Bobilferien

Del 1

Fantasi om ferie med kona

Endelig var det ferie og jeg gledet meg til å reise på bobiltur med kona. Når jeg hadde parkert i garasjen og var på vei inn i huset la jeg plutselig merke til et nytt klistremerke på baksiden av bobilen. BABY OM BORD sto det med store bokstaver på et rosa klistremerke. "Hva pokker betyr dette?" tenkte jeg for meg selv og gikk inn i huset. I det jeg gikk inn døra ble jeg møtt av min kone som bare smilte til meg. Hun grep tak i øret mitt som om jeg skulle vært et lite barn og tvang meg ned på kne. "Hva f…!" begynte jeg å si men ble avbrutt av et slag med flat hånd over kinnet. "Du gjør som Mamma sier!" sa Cecilie strengt og jeg så overrasket opp på henne. "Mamma har funnet dine hemmelige bleier som du hadde prøvd å gjemme bort og nå skal du være baby i hele sommerferien. Du kan begynne med å kle av deg alle klærne så Mamma kan få satt på deg bleie"

Med tårer i øynene tok jeg sakte av meg alle klærne slik som hun sa. Når jeg sto der helt naken måtte jeg legge meg ned på gulvet imens Cecilie brettet ut en tykk bleie. Den var mye tykkere enn noen bleie jeg noen gang hadde hatt. Jeg måtte løfte rompa så hun kunne skli bleien under meg. I mens jeg lå der med bleien under meg fant Cecilie frem en gjenstand jeg bare hadde sett på internett. Det var en chastity device eller kukbur om du vil og den var i baby rosa! Hun smilte til meg imens hun gned inn pikken og ballene med glidemiddel før hun tredde ringen rundt dem. Et lite knips på pikkhodet førte til at den var slapp nok til at hun kunne tre resten på og med et lite KLIKK var den låst. Hun smilte igjen til meg imens hun pudret meg og dro bleien opp over kukburet og festet tapene. Hun klappet meg lekent på bleien og ba meg reise meg opp.

"Du kan ikke mene dette seriø…MPH" jeg ble avbrutt av at en smokk ble stukket inn i munnen min og jeg spyttet den med en gang ut. "Spytt den ut og du vil angre" sa hun og så meg dypt inn i øynene. Jeg sugde på smokken og fortsatte å se på henne. "Så flink liten baby du er" sa hun og smilte ondskapsfullt til meg. "Hvis du er en flink liten baby og fortsetter å suge på smokken skal Mamma være snill med deg. Hvis ikke så vil nok lille babyjenta angre!"Jeg hadde lyst til å protestere men det var noe med blikket hennes som sa at jeg burde la være. Hun så triumferende på meg og fniste litt imens hun fant fram en søt kjole i rosa. Jeg ristet hardt på hodet og spyttet ut smokken "Du kan ikke være seriøs, Cecilie! Jeg vil aldri ha på meg den der!" Hun så sint på meg før hun tok tak i meg og dro meg over fanget sitt. Før jeg viste ordet av det lå jeg der med bleien rundt knærne *SMACK* *SMACK**SMACK**SMACK**SMACK**SMACK*. "AUAUAU! Skrek jeg og sparket så godt jeg kunne. *SMACK**SMACK**SMACK**SMACK**SMACK**SMACK* Med tårer i øynene måtte jeg pent be om at hun skulle stoppe! Jeg skjønte at jeg ikke hadde noe annet valg enn å la henne sette den ydmykende kjolen på meg. Med tårer i øynene måtte jeg bare la henne gjør det . "så flink liten jente du er" sa hun og smilte til meg. Det kommer til å være noen regler sa hun til meg og de er som følger
Man
Kvinna som top
Man som bottom
Napp, etc. babyattribut
Uppfostring/Disciplin
Påtvingad babyfiering
Smisk
Skamlekar/förödmjukelse
Sissyfiering
Tvångsmatning/tvångsdrickning
Extremt blöjbärande
Våta blöjor
Smutsiga blöjor
Galon/regnkläder


lille_sara
M44
11 aug 21:48

Vill du bli underrättad när lille_sara skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.