Logga inBli medlem
Bobilferien

Del 3: Mammas endringer på bobilen

"Er du klar for å se hva Mamma har gjort med bobilen for å forberede den til ferien vår lille venn" spurte Mamma og så meg med et lite smil. Jeg sugde bare på smokken, nikket og snudde meg for å gå mot døra. Jeg fikk et lite klaps på bleierompa og fikk en streng beskjed om at små jenter ikke går de krabber! Jeg så snurt på henne og spyttet ut smokken "Herregud, Cecilie! Dette kan du da for faen ikke mene!" Hun så bare på meg med et lurt lite smil. "Det var en anmerkning det, lille vennen og dessuten tålerer ikke Mamma slikt språk! Når vi kommer inn igjen skal Mamma vaske munnen din med såpe!"

Sakte gikk jeg ned på knærne og krabbet mot utgangsdøra som Mamma holdt åpen for meg. Det var ikke mange meterne bort til bobilen men det føltes som det var flere 100. Tenk om naboene så meg! Mamma åpnet døren til bobilen og jeg krabbet inn. "Her skal du sove om natten og når Mamma eller tante synes du trenger en liten blund, lille babyen vår" Hun pekte på underkøya bakerst i bobilen hvor det var satt opp rosa sprinkler så det så ut som en barneseng. På sengen lå det rosa prinsesse sengetøy og jeg kunne se et glimt av en slags babysele. "Her tror jeg du skal sove trygt lille vennen min" sa Mamma og klappet meg lekent på bleierompa.

"Små babyjenter trenger jo å være trygg når de spiser også så se hva jeg har laget til deg her" Mamma gikk bort til bordet midt i bilen og trakk i en slags spak, og frem fra under bordet kom det frem en rosa babystol. Denne var også utstyrt med en forhatt babysele. Mamma viste meg en søt smekke med teksten Mammas flinke baby. Jeg så på henne med tårer i øynene men hun bare fortsatte å stolt vise frem de endringene hun hadde fått utført.

"Små baby jenter må jo også være trygge når Mamma kjører bilen, veit du lille vennen!" sa hun med overbevisning og pekte bak meg. Jeg snudde meg og så med sjokk på et ekstra sete som var montert i mellom de to forsetene. Den var i knallrosa, formet som et bilsete for små babyer, og montert i en sånn vinkel at alle som så utenfra ville se meg. Den hadde utallige stropper så når jeg var fastspent der ville jeg ikke ha noe annet valg enn å sitte helt stille.

Mamma fortsatte bare å smile til meg imens hun åpnet en av skapdørene. Fra døra kunne man brette ut et stellebord, i nederste delen av skapet så jeg det var stablet mange bleier, pudder, salver, våtservietter, plastbukser og alt annet en baby ville trenge. I øvre delen av skape hang det mange kjoler, bodyer, sparkebukser osv.
"Følg meg lille vennen" sa Mamma strengt og jeg var på vei til å reise meg opp, men et blikk fra Mamma fikk meg på bedre tanker. Jeg krabbet etter henne til baksiden av bilen hvor hun åpnet et av de store utvendige skapene. Her kunne jeg se flere pakker bleier, noe som så ut som en slags lekegrind og en babytrille i rosa. Jeg ble så overveldet av alt hun viste meg at jeg ikke en gang la merke til at jeg tisset i bleia der jeg sto på alle 4.

"Hvordan står det til med bleia di, lille vennen?" hørte jeg Mamma si og før jeg fikk svare hadde hun løftet kjolen og var på vei til å sjekke. Først da ble jeg klar over hva hun kom til å finne og sugde på smokken av skam. "Så flink liten jente som bruker bleia si da!" sa hun triumferende. "Du får krabbe inn igjen så skal Mamma skifte på deg. Det var vel også ei lita frøken som trengte å få vasket munnen sin var det ikke?"
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4503  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024