Logga inBli medlem
Det bara börja som en tanke och lite slöhet
Blöjan är på och jag känner mig nöjd igen. Vart länge sedan jag nu hade en blöja på mig, så det här känns riktigt skönt.
Lite snabbt om mig, så är jag en kille i 25 årsåldern, som tror mig vara DL närmast. Jag gillar blöjor. Kan tycka det är kul på en bild eller två att ha en napp i mun. Men det är själva blöjan som jag gillar och går igång på.

Nåväl, idag har jag fått på mig en Little Rascals blöja. Den sitter riktigt bra på mig tycker jag och så är den ganska så klumpigt mysig. Den liksom känns att den är där. Vilket är underbart när man smyger runt i hemmet och undrar om grannarna ser en och vad de tänker om de skulle se något. Men det får väl tänka vad de vill. Jag njuter och det måste ju vara det viktigaste av allt.

Känner mig lite slö på förmiddagen idag. Så jag lägger mig på sängen och slö surfar med mobilen. Känner att jag blir kissnödig, men tänker inte på det något speciellt. Då jag aldrig kunna kissa på mig liggande ännu. Är svårt nog bara göra sittande. Så jag slår bort det och fortsätter med mobilen. Men blåsan säger annat eller tänker helt annorlunda. så plötsligt känner jag att det här kanske blir första gången jag gör det liggande.
Mycket riktigt så vart det. Ligger på rygg och känner hur trycket ökar långsamt genom urinröret och ut i snoppen. Sedan så rinner det ut i blöjan och gud vad skönt det känns. Bara ligga där på rygg och leka med mobilen (även om jag inte vart så mycket koncentrerad på den längre). Känner att det rinner ut mot låren, men stannar där med. Även rumpan har ju fått en del fukta.
Känner på blöjan efter en stund och den känns knappt använd. Trots att den precis fått min blåsa tömd. Så bestämmer mig för ligga kvar med den och surfa lite.
Surfar in på abdlscandinavia.com och tittar på lite bilder och läser några noveller. Blir lite upphetsad över vad som står där och tanken på att göra nummer två. Blir allt mer intressant, när man redan gjort något som man inte gjort innan och en del beskriver det som något av det skönaste man kan vara med om.

Jag vet inte. Det är intressant och spännande tanke, så länge det är en tanke. Men att gå i från tanke till att göra det verkligen är ju långt.
Men när jag ligger här och känner att jag har gjort redan en sak som jag inte trodde jag skulle klara av. Så kanske jag skulle klara av det här med.
Men tankarna slås undan av att jag blir alltför kåt. Så jag börjar smeka snoppen min i blöjan. Känner att den är lite fuktig efter allt kiss och att när jag rycker i den, så kommer lukt av kiss ut och det tar inte lång tid innan något annat töms i blöjan med. Det känns så skönt, jag bara andas ut och faller snart in i en kort sömn. Det tar hårt på krafterna, att komma så hårt och mycket.

Vaknar upp och känner mig lite hungrig. Så jag gör lite mat. När jag står där så känner jag att magen trycker på också. Tänker att jag måste gå och ta av mig blöjan, men samtidigt så kommer en annan tanke. Att jag kanske ska släppa ut det i blöjan. I alla fall ge det en ärlig chans.
Tankarna går isär och jag bestämmer mig för pröva göra det i alla fall. Vad har jag förlora liksom. Samt att har jag väl gjort det, så behöver jag inte göra om det eller undra om det är min sak eller ej längre. Så jag fortsätter med maten och känner hur det trycker på mer och mer. Men inget kommer ut. Det här kommer bli svårare än kissa liggande tänker jag.
Äter upp middagen och trycket blir bara större och större, där nere. Men inget kommer ut. Så ställer mig och diskar upp efter mig. Har i bakhuvudet att det här ska hjälpa mig att få det att komma ut. Lite skämtsamt tänker jag för mig själv att gravitationen kommer hjälpa mig. Men inte det hjälper hellre.
I allt det här så har ja bestämt mig för att det här ska verkligen bli av nu. Frågetecknet ska försvinna i mitt huvud. Så jag börjar fundera lite på hur man ibland ser små barn står och gör. Dom kommer ju gärna i lite hukande ställning, där dom kan. Vad de ser ut som. Få till ett ordentligt tryck. Så jag försöker något liknande på köksgolvet. Men känner mig mest bara löjlig. Går in till vardagsrummet och där står lyckan tänker jag. Fåtöljen.
Om jag ställer mig på knä i den och tittar ut genom fönstret. Så kanske jag slappnar av tillräckligt.

Det är fortfarande inte lätt. Men det gör ont i magen nu så det kan inte vara långt bort nu. Bara jag låter hjärnan acceptera att det ska ut. Det går några minuter till och sedan så ger det efter. Rumpan öppnar upp sig och bajset glider ut i blöjan. Allt efter som ändtarmen öppnar sig. Till min förvåning så kissar jag med. Det är så skönt att bara släppa allt och jag orkar knappt stå på knä i fåtöljen. Det är en helt otrolig känsla när det kommer ifrån två olika håll. Känns nästan som en mini orgasmen eller något. Känslan är helt omöjlig att förklara. Utan tänka mig för så vänder jag mig om och slår ner rumpan. Känner att massan då plötsligt flyttar sig ut i alla möjliga håll. Det är också en mixad känsla mellan obehag och välbehag. Så nu försöker jag bara stanna upp fundera över situationen, några minuter i alla fall. Innan jag går tar av den här fyllda blöjan och tar en dusch.



Eventuell fortsättning kan komma. Måste bara fundera ut i vilken riktning jag ska ta den.
Kom gärna med lite förslag om ni gillar det. Så ser vi vad som händer. Jag måste ju få en chans att pröva det. För att kunna beskriva känslan rätt.
Ifrån att tänka tanken. Till att faktiskt göra det.

Tillagd 15 okt 2019   Noveller   #Man #Egenupplevt #Diaper Love #Självständig lek #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Smutsiga blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4547  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024