Logga inBli medlem
Campingturen

Del 3: 4 kåte gutter i dusjen

Del 3 – 4 kåte gutter i dusjen (innholder sex mellom menn)

Jeg gikk inn på badet, ryggen hadde blitt vesentlig mye bedre, så klarte det greit ved og støtte meg litt underveis. Fikk av meg den gjennomvåte bleia, det klasket til i det den traff gulvet. Jeg stod og smilte og tenkte på hvor deilig det var og ha bleie på seg. Kikket ned og så at jeg ikke var den eneste som syns det var deilig. Pikken stod som et spett. Skulle jeg tørre og dra litt i den? Jeg tok et godt tak rundt pikken og kjente den var klam etter alt som hadde kommet i bleia, luktet litt tiss gjorde det også, dro et par ganger i den før jeg sendte en real sats rett i dusjen. Jeg gikk inn i dusjen og lukket dørene, satte på vannet og begynte og vaske meg. Følelsen av og klare meg selv var fantastisk. Såpet inn hele kroppen og bare kjente vannet rant nedover kroppen. Så var det håret sin tur. Daniel hadde sjampo og balsam stående og jeg vasket meg etter alle kunstens regler. Skyllet ut sjampoen av håret, og åpner øynene og ser rett på Daniel som stod utenfor dusjen og ser på meg. Han smiler bredt og sier jeg bare må bruke tid. Han har den ene hånda nedi shortsen og bleia og jeg ser at han nyter synet av meg i dusjen. Jeg går ut av dusjen og Daniel tar frem et håndkle og begynner og tørke meg. Han liker ikke at ryggen har blitt bedre, fordi han syns det var hyggelig med besøk og at noen trengte hans hjelp. Jeg bøyer meg frem og kysser han og sier at jeg gjerne blir værende hos han en stund til.

Får på meg en boxer og en singlet og vi setter oss på verandaen og prater litt. Daniel sier jeg er velkommen så lenge jeg vil. Og jeg har jo ferie så jeg bestemmer meg for å bli værende på campingen. Forteller også Daniel om de to guttene som kom forbi, han rødmer litt og sier han bruker og leke med dem. Han forteller at guttene, Chris og Alex pleide og komme på besøk til han de ukene han jobbet alene på campingen, og at de pleide og leke med bleier og kose seg litt. Han smilte lurt når han hørte at de skulle komme tilbake senere.

Daniel fyrte opp grille og laget middag, og vi satt ute og spiste og tok noen øl etter maten. En times tid senere kom Chris og Alex tilbake. De hadde vært på løpetur og var skikkelig svette og varme. I bar overkropp, løpetights og barbeint i joggeskoa. De var skikkelig sexy og se på. De satte seg ned og Daniel gikk for å hente en øl til dem. Takk for sist sa de og smilte. Jeg svarte de med at det var hyggelig med litt selskap, og kunne gi dem den gode nyheten om at ryggen var blitt mye bedre. Guttene bodde i hver sin campingvogn med familiene sine, så de måtte bruke sanitæranlegget for å dusje. Daniel så på guttene, også på meg, smilte og sa at sanitæranlegget var stengt. Det vil si at toaletter og dusjer for herrene var steng på grunn av vedlikehold, så det var kun damesiden som var åpen for gjestene på campingen frem til i morgen tidlig.

Daniel ville at vi skulle følge guttene ned, og jeg sa at jeg måtte ha på meg en shorts hvis vi skulle gå ned dit, men han sa at her gikk jo folk i badetøy og undertøy til alle døgnets tider, så det var ingen vits i å kle på seg.

Vi gikk nedover til sanitæranlegget og jeg var på vei rundt på andre siden der damesiden var når Daniel sier at vi bruker herresiden. Jeg stusser siden det skulle være vedlikehold. Daniel ler og spør hvem jeg tror som skal utføre vedlikeholdet da det bare er han som jobber på plassen nå. Han låser opp døra og vi går inn og når vi er inne så låser han døren fra innsiden.
Det står øl på benken ved vaskene og jeg begynner og skjønne at Daniel har planlagt dette. Jeg snur meg og ser Chris og Alex står og kysser hverandre. Daniel kommer bort til meg, lar hånda gli nedover magen min til boxeren, lirker hånda nedi og tar tak i pikken min samtidig som han kysser meg. Jeg stønner høyt og kjenner pikken min reiser seg. Daniel tar av meg singleten og beføler kroppen min, kjenner at Chris og Alex også begynner og ta på meg. Chris tar tak i boxeren min og trekker den ned.

Jeg blir stående på gulvet naken, med boxeren rundt anklene. Guttene fører meg bort til en benk og legger meg ned. Alex skrever over meg og gnir seg med løpetightsen på over skrittet mitt. Chris står ved siden av meg, og jeg ser han har en stor bul foran på tightsen, så jeg begynner å beføle han. Daniel står på andre siden av meg og begynner og kle av seg. Nå står han kun iført en tungt uttisset buksebleie. Jeg tar hånda opp og begynner og dra i bleia, og så full som den er så detter den lett ned i gulvet. Jeg er nå så kåt og tar tak i pikken til Daniel, men før jeg rekker å tenke noe mer så treffer en stråle meg i ansiktet. Chris og Alex vil også ha, så Daniel styrer strålen sin mot guttene også. Alex som fortatt står skrevende over meg begynner å tisse, og jeg ser at tightsen ikke klarer og holde igjen noe, så tisset renner ut og kjenner jeg blir varm og våt over pikken og nedover lårene. Chris trekker tightsen ned og startet å tisse, først på Daniel også på meg. Strålen treffer meg mitt i hodet og jeg kjenner håret blir vått. Herregud så opphissende dette er. Jeg tak i pikken min, og uten og ofre det en tanke begynner jeg også og tisse. Spruten står høyt til værs da jeg ligger på benken og guttene nærmest sloss om få en dusj. Jeg reiser meg opp og alle de andre guttene sitter nå på kne foran meg og jeg styrer strålen mellom dem. Når jeg er ferdig lar jeg en etter en få suge og slikke litt på meg.

Jeg setter med ned på kne sammen med dem og vi leker med hverandre, beføler, kysser, slikker, suger og runker i en dam av tiss på gulvet. Vi ender opp med å legge i ring og alle suger og runker hverandre. Når det nærmer seg for oss alle fire, så får jeg beskjed om å legge meg opp på benken igjen. Daniel tar tak i pikken min, og runker meg hardt før jeg sender spruten oppover magen og brystkassa. De tre andre står nå rundt meg og runker. Det er varmt og klamt i rommet, guttene stønner og tømmer seg en etter en over meg. Jeg ligger på benken og klarer ikke la være og smøre spermen deres utover magen min. Mens jeg ligger der får jeg nok en dusj av guttene, de varme strålene utelater ikke en eneste del av kroppen min. Jeg puster tungt og smiler fornøyd før det er på tide med en ordentlig dusj. Vi dusjer lenge, såper inn hverandre og nyter hverandres nakenhet før vi tar en øl og slapper av. Da kjenner jeg det begynner og rumle i magen og jeg kjennet at jeg må skikkelig bæsje.

Guttene hører rumlingen og spør om jeg er klar for mer leking.

MER KOMMER DERSOM DET ER ØNSKE OM DET.

Tillagd 30 maj 2019   Noveller   #Man #Diaper Love #Kärleksfullt omhändertagande #Skamlekar/förödmjukelse #Våta blöjor #Smutsiga blöjor #Okontrollerade olyckor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4435  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024