Logga inBli medlem
Kajsa Karlsson

Del 1

Det här är ingen skildring av det riktiga scoutrörelsen! Inte heller en skildring av riktiga barn! Deltagarna i min fantasi är vuxna som låtsas vara scoutbarn.
____
När gruppen hade samlats, slagit sig ner och någorlunda tystnat klev Kajsa fram, drog ner en topografisk karta över mellersta Östmanland och samtidigt som hon kissade på sig började hon förklara hur dagens hajk skulle gå till.
Kajsa var den oomstridda ledaren i scoutgruppen. Hon var snäll men kunde också vara bestämd. De manliga scouterna, men också en del kvinnliga, kunde inte låta bli att beundra hennes förmåga att få in de breda höfterna och den gigantiska baken i jeans som satt som klistrade på hennes kropp. Hennes jeans var ju också nästan alltid fuktiga, om de inte rentav var alldeles plaskvåta. Kajsa hade slutat att gå på toaletten ungefär vid sekelskiftet. Hennes formella titel var Fru Gruppledare.
Hon hade jättestora bröst som hängde ner ända till byxlinningen. Det här hade hon skämts över som ung, men nu i medelåldern visste hon att de flesta karlar tyckte stora bröst var sexigt.
Hon pekade på kartan och förklarade hur de skulle gå igenom ett skogsområde, ta sig till ett ställe vid ån, där de skulle göra upp eld, äta kvällsmat och resa sitt tältläger.
-Hallå Fru Gruppledare! -Ja vad är det Vera? -Jag är pissnödig! - Ja men vad är det jag sagt! Riktiga scouter går inte på toaletten! -Åh får jag kissa på mig? -Ja naturligvis.
Den 43åriga 'tjejen' njöt av att luta sig tillbaka, sära på benen, släppa på och fullständigt blöta ner sig.
Det hördes nu ett strilande ljud från flera av medlemmarna. Kajsa sneglade på sin vän Arvid, det här lovade bra.
Strax innan de kunde marschera iväg klev Anders fram. -Jag är så pissnödig Frun. -Jaha vill du pissa på mina pattar? -Ja tack.
Kajsa tyckte om när han gjorde så här. Hon tyckte om att få tröjan varm och våt. Sen var hon tillräckligt exhibitionistisk för att uppskatta att folk uppskattade de stora brösten som hon skämts för när hon var ung.
Den lilla gruppen marscherade iväg. Det enda som hände var att lilla Sofia liksom halkade och lyckades bli h
elt lerig på jeansbaken. Kajsa visste att det inte var en olycka.
Det var, kan man tycka, en udda grupp scouter som gick där och försökte undvika snava på lingontuverna.

Efter 15 minuters färd sa Kajsa till om rast och vila, de tog av sig sina ryggsäckar. Vätske- och kisspaus! De drack sin medhavda dryck. Sen kissade man i 'scoutbyxorna', som var tajta jeans, det hade Kajsa sett till. De som var par stod tätt intill och kissade på sig ihop. Andra gjorde det mer enskilt.
Kajsa gillade Veras stil, ridstövlar, tajta vita ridbyxor som sett sina bästa dagar och såg ut att kunna spricka när som helst och upptill - ingenting!
Vera var lite exhibitionistiskt lagd och tyckte om att gå barbröstad. Vilket uppskattades inte minst av de manliga klubbmedlemmarna.
När Vera nu stegade fram, grabbade tag om en kraftig tall, putade med stjärten och satte igång med att kissa sina ridbyxor till viss genomskinlighet, var det ingen som tog illa upp av.
Många ögon fästes på en byxbak som blev våt med rekordfart. Att sen Vera, efter lite stånkande, satte igång med att pressa ut mjuka korvar i sina ridbyxor, gjorde inte stämningen sämre.
Att Arvid smekte Kajsas blöta jeansbak medan hon kissade hade hon ingenting emot. -Har vi tillräckligt med laxermedel med oss? Undrade han. -Ja jag tror det svarade Kajsa.
Sen manade man på den lilla gruppen och lyckades nå åstranden.
Nu var alla scoutflickor och scoutpojkar byxvåta och en del var så kåta att de inte kunde gå rakt.
-Först brasa och tältresning - sen sex!' Manade Kajsa.
Ja de lyckades samla ved och få igång en härlig brasa. Tälten restes. Ihop med den grillade korven dracks det laxerande drycker.
Som traditionen bjöd sjöng man sånger tillsammans, det blev både Bellman, Cornelis och modernare låtar.
Som traditionen också bjöd, i den här klubben, klev man fram när man blev riktigt bajsnödig, ställde sig framför de andra och bajsade på sig!
Det var ju ingen tävling men de flesta tyckte ju att systrarna Aronsson, som bajsade i tajta vita byxor va de snyggaste.
Sen kunde ingen makt i världen, i alla fall inte Kajsa, hindra att folk blev så kåta att de började greja med varann.
Hon noterade att många av de kvinnliga medlemmarna hade omsydda jeans, så de kunde ta emot en man utan att behöva klä av sig först.
När hon kände en hand på sin pruttiga jeansbak, öppnade hon sina jeans och släppte in honom utan att säkert veta vem lemmen tillhörde.
Först när Kajsa och hennes kåta klubbmedlemmar levt ut de mest akuta kroppsliga behoven kunde de koncentrera sig på att kura ihop sig inför en natt i det fria.
Kajsa tyckte om att krypa ner i sovsäcken med jeansen på och när hon blev kissnödig var det skönt att kissa på sig där tills allt blev varmt och blött.
Sen somnade hon sött.
En glad fantasi om utlevnad i skog och mark.

Tillagd 16 aug 2019   Noveller   #Man #Kvinna #Okontrollerade olyckor #Annan wet sex #Analism/klismafili #Wet-/messyimitering #Klet/sploshing #Öppen utlevnad

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4499  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024