Tommys dagdrømmer

Et bitte lite avsnitt fra serien "Tommy"

Blikket fulgte håndbevegelsen som sakte ålte seg mot høyre på papiret. Tommy hadde lagt hodet sitt ned på pulten. Læreren hadde flere ganger lurt på hvordan han klarte å se hva han skrev når han satt sånn. Han hadde til og med fått streng beskjed om å ikke sitte sånn, men å sitte rett. Da klarte han i hvert fall ikke å konsentrere seg. Å kjenne den kalde pulten mot det ene kinnet var avslappende. Reiste han seg opp, var det som om alt distraherte han; stemmene til de andre i klassen, lyden av at noen bevegde seg og synet av ... ansiktene deres.
Rettet han seg opp nå, så var det gjort. Da ville han si høyt hva han tenkte på; bleier.
Bleier, bleier og atter bleier. Det han hadde hatt på seg kvelden før. Det som ingen andre skulle vite om. Det som trolig hadde skapt en følelse han aldri hadde kjent på før. En kilende, brennende og merkelig nok deilig følelse. Følelsen av noe veldig mykt som presset og omfavnet kjønnet. Han visste at han hadde vært nysgjerrig på bleier siden barnehagealder, men at dem kunne gi en så opphissende, nesten euforisk følelse, hadde han aldri trodd.
Og lukten ...
En sterk lukt av plastikk og pudder. Den kunne faktisk minne om de voksne han pleide å sitte på fanget til da han var litt yngre. En slags ... sterk trygghetsfølelse. Følelsen av å ta på dem var som å ta på silke. Lyden av den skarpe knitringen.
Langsomt og diskret samlet han beina sammen under pulten. Pennen stoppet midt i setningen, og han lukket øynene. Han kunne så vidt kjenne at buksa strammet seg rundt tissen. Den klarte ikke å etterligne følelsen engang, selv om han prøvde.
"Tommy?"
Han skvatt til, og løftet hodet brått opp. Han møtte det skeptiske, litt strenge blikket til Randi. Selvfølgelig måtte hun rive han ut av de mest fantastiske dagdrømmene han noen gang hadde hatt. Dagdrømmene som en dag skulle bli virkelige igjen.
Allt-i-ett-blöjor


Historiejenta
K26
13 aug 01:54

Vill du bli underrättad när Historiejenta skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.