. Den barnsliga inramningen med gosedjuren som ramade in huvudänden på sängen och rodnaden som spred sig på hennes kinder och hals gjorde det hela ännu mer upphetsande. Hennes hand smekte mig igen, och jag lekte i tanken med olika sätt att fortsätta den här kvällen.

“Du behöver inte vara orolig, jag är singel och har inga barn.”

Det var sant, och jag såg lättnaden i hela Lisas kroppsspråk. Axlarna sänktes och ett försiktigt leende kröp fram på hennes läppar. Greppet om min kuk blev hårdare, och jag såg i hennes ögon att hon var på väg att krypa fram och sjunka ner över mig. Förvisso lockande, men jag ville ge henne mer.

“Jag är redo, som du känner.” Jag nickade ner mot mitt stenhårda stånd. “Jag vill ha dig.”

Jag böjde mig fram och omfamnade henne, och vi kysstes igen. Det kändes intimt och otroligt sexigt, och våra tungor slingrade sig om varandra. Hon andades tungt, och det kändes som att hela situationen stod i jämvikt och balanserade. Jag visste ändå att jag med ålderns och erfarenhetens rätt ganska lätt kunde styra handlingen och dessutom göra det här till en ännu mer minnesvärd och häftig sexupplevelse för oss båda.

“Lägg dig ner igen, jag vill se dig, smaka dig, slicka dig innan jag kommer in i dig.”

Jag lossade varsamt på hennes hand som alltjämt höll ett fast grepp om kuken och halvt lyfte, halvt föste omkull Lisa på sängen. Sedan kysste jag henne igen, lika intensivt som förut men kysste mig sedan nedåt längs med den sneda muskeln på halsen, förbi den lilla gropen ovanför bröstbenet. Jag pausade och sög och slickade på hennes vänstra bröstvårta samtidigt som jag masserade den högra med fingrarna, och njöt av att höra hur hon andades hastigare, och hur hennes kropp rörde sig oroligt mot lakanen.

Ändå ville jag ha mer, och jag fortsatte att kyssa och nafsa mig ner längs magen tills jag befann mig exakt där jag ville vara, mellan Lisas särade ben, bara centimetrar ifrån hennes rakade, kåtsvullna kön. Jag lät mina händer glida längs med den känsliga sidan av midjan, en på vardera sidan, ner över höfterna och fram mot ljumskarna så att jag nästan, nästan lät dem mötas vid hennes känsligaste punkter, men jag dröjde med pekfingrarna och tummarna några millimeter ner på insidan av låren och tryckte lätt, lätt för att både få henne att dra upp och sära mer på benen och för att få hennes oemotståndligt sexiga sköte att öppna sig för mina ögon och min mun.

Jag lutade mig framåt och andades med öppen mun, så jag visste att Lisa kände hur jag närmade mig hennes underliv millimeter för millimeter. Jag tyckte jag anade hur hon nästan lyfte på höfterna för att jag skulle röra vid henne snabbare, men jag visste att hennes njutning skulle bli ännu större om hon fick vänta på den, och jag hörde på hennes andning hur gärna hon ville ha stimulansen.

Med tungan utsträckt, mjuk och bred mötte jag henne till slut, och smakade hennes hala, ljuvliga safter för första gången. Jag lät tungan glida mellan de ljusrosa inre läpparna, utforska hennes hemliga veck och tryckte på i mynningen innan jag letade mig uppåt, framåt till den lilla pärlan under sin skyddande kåpa som jag visste var hennes njutningscentrum.

- Lisa -

Jag var inte sen med att lyda Simons ord efter att han berättat att han var singel. Hungern i min mage efter beröring var enorm och jag gled lätt ner på sängen när Simon la sina händer kring mina höfter. Mina andetag var tungt och jag höll nästan andan när han rörde sig neråt. Hans andetag som blåste mot mig retade mitt blottade kön och jag kunde inte göra annat än att stöna till när hans tunga äntligen landade mot min lena öppning. Simons tunga kändes varm och skön, han tog det varligt och när han nått upp till min pärla undslapp jag mig ett litet tjut av förtjusning.

“Åh, Simon, du gör det så skönt”

Jag sträckte ner mina händer och höll honom runt nacken och pressade upp mitt kön mot honom för att få mer. Den maximala njutningen började närma sig, det tog inte speciellt lång tid eftersom jag redan var så pirrig i magen från allt som skett innan. Tanken på att Simon var i snarlik ålder med min egen pappa tände mig och han var så himla fin.

“Mhååh, vill känna dig i mig nu…”
Jag stönade ut orden och tryckte milt bort Simons huvud från mig för att inte komma än. Jag ville komma tillsammans med honom. Jag satte mig upp igen.

“Självklart vill jag att du ska slicka mig, helst hela tiden! Men jag vill göra det skönt för dig också.”

Jag puttade ner Simon på sängen igen så han landade med huvudet bland alla mina söta mjukdjur. Jag skulle minsann visa att jag var lite tuffare än vad han trodde, tänkte jag iallafall i mitt huvud. Så jag gjorde som jag påbörjat innan och grenslade honom och tog tag i skaftet för att sedan styra in det blanka ollonet i mig. Han töjde ut mig totalt och jag log stolt mot honom när hela hans stånd försvann in i mig.

“Oj, den försvann.”

Jag och fnittrade nervöst och lutade mig sedan fram över Simon och mötte honom i en hungrig kyss. Sängen kändes mjuk under mina knän och jag började röra mig långsamt upp och ner. Simons ögon lyste upp på mig och jag såg hur han uppskattade min manöver.


Mina fingrar tog tag om Simons handleder och förde hans händer upp mot mina bröst. Mitt ansikte var nära hans och jag nafsade honom i ena örsnibben.

- Simon -

Känslan när jag äntligen trängde in i Lisa var enorm, och fastän hon var genomvåt efter vårt utdragna förspel så kändes hon otroligt trång runt min stenhårda inkräktare när hon sjönk ner över mig och började rida. Hon omslöt mig som en varm, våt silkeshandske och hennes inre muskler kramade om mig när hon hittade en vinkel och en rytm som passade henne.

Jag började också röra lätt på höfterna för att möta henne, och kom djupare in med varje stöt. Insikten kom över mig att förra gången jag hade sex med en sextonåring så var inte ens Lisa född, och tanken på hur ung hon egentligen var svindlade i mig. Det var inte så att jag tvivlade på att det här var något vi båda ville göra och behövde den här konstiga natten, men det var en gräns som vi båda överträdde när vi förenades så här.

Hon la mina händer på sina varma bröst, och jag smekte bröstvårtorna medan jag kände mot magen hur hon red mig allt hetsigare. Vi kysstes igen och andades tungt in i varandras munnar medan våra kroppar rörde sig på autopilot.

“Din fitta är så otroligt tight och skön, Lisa, snart går det för mig.”

Jag stönade ut min lust i hennes öra, men hon visade inga tecken på att sakta ner farten på sin ritt.

“Smek dig så kommer vi tillsammans!”

- Lisa -

Simons ord i mitt öra gjorde att jag vaknade till ur mitt kåtrus en aning och jag räckte ner min hand och började ivrigt gnugga min känsligaste punkt. Det skulle gå när som helst, det kändes underbart. Vi var påväg att nå toppen och nu såg jag på Simons ansikte att det var nära, hans fingertoppar letade sig in i mina höfter och hans grepp hårdnade. Våra höga stön mötte varandras och utlösningen var total. När orgasmerna tillsut ebbat ut sjönk jag ihop i en liten hög uppe på Simons varma, lite svettiga överkropp. Hans hjärta dunkade hårt mot mitt eget och jag kände en otrolig trygghetskänsla. Det var så länge sedan jag känt mig så avslappnad efter ett samlag. I vanliga fall var det bara upp och hoppa igen efteråt, men inte nu, nu ville jag ligga där och ta in stunden och njuta av hela upplevelsen.

Jag öppnade ögonen efter att legat stilla en längre stund. Rummet var mörkt, utanför fönstret började solen gå upp istället för ner. Nu kunde jag bara drömma om hur det skulle bli nästkommande dagar.

Mina fingertoppar nuddade vid Simons kind där han låg och blundade, han såg så fridfull ut. Sov han eller var han bara slut efter orgasmen, jag lutade mig på armbågen och studerade honom.

“Simon, är du vaken?”

Orden var tysta och lugna. Jag låg kvar och väntade på svar och drog täcket över oss.


- Simon -

Känslan när jag kände hur Lisa smekte sig själv samtidigt som hennes ritt på mig snabbade på ännu ett steg och jag mötte varje rörelse med mina höfter så att det smaskade om oss var otroligt skön. Hennes inre muskler masserade mig, och jag kände hur hon spände sig när hennes orgasm närmade sig. Jag hade hållit händerna på hennes bröst, och passade på att nypa tag i bröstvårtorna när jag såg på hennes ansiktsuttryck och hörde hur hon höll andan. När orgasmen sköljde över henne nästan skrek hon ut sin njutning, och den otroligt sexiga synen av hur hon gav sig hän åt njutningen räckte för att knuffa mig också över kanten, och jag tömde mig i långa, fullmatade sprut så långt in i hennes kramande sköte som jag över huvud taget förmådde komma. Alla tankar på att vi inte ens pratat något om skydd var långt borta, och vi sjönk ihop i en svettig, tillfredsställd hög på sängen.

Lisas röst när hon frågade om jag var vaken kändes avlägsna och dämpade, och jag log när hon sjönk ner på mig och sträckte på benen för att slappna av i ljumskarna. Jag var fortfarande begravd djupt in i henne, och anade att en blandning av våra safter började rinna ur henne längs min långsamt slaknande påle.

“Det där var otroligt skönt, Lisa! Det känns som vi måste prova det fler gånger!” Jag kände mig tillfreds, trygg och uppspelt efter min utlösning, och tillgivenheten till den blonda tonåringen som jag just älskat med visste nästan inga gränser.

“Men det kanske är bäst att jag går hem till mitt eget hus och sover där, så kan vi ses i morgon och käka lite frukost, städa upp i trädgården och sen… kanske ha lite mer kul?”

- Lisa -

“Jag tyckte också det kändes väldigt bra”

Jag låg fortfarande kvar med min nakna kropp över Simons. Det var förstås hans ord om att han skulle gå hem som gjorde mig mer klarvaken. Några minuter gick utan att jag yttrade mig rörande hans fråga. Till slut nickade jag till svar, men jag var inte helt nöjd med hans beslut. I min fantasi ville jag följa med honom hem och sova där, tryggheten skulle försvinna så fort jag blev kvar i det mörka och tomma huset.

När jag reste på mig och kravlade mig över Simon rann det ut både av mina egna safter och sperma från Simon. Jag rodnade i dunklet och funderade över om han såg det. Jag hade ju inte talat om för honom att vi borde haft kondom heller eftersom jag inte tog något preventivmedel. Hur skulle jag förklara detta då. Usch vad pinsamt, inte speciellt smart heller av en ung tjej att ligga med en äldre man och inte tänka på det en endaste gång.

Jag beslöt mig för att inte säga något just då utan jag ville fundera på det ett tag.

Filten som låg slängd nere på fotändan av sängen greppade jag med båda mina händer innan jag virade den runt min nakna kropp. Simon hade rest sig upp och stod nu och virade runt handduken som han lånat. Vi gick tillsammans mot ytterdörren och jag låste när han gick. Jag stod kvar en stund och tittade efter honom. När jag inte längre kunde se honom tassade jag långsamt tillbaka till sängen igen och somnade med näsan där hans huvud vilat under vår akt.

Tillagd 20 okt 2019   Noveller   #Man #Kvinna #Kvinna som bottom #Kärleksfullt omhändertagande

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4551  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024