Logga inBli medlem
Johanne har høstferie med andre barn

Del 1

Det er lørdag første helgen i høstferien til johanne og Linda. De skal være sammen hele høstferien slik de pleier det. Johanne har blitt 29 år nå og har vært avhengig av bleier de siste ti årene, helt siden Linda og Anne introduserte bleier for henne. Johanne og linda i fellesskapp hadde bestemt at johanne skulle være 6 år i høstferien. senere i uken skulle hun i barnehagen, men i dag var det klart for tur.
Johanne våknet i barnesenga si, hun lå i en litt mer voksen barneseng nå som hun var 6 år, hun slapp å ligge i sprinkelseng. Hun brukte også pysj og ikke body slik hun gjorde mens hun var litt mindre( og ofte til vanlig, johanne hadde jo også et vanlig liv ved siden av). Johanne puttet hodet under dyna og luktet, det gjorde hun stort sett hver morgen, og til hennes store overraskelse så luktet det ikke bæsj. Det hendte storte sett ikke mer enn en gang i måneden kanskje at johanne ikke bæsja på seg mens hun sov. Så dette var gode nyheter nå som hun skulle være så stor. Hun hadde jo en stor bleie på seg som selvsagt var våt, det hadde den vært hver eneste natt i over 10 år. JOhanne krøøp ut av sengen og satte seg på gulvet, hun plukket opp smokken sin. Hun visste jo egentlig at hun var altfor stor til å bruke smokk annet enn i kosesituasjoner sammen med mamma. Men mamma hadde ikke stått opp ennå så johanne benyttet muligheten. hun følte seg litt rebelsk. hun satt og så litt på ipaden sin midt på gulvet, hun kjente at hun tisset litt mens hun satt der, noe som var veldig naturlig for henne.. HUn var jo totalt inkontinent og vhengig av alltid å ha bleie på seg, uanset hvilken alder hun befant seg i.
- hei johanne, god morgen. Mamma linda stod i døren og så på den litlle jenta som satt på gulvet og så på ipaden.
- hei mamma, smilte johanne fra bak smokken. hun hadde helt glemt at hun ikke fikk ha smokk når hun vr 6 år.
-- du da lille venn, har du smokk du da? er ikke du litt stor for den? Linda hadde kommet bort til johanne og satt seg på huk ved siden av henne.
- jooh, svarte johanne og bare så ned, hun tok ut smokken og rakte den til mamma, hun satte totten i munnen istedenfor. selvom hun visste at det ikke var lov.
- du johanne, nå synes jeg du er skikkelig barnslikg, du er seks år nå og da burde du hvereken ha tott, smokk, eller bleie. Linda visste aturlig nok at hun aldri kunne la johanne gå uten bleie. det kom bare til å bli en ekstra klesvask( johanne hadde gått på voksendoen en gang på ti år, så det var nytteløst). Linda likte allikevel å påpeke at johanne var litt for stor til å bruke bleie.
- unnskyld mamma. Johanne var litt blyg og så ned mens hun tok ut totten.
-- skal vi gå å skifte morgenbleia di johanne? linda kjente at johanne ikke hadde bæsja, og var litt forundret egentig, fordi johanne nesten alltid gjorde på seg om natten, men hun hadde ikke tenkt til å si noe. Hun så at johanne strålte da Linda spurte om de skulle skifte så her var det en liten jente som var veldig stolt over at bleia bare var våt.
- jaah! De to gikk inn på badet, johanne kunne selvsagt gå når hun var 6 år gammel, så hun leiet mamma inn på badet og kravlet opp på stellebordet( det gjorde hun alltid på morgenstellet, selvom hun ikke hadde bæsja).
- Mamma, jei hal barle tisssa:) Johanne strålte da hun sa det, og merket at hun snakket bebispråk med en gang.
- så flink du hr vært johnne, det er bra, 6åringer de bruker jo vanligvis ikke bleie vet du så det er bra at du ikke bæsjer på deg. Å tisse på seg kan jo skje med alle, men i dag må du være flink jente å si fra hvis du må på do. for i dag skal vi på lang tur i skogen.
- Jeg tror kanskje du skal få lov å få litt smokk jeg nå, du som har vært så flink. Lind tok frem smokken og dyttet den i munnen på johanne som mer enn gjerne ville ha smokk, det var noe av det beste johanne visste. og hun fikk det av og til også i 6 års alderen hvis hun hadde vært veldig flink, eller veldig lei seg. Johanne strålte fra øre til øre bak smokken.
- tror du at du kan klare å si fra til mamma når du må på do i dag vennen? når vi er ute i skogen med de andre barna? Linda visste at dette neppe kom til å skje, men hun spilte alltid litt hardt oppdragende ovenfor joahnne når hun var så gammel som 6 år. Da måtte johanne finne seg i at linda prøvde å pottetrene henne.
- Jeg kan pløve mamma, Men htenk om jei må tisse i buksami?.
- du joahnne da, du trenger ikke snakke babispråk nå. det er for små bebiser, nå er du 6år Da må du snakke rent. Og du skal få en bleie på deg tilfelle du har et uhell i buksa di, men du må væære flink jente. Vi skal på tur med søstrene til mamma, og de har mange barn. de er dine kusiner og fettere, så det blir bra.
- Okei, Mamma, Men kan jei få den store bleiea mi? Johanne syntes det var tryggest på langtur å ha den største bleia si på seg. det var spesielt viktig så det ikke ble lekk, hvis det var lenge mellom skiftene og sånn . Slik det ofte ble i skogen.
- Okei vennen det er greit. du skal få den store bleia di, men da må du ha snekkerbuksene dine sånn at bleia holder seg på plass. Dette var selvfølgelig en gaveapkke til johanne, hun elsket å gå med bleie og snekkerbukse. hun brydde seg ikke om hvor barnslikg det var, hun synes det er deilig. Linda tørket litt forsiktig i skrittet til johanne som var ganske vått etter natten. Hun pudret og smurte johanne. sørget for at alt var rent og pent. Hun kjente litt inni rompa til johanne og kjente at det nok snart kom til å være en liten jente som trengte å bruke bleia si. Linda gikk og hentet den enorme bleia johanne skulle få ha på seg. den var nesten så tykk at den fungerte som å ha på seg to vanlige bleier. Dette var skikkelig premium produkter som jentene hadde kommet over på nett. De satt perfekt på johanne. Hun ble hjulpet ned fra stellebordet og fikk på seg snekkerbuksa si.
Etter en times tid med frokost og pakking og påkledning satt johanne fastspent i bilsetet i bilen til Linda((både linda og JOhanne var sinnsykt rike, så penger var ikke noe problem).
ojhanne kjente etter og hun ahdde faktisk klart å holde bleia tørr i over en time. dette må ha vært ny rekord tenkte hun der hun satt og fulgte med på veien opp til sognsvann. De skulle de to møte Lindas 3 søstre med deres barn. en jente på 11, en gutt på 8 og tre jenter tl på 9, 6 og 3 år. pluss johanne som akkurat nå var fanget i6 års stadiet. Da de hadde kommet seg ut på parkeringsplassen og møtte de andre så ble det klemmerunde. Johanne kjente at hun tisset litt mens hun tok klemmerunden-. Til tross for at de 5 andre var barn på ordentlig, så var ikke johanne spesielt mye større enn dem, hun var 148 på strømpelesten og relativt beskjedent bygd, hun veide litt under 50 kilo. så jenta på 11 var mye større enn henne, også gutten på 8 hadde tattt henne igjen. Jenta på 9 år var en røslig karakter og følte seg en del større enn johanne selvom de var like høye. DE 4 voksne søstrene hilste på hverandre og alle hislte på johanne. Jenta på 3 år hadde fått lov å ta med seg vogn, tilfelle hun ble veldig sliten. hun hadde smokk, noe johanne var ganske sjalu på. De satte av gårde mot det vannet de skulle tilbringe dagen rundt. Johanne hadde en heldekkende gummiparkdress på seg og gummistøvler og gummivåtter. det var lett regn i lufta, og det var godt åha noe som holdt en tørr i regnet. Johanne hadde fått musefletter i håret og kunne nok passert for å være ca 6 år-. Johanne kjenta at hun hvert fall ikke kom til å bli kald, hun hadde masse ulltøy innenfor snekkerbuksa som hun hadde innenfor rengtøyet. Barna gikk litt foran de voksne, slik barn ofte gjør. Den 11 år gamle jenta som het malin var sjef i kusineflokken. hun var eldst og bestemte hva de skulle leke og hvem som fikk gjøøre hva. HUn var egtnglig ganske bossete, og sjefete. JOhanne var ikke alltid like glad for det. HUn hadde vært med denne familien mange ganger på tur. hun kalte tross alt linda for mamma. Johanne var som voksen relativt god form, så hun hadde ikke noe problemer med å holde følgem med de andre. Malin holdt johanne i hånden deler av veien, for hun syntes johanne trengte det så hun ikke gikk seg bort. Malin var enebarn og vant til å bosse rundt så det var helt naturlig for henne. JOhanne hadde ikke tissa noe mer, hun var fortsatt ganske varm i bleia, og hun kjente at når hun var 6 år så klarte hun av en erllrt annen grunn å holde seg bedre , hun tisset liksom ikke hele tiden. det var mer slik som voksen tisse, at hun tissa masse om gangen, men sjeldnere.
- atte, johanne har du tissa i bleia di? Malin spurte og kjente litt foran i skrittet til johanne. Johanne ble med ett litt brydd, men det var ikke s lett for andre å kjenne etter fordi det var så mye tøy i veien. johanne svarte ikke, men var pent nødt til å holde hånda til malin.
- johanne, kan du svare meg?? ellers må jeg faktisk sjekke bleia di, for du har vel på dei bleie vel? Malin kjente en gang til og hun var helt sikker på at hun kunne kjenne en meget tykk bleie under alle klærne. Malin og johanne gikk litt bak de andre 3 barna( hun på 3år satt i vogn og ble skøvet av sin mor noen 10talls meter lenger bak).
- J a jeg hal tissa bittelitt. Johanne var litt ydmyket av å måtte fortelle dette til en jente som egnenltig bare var et lite barn.
- flink jente det johanne. sånn er det når man bruker bleie vet du, da kan man tisse på seg. også kanskje malin kan få skifte på deg etterpå? Johanne grudde seg ved tanken, hun var ikke så veldig begeistrert for at andre enn linda skulle skifte på henne.
De gikk videre og lite skjedde i grunn på turen. de kom etter litt under en times tid frem til leirplassen. det var ikke første gang de var der så de hadde sine faste gjemme og lekeplasser. Mens de voksne lagde litt bål og satte opp en tarp og litt sånn så gikk barna for å leke, alle bortsett fra treåringen som var litt forliten. De 5 andre barna hadde noen faste trær de pleide å leke under. de var s tette nederst at de fungerte omtrent som hus.
- Hva skal vi leke først= ? spurte kaisa, som var jenta på 9 år, hun var eldst i søskenflokken sin, sm bestod av de tre jentene.
- Jeg vil leke gjemsel, sa per og var ivrig
- Nei vi skal leke mor og far og barn. sa Malin, som mer enn gjerne ville herse litt med de 4 andre.
- ja, kom det fra mia på 6 år. jeg vil være barn.
- Ja jeg bestemmer, kaisa du er storesøster, Per du er far og jeg er mor, Johanne du er baby og mia du er lillesøster. Johanne var alt for opptatt med å stå og tisse på seg til å få med seg så mye, men hun endte som regel opp med å være barn.
- jammen jeg vil være mamma!! sa kaisa og var ikke fornøyd med å møtte være barnet til sin ett år yngre fetter.
- Okei da er eg og Kaisa mammaer, også er du storebror Per. sa Malin og nikket annerkjennende til Kaisa.
- jess ! sa per. Han likte mye bedre å være barn, han var jo tross alt barn.
- okei men kan jeg gå å leke utenfor?
- hva skal du leke da per?
- Jeg vet ikke, men kan jeg leke med pinner?
- okei men da må du komme inn med en gang jeg eller kaisa sier det.
- okei( morten var vant til å bli styrt av jenter)
- Kaisa kan du gå å spørre tante linda om vi kan få en smokk og en tåteflaske til Johanne.? Malin hadde tatt tak i johanne og holdt henne inntilseg.
- okei.

-tante linDa, atte, kan jeg få låne smokken og tåteflaske til johanne? Kaisa hadde løpt bort til de voksne ved leirplassen.
- Å =? hva skal du med den, johanne er 6 år og skal ikke ha smokk eller tåteflaske nå.
- jammen, vi leker mor og far og barn. også er johanne babi. og da trenger hun smokk.
- åja, ja da fårdere vel få lov til detda. Jeg har ikke med noen tåteflaske til henne, men kanskje hun kan bruke denne imsdalflaska med tut? Linda gav både smokk og flaske til sin niese som løp rett bort til leketreet igjen. Der fant hun Malin som hadde tatt johanne på fanget. mens mia bare sattt og så på.
- her.
- Johanne se på mamma nå, vil du ha smokk=? kaisa satte seg på huk foran johanne og holdt smokken ut til johanne. Johanne ville mer enn gjerne ha den etterlengtede smokken.
- ja! johanne strålte.
- Kan du si: mamma, jei vil lha smokken min:? kan du si det lille bebisen? johanne følte seg litt ydmyket men hun måtte jo bare gjøre det.
- mamma, kan jei væle så snill å få mokken min=? johanne gikk helt i bebimodus nå.
-flink jente det. kaisa puttet smokken i munnen til joahnne og malin fortsatte å vugge henne.
- Mamma atte hva kan jeg gjøre fornoe=? mia hadde sittet og sett på det hele og ville også ha litt oppmerksomhet.
- ja hva vil du da?
- Jeg vil hoppe i søledammer!
- okei men da må mamma være med ut og sørge for at du ikke slår deg. de to gikk litt ut av de tett grennettverket som de brukte som skjul og hus når de var på tur. malin satt igjen med Johanne og vugget henne. hun ville prøve å flaske henne med litt saft. og tok frem flaske hun hadde fått av kaisa.
- Vil lille babyen ha litt saft? johanne nikket, Malin tok ut smokken til johanne og puttet den store flaske tuten i munnen på henne. det var litt annerledes å drikke av enn vanlig tåteflaske og det gikk mye fortere. JOhanne kjente mens hun satt sånn i fanget til malin at hun egentlig måtte bæsje. Hun visste også at det ikke kom til å være noen anledning til å spørre linda om å gå på do. noe hun heller ikke ville så det var veldig greit. Hun kom til å bæsje påseg akkurat her hun satt, i fanget til malin. hun lurte litt påhva malin kom til å gjøre da. Hun begynte å presse litt, begynte å grynte litt i takt med pressingen.
- Hva gjør du lille venn? må du på do? malin spurte johanne. dette hadde hun ikke helt tenkt på at johanne kom til kanskje å bæsje på seg. hun visste jo at johanne brukte bleia til alt men hun hadde ikke tenkt så langt.
- æsj, du kan ikke sitte i fanget mitt og bæsje på deg. Malin skjøv litt på johanne slik at hun ble satt på knærne på bakken.
- men atte jeg bæsjer. johanne var vant til dette, hun presset på, gryntet og stønnet litt, hun hddde ikke begynt å få ut noe ennå, det var stort sett alltid hard bæsj så hun trengte av og til litt tid.
- kaisa!! ropte Malin
- ja hva er det? Kaisa kom inn under treet.
- Johanne bæsjer på seg. hva skal v igjøre?
-- næmmen bæsjer du du da lille venn? er det godt å få gjort litt i bleia si? Kaisa hadde satt seg på huk foran johanne som satt på knærne og presset på. johanne var like ved å få ut den første klumpen, det va rmyr som ville ut. Johanne bare nikket til svar på kaisa sitt spørsmål.
- gi henne smokken, sa malin til Kaisa. Kaisa gjorde som hun fikk beskjed om g dyttet smokken i munnen på sin kusine. Johnne tok gladelig i mot og sugde febrilsk mens den første ladningen forlot kroppen hennes og krøllet seg i den litt våte bleia.
-- må du bæsje masse johanne? er du liten babis som bæsjer i bleia di? Malin holdt rundt johanne nå og tok kontroll over situasjonen. JOhanne bare nikket ja til begge spørsmålene.
- ja bare bæsj mer du johanne så kan mamma skifte på deg etterpå. det bllir fint. Johanne så ikke frem til det akkurat. å bli skiftet bæsjebleie på av en elleveåring. Hun tenkte imidlertid lite på det hun stod på knærne og presset videre. det var mer som skulle ut og hun kjente den veldig familiære følelsen av at bleiable myk, varm, og full av hennes egen bæsj. hun satt en stund og bæsjet før hun tissa på seg. de to "mammaene" hennes holdt på bleia hennes for å kjenne hvordan det gikk. ohanne var liten og hjelpesløs nå. hun ville helst bare gjøre i bleia si uten at noen kjente eller bemerket eller visste om det for den saks skyld.
- er du ferdig johanne? Malin snakket til johanne som det var en helt naturlig ting å spørre en tjueniåring om hun var ferdig med å drite på seg. johanne hadde en full bleie og var ferdig.
malin leide johanne bort til leirplassen hvor de 4 voksne og minste jenta satt rundt bålet.
- Hei dere, er dere ferdig med å leke allerede,? spurte åse, som var moren til malin. Det hadde bare gått 30 minutter ca.
- Nei vi leker faktisk mor og barn, men nå har johanne bæsja på seg, kan vi vær såsnill å skifte på henne tante Linda?
- nåååh, hun er et skikkelig fint og ekte barn da som bruker bleie og smokk. Klart dere kan få lov å skifte på henne, det er jo viktig at mammaer lærer seg å skifte bleie på barna sine. sa linda til malin.
- jess, hørte du det johanne, nå skal mamma skifte æsjebleia di, det blir vel fint vel=? malin henvendte seg til johanne som stod ved siden av henne og holdt henne i hånda, man kunne lukte selv om de var ute i skogen at johanne hadde bæsja på seg. Johanne på sin side var tilfreds, hun hadde ikke noe imot å gå rundt i bæsjebleie, hun kunne fint gjøre det i mange timer hun. detv ar ikke noe problem for henne. hun likte bleia si ærlig og oppriktig så likte hun både å gå med bleie. Om den var våt eller skitten brydde hun seg lite om. hun satte seg ned.
-- vil ikke!!
- jo det er klart du vil det johanne. alle bebbier vil skifte bleie når de har æsja på seg.


Fortsättning:

Del 1 (6 dec 2019)
Del 2: flere barn i skogen (6 dec 2019)

Tillagd 18 okt 2019   Noveller   #Kvinna #Kvinna som top #Adult Babyhood #Uppfostring/Disciplin

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4549  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024