Logga inBli medlem
Bobilferien

Del 4: Munnvask og ny potte

Sakte krabbet jeg inn i huset med Mamma etter meg. Stadig vekk klappet hun meg på bleierompa, og det var veldig ydmykende. Mamma kommanderte meg inn på badet og til min store overraskelse var dette nå også utstyrt med et stellebord. Jeg måtte klatre opp på stellebordet og når jeg lå der på ryggen festet Mamma en tykk reim over magen min og hendene mine ble festet i noen innrettinger på siden av stellebordet. "Nå er vi sikre på at lille jenta mi ikke piller på noe hun ikke skal eller faller ned og slår seg" Sa hun med et lite smil og klappet meg på kinnet.

Hun trakk opp kjolen min så den var ute av veien og begynte å løsne tapene på bleia. I det øyeblikket hun åpnet bleien og trakk den ned kom Ingrid inn i rommet. "Neimen, der har vi jo lille jenta jo!" sa hun og lekte litt ertende med kukburet mitt. "Så søtt med rosa da, det liker vel lille jenta tenker jeg" fortsatte hun. Jeg trodde jeg skulle dø av skam og snudde meg rundt i mens jeg fant litt trøst i å suge på smokken. "Fikk du tak i det vi snakket om" spurte Cecilie henne med spenning i stemmen og jeg ble litt nysgjerrig på hva de snakket om. "Ja, det gjorde jeg, det ble helt perfekt. Tror du vesla har lyst til å prøve den kanskje?"

Mamma bare smilte ondskapsfullt til meg og svarte: "Ja, det passer fint det nå. Kanskje hun må bæsje så hun slipper å gjøre det i bleia si veit du. Jeg kjente jeg ble helt kald av skrekk når Ingrid var ute av badet et lite øyeblikk og kom tilbake med en stor potte i rosa! Den hadde et slags ryggstøtte og noen reimer. De satte den midt i rommet og sammen hjalp de meg ned av stellebordet, og satte meg ned på potta. En reim ble festet rundt meg, og føttene ble satt fast i noen reimer. "Se, så fin da! Vil lille jenta til Mamma prøve å bæsje i potta si kanskje" sa Mamma og begge damene fniste som to 14-åringer. "Det er jo perfekt at du sitter der nå imens Mamma finner frem såpen for å vaske den munnen din som du sier stygge ord med.

Imens Mamma leita under vasken etter et nytt såpestykke sto bare Ingrid der å smilte til meg. Mamma reiste seg opp og kom tilbake til meg før hun trakk smokken ut av munnen min. "Gap opp" sa hun og så strengt på meg. Jeg torde ikke annet enn å adlyde og hun puttet såpestykket lang inn i munnen min. Jeg hadde noen antydninger til brekninger, men klarte å holde meg. "Se som hun sikler da! Hun begynner nok å kjenne såpesmaken nå tenker jeg" sa Ingrid med et flir. Jeg bare nikket med tårer i øynene for det var helt forferdelig? "Må du bæsje lille vennen? Bare bæsj i potta du og ikke bry deg om at Mamma og Tante Ingrid ser på deg" Begge lo hysterisk av dette og jeg kjente litt glad at jeg ikke måtte bæsje nå. Samtidig var det med gru jeg måtte konstantere at jeg kanskje måtte gjøre det i bleia senere. "Passer du på henne imens jeg finner pysjen hennes? Like greit at hun tar på den med det samme så hun kan legge seg med en gang vi stopper" sa Mamma og gikk ut. Ingrid så på meg og gikk rundt meg. "Jeg har en liten ide jeg som jeg tror jeg vil prøve" hvisket hun til meg.

"CECILIE! " ropte hun plutselig høyt. Mamma kom styrtende tilbake og spurte hva det var. Ingrid så på meg og sa "Babyen din kalte meg ei hurpe!" Mamma snudde seg til meg og så rasende ut. "GJORDE DU DET?" Jeg så fortvilet fra henne til Ingrid, spyttet ut såpa og stotret "N-N-nei Mamma! Jeg sverger! Hun juger!" Jeg var nesten på gråten når Mamma bare sto der og så meg. "Veit du hva, lille venn? Det var anmerkning nummer 2 for å kalle Tante Ingrid ei hurpe og anmerkning nummer 3 for juge til Mamma! Du veit hva det betyr ikke sant?" Bak ryggen på Mamma kunne jeg se Ingrid smile triumferende til meg.
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4504  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024