Logga inBli medlem
Saras Plan

Del 1

Kapitel 1
Sara lå længe og diskuterede med sig selv. Hun havde besluttet sig dagen i forvejen, men nu da hun lå i sin seng i den halvlyse sommernat kom hun alligevel i tvivl.

Hun viste at det var usikkert om hun ville nå hendes mål og hvor lang tid det ville tage. Men i værste fald kunne hun vel bare afbryde det. Og hvad ville der så ske? Det var jo bare hende selv og hendes mor der ville vide noget om det.

Nej Sara havde besluttet sig. Selvom det var et sats var hun nød til at gøre forsøget. Ellers ville hun aldrig for fred for idéen, som havde kræset rundt i hendes hoved i, ja hvor længe kunne Sara ikke helt huske, men flere måneder i hvert fald.

Desuden var presset i hendes blære så stort nu, at det var usikkert om hun overhoved kunne nå på toilet. Sara smilte ved tanken. Nej nu var der ingen vej tilbage.

Sara lagde sig fladt ned på rykke i hendes seng og forsøgte at slappe af. Men der skete ikke noget. Den unge teenager tog nogle dybe åndedrag spredte bene lidt og forsøgte på bedste meditations vis at slappe af i hver eneste muskel i kroppen. Det lykkes også for langt de fleste på nær Sara blære, som insisterede på at holde tæt selvom, Sara gav den besked som at slappe af og slippe løs.

Sara sukkede og besluttede sig for at skifte taktik. I stedet for at slappe af begyndte hun at presse på. Hun fik en sammenbidt mine og hendes finger begyndte, som altid når hun koncentrerede sig at sno sig om hendes lange røde hår.

Hun var lige ved at tro det lykkes det to små sprøjt undslap hendes stædige blæremuskel, men mere blev det ikke til.

Pottetræningen sad for hårdt indprentet i den 14-åriges piges underbevidsthed til at hun kunne tisse mens hun lå her i sin seng, uanset hvor meget hun end ville.

Noget irriteret sætte hun sig på knæ i sengen. Det var fint nok at hendes krop ikke på autopilot gav sig til at tisse alle mulige andre steder end på wc’et, men nu var det altså hende der bestemte!

En hurtigt undersøgelse viste at hendes pyjamasbusker ganske vist var blevet lidt våde i skridtet, men det var på ingen måde noget der kunne retfærdiggøre Sara mål.

Hendes blære var næsten i krampe nu, men heldigvis havde Sara et sidste trick i ærmet.

Hun sætte sig på hug midt i sengen. I den stilling havde hun før tisset i skoven eller i vejkanten, så måtte hun vel for helvede også kunne gøre det nu! Nåede Sara lige at tænke inden slusen åbnede sig. Den unge pige sukkede af lettelse da en varm våd strøm løb ned af hendes ben og fortsætte ud i sengen. Og det blev ved! Det føltes som flere minutter inden strømme stoppede og blev til en stille dryppen fra hendes plask våde pyjamasbusker.

Wow, mumlede Sara for sig selv da hun undersøgte den store våde plamage hendes ”uheld” havde efterladt. Måske ét glas vand var nok til i morgen nat?

Men hvad nu? Ja hun var vel nød til at ligge sig tilbage i sengen. I hvert fald lidt, så det kom til at se rigtigt ud. Hendes mor var ikke lige frem CSI agent, men hun ville nok undre sig hvis ikke dynen var bare lidt fugtigt, og om ikke andet satte hun selv pris på et gennemført stykke arbejde. Sara smilte for sig selv: Skulle hun gøre det her kunne hun lige så godt spille rollen helt igennem.

Hun lagde sig tilbage i sengen og vendt og drejet sig lidt, og undret sig over hvordan i alt verden andre kunne sove fra at have tisset i sengen. Det var jo som at ligge i en mose!

Sara kunne ganske vist ikke selv sige sig helt fri for nattelige uheld siden hun havde smidt bleen, men det havde været flere år siden og lidt mere moderate mængder.

Korte efter stod hun op og tog en dyb indånding. Nu er det showtime! Tænke hun, og gik roligt hen mod sin mors soveværelse for enden af samme gang som Sara værelse også lå på, fordi toilettet. Sara smilte, ja der nåede jeg altså ikke ind, mulede hun for sig selv, og levede sig ind i rollen.

”Moar?”, Sagde Sara i den mest forsigtige lillepige stemme hun kunne mønstre.

”mmm, ja hvad er der skat?” Svarede moren søvndrukket.

”øhm, ja altså… Jeg… Jeg har tisset i senge” Svarede Sara nervøst.

Moren sætte sig op i sengen og tændte for lysten.

”Hold da op ja. Det kan jeg se”

Sara blev oprigtig flov. Hun kunne mærke hendes kinder blussede op og hun så ned på sine fødder.

”Lille skat dog. Det var jo bare et lille uheld. Det sker for alle engang imellem. Hvis du går ind og vasker dig lidt så skal jeg ordne din seng.” Sagde Saras mor trøstende og gik hen til sin datter og gav hende et opmuntrende kram, men var samtidig omhyggelig med at holde en vis afstand til Sara våde underkrop.

Sara kiggede op på sin mor og smilede forsigtigt.

”Tak mor”

”Det skal du ikke tænke på lille skat, men skynd dig nu ud op badeværelset. Du drypper på gulvet” Sagde Saras mor med et grin.

Sara rødmede øjeblikket igen og spring ud på badeværelset.


Ikke længe efter lå Sara i morens dobbeltseng, og var næsten faldet hen. Hendes madras havde brug for at tørre havde moren meddelt, men de kunne jo bare sove sammen. Det havde Sara ikke noget imod. Selvom hun var nød til at love at hun havde tisset helt af i sin egen seng.



Sara vågende næste morgen og kunne høre hendes mor gå rundt nede i køkkenet, der lå under soveværelset.

Nu er det i gang tænkte hun, og smilede. Hun var godt klar at hendes mor ikke ville foreslå bleer bare fordi hun tisse i sengen, et par gange, men tid havde de nok af. Det var sommerferien og Saras mor havde lovet at de bare skulle hygge sig de to. Desuden havde planen flere trin, og det her var bare det første.

Sara kendte sin mor og, viste at hun ville gøre alt for sin datter, så som hun lå der i sengen, den søndag morgen var Sara slet ikke i tvivl om at hun snart ville være i ble.

Egentligt var Sara ikke vild med at manipulere med sin mor, men hun viste at moren elskede at tage sig hende. Sara havde tit kunne mærke på sin mor, at uanset hvor stolt hun var over at se Sara vokse op, så savnede hun sin lille pige. Og når Sara nu så inderligt ønskede at komme til at bruge ble, hvor mærkeligt det end var, hvorfor så ikke slå to fluer med et smæk?

Nej, det her kunne ikke være forkert når det følte så rigtigt blev Sara enig med sig selv om, og gik ned for at spise morgenmad.
En historie om pigen Sara og hendes plan for at komme til at bruge ble igen.

Tillagd 12 okt 2019   Noveller   #Kvinna #Kärleksfullt omhändertagande #Allt-i-ett-blöjor #Våta blöjor #Okontrollerade olyckor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4543  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024