Campingturen

Del 1

Det var sommer og ferietid, jeg var 20 år gammel og hadde akkurat fått kjøpt meg en eldre bil.

Tok med sovepose, telt og campingutstyr og la ut på veien for å oppleve naturen.

Etter noen timers kjøring fant jeg en campingplass, og fikk betalt for en teltplass, kjørte til plassen for å slå opp teltet mitt. Plassen jeg hadde fått lå helt i enden av campingplassen, rett ved en liten strand. Det var ikke så mange andre som teltet, og campinghyttene lå i motsatt ende.

Jeg begynte og fikle med telt og teltstenger. Var jo noen år siden sist jeg hadde brukt teltet, så det tok litt tid og få det opp. Tilslutt gjenstod bare og stramme bardunene, så var det klart. Akkurat i det jeg skulle stramme den siste bardunen smalt det til i ryggen, og jeg falt ned foran inngangen til teltet. Det var en voldsom smerte i ryggen. Jeg lå på bakken og vred meg i smerte.

Etter noen minutter kom det en ung gutt kjørende i en åpen jeep, han parkerte og kom bort til meg og spurte hvordan det gikk. Dette var sønnen til han som drev campingplassen. Jeg svarte at jeg hadde strukket noe i ryggen, og at jeg ikke kom meg opp. Han hjalp meg opp, og jeg kjente at jeg måtte veldig på do, men siden sanitærbygget var et stykke unna så trengte jeg hjelp til komme meg dit.

Han hjalp meg inn i jeepen og kjørte med helt til døra på sanitærbygget, før han kom rundt og hjalp meg ut av bilen og inn på et toalett. Jeg fikk satt meg ned og kjente nå at jeg måtte bæsje også. Jeg gjorde meg ferdig og strakk meg etter papiret, og da kom smerten fra ryggen igjen, så ille at jeg hylte ut. Gutten som stod på utsiden åpnet døra og spurte om han skulle hjelpe meg. Jeg satt på do og var sprutrød i ansiktet og sa jeg hadde bæsjet, men at jeg ikke klarte og tørke meg. Han tok tak i dorullen og ba meg om og bøye meg forover, så tørket han meg til jeg var ren. Jeg var så flau og fortsatt meget rød i ansiktet da jeg stotret frem et «takk for hjelpen». Han smilte, hjalp meg opp, dro på meg buksa og kneppet igjen før han støttet meg ut til bilen og kjørte meg ned til teltet igjen. Han satte opp et par stoler og bord for meg og la soveposen min inn i teltet. Han hentet også kjølebagen i bilen og satte ved siden av bordet.

Vi satte oss og han presenterte seg som Daniel, han var 19 år og jobbet alle ferier og helger på campingplassen til faren sin. Jeg beklaget nok en gang og takket han for hjelpen. Han sa han skulle komme tilbake når han stengte resepsjonen for kvelden for å sjekke at alt gikk bra.

Jeg ble sittende i en campingstol når han kjørte, og var rimelig flau. Nyttet nesten ikke å lee på seg før smertene kom tilbake. Etter litt styr fikk jeg åpnet kjølebagen og fikk meg litt mat og en flaske med brus. Dette var litt av en ferie, bli sittende handicappet på en campingplass. Etter en times tid kom Daniel kjørende igjen, og han lurte på om det ikke var enklere for meg å overnatte i en av campinghyttene istedenfor å måtte krype rundt på bakken med ryggsmerter.

Jeg takket ja til tilbudet og han hjalp meg inn i bilen og vi kjørte opp til en av hyttene. Denne hytten var litt større en de andre, og det han klær til tørk på verandaen. Bor det noen her spurte jeg Daniel. Han nikket og sa at det var hans hytte, og at jeg kunne få lov til å bo sammen med han til ryggen bedret seg. Jeg ville ikke tvinge meg på, men skjønte fort at Daniel ikke hadde så mye tid til og omgås venner eller finne på andre ting i feriene når han måtte drive campingplassen. Faren hans reiste vekk hver sommer på ferie med kjæresten og da var Daniel som måtte styre alt.

Jeg måtte dele soverom med Daniel, og det var kun en køyeseng, så jeg fikk ligge nede og han tok overkøyen så jeg skulle slippe å klatre. Han fyrte opp grillen og hentet øl fra kjøleskapet. Vi satt på terrassen, spiste og drakk øl, og pratet utover kvelden. Daniel var en veldig ålreit type, snill og hjelpsom og sa selv at det var hyggelig med noen å prate med da det ble mye ensomme kvelder. Det var en 4-5 campingvogner og et par hytter som var utleid, så det var rimelig stille.
Jeg kjente jeg begynte og bli litt småfull, og forsøkte og komme meg opp av stolen for å gå på do, men klarte ikke reise meg opp, og tenkte, da er det bare og drikke litt mere øl, så går det bedre etterpå. Vi ble sittende og prate og drikke, og Daniel var nok en ensom gutt. Han var ganske brisen og fortalte at han aldri hadde hatt sex, og at det ble mye pornosurfing på nettet og egeninnsats.

Nå var jeg blitt så tissetrengt at jeg ikke klarte å sitte rolig lenger. Daniel så dette og hjalp meg opp av stolen og inn mot toalettet. Da jeg skulle gå inn døra til badet så snublet jeg i terskelen og datt så lang jeg var på gulvet. Når jeg lå på gulvet så jeg Daniel stå helt forskrekket i døråpningen, og jeg kjente at jeg ikke klarte og holde meg lenger. Tisset flommet og jeg kjente at boxeren og shortsen ble våt og at jeg lå i en dam av tiss. Jeg ble igjen sprutrød i ansiktet, så på Daniel og sa unnskyld. Han så på meg og visste ikke helt hva han skulle si, før han strakte frem armen og sa at dette fikser vi. Han kunne låne meg klær og få vasket mine. Jeg strakte ut armen for å få hjelp til og komme meg opp, og idet Daniel forsøkte og trekke meg opp, og jeg tok i det jeg kunne for å komme opp kom det en kjempehøy promp, før jeg kjente at jeg bæsjet på meg. En stor bæsj klemte seg mellom rumpa mi og boxeren og tøt nedover låret. Herregud nå dør jeg tenkte jeg. Det ble helt stille på badet før lukten av bæsj spredte seg.

Jeg stod uttisset og nedbæsjet og holdt Daniel i hånda. Jeg tenkte at nå blir han skikkelig forbannet og kaster meg ut av både hytta og campingen, men i stedet trakk han seg til meg og ga meg en klem.

Jeg kjente hånda hans over rompa mi, og det virket som om han kjente på ladningen jeg hadde lagt igjen i boxeren, så kjente han på det bløte partiet foran på shortsen. Han slapp hånda mi og gikk for å hente rene klær. Da han kom tilbake hadde han meg seg pakke med bleier. Han tittet på meg før han begynte og kle av meg. Først shortsen, deretter lirket han av boxeren som var helt nedgriset.

Han fikk av klærne og tok en klut og begynte og vaske meg. Først ble rumpa vasket ren fra bæsjen og deretter skrittet og lårene, han trengte ikke og løfte på pikken min, den stod så hard den kunne rett ut, så han tok forsiktig i den og vasket den også.

Deretter åpnet han bleiepakken og tok ut en bleie og sa at det var nok tryggest og ha på en sånn siden jeg hadde litt vanskeligheter med og komme meg på do. Jeg rakk ikke og hverken tenke noe eller si noe før han hadde fått på meg bleien, og jeg stod der og følte meg som en stor baby som akkurat hadde fått kveldsstellet sitt.

Daniel så på meg og spurte om det var greit, jeg nikket, fortsatt lettere sjokkert før han sa at han også brukte bleier. Ikke fordi han måtte, men fordi han syns det var deilig. Jeg begynte nå å kjenne på følelsen av bleia og måtte si meg enig i at det var litt deilig, litt rart men også opphissende.

Jeg fikk låne en truse og en shorts av Daniel og satte meg på en stol på badet. Daniel lurte på om det var greit at han også skiftet, fordi han hadde en veldig full tissebleie på seg. Jeg ble sittende på stolen og se at han tok av seg shortsen, han hadde på seg en buksebleie, noe jeg ikke hadde lagt merke til tidligere. Han tok den av og jeg kunne se at den var full av tiss. Kjente også det luktet av våt tissebleie og jeg kjente at lukten gjorde noe med meg. Jeg ble stiv i bleia jeg hadde på meg. Mens Daniel vasket seg satt jeg og så på kroppen hans, pikken hans, de deilige lårene. Jeg gned meg litt utenpå bleien og den stive pikken, og når han tok på seg en ny buksebleie klarte jeg ikke mere og utløsningen kom i bleia.

Da han var ferdig med å kle på seg hjalp han meg ut i stolen på terrassen igjen, og vi ble sittende og prate om det som hadde skjedd. Daniel fortalte masse fra sine bleieopplevelser, og jeg måtte innrømme at jeg hadde kommet i bleia mi. Han smilte og sa at vi fikk skifte på nytt før vi skulle legge oss, så det var ingen vits i og prøve og komme seg på do, jeg kunne bare tisse på meg. Når jeg måtte tisse igjen så kjente jeg den varme følelsen og hvordan bleiebuksa mi tok imot alt det våte. Jeg satt og tenkte på at her satt jeg med en ukjent gutt, begge i bleier og jeg hadde bleie på meg som i tillegg var full av både mitt eget tiss og sperm.

Det begynte og bli seint og Daniel som skulle opp og åpne resepsjonen dagen etterpå fant ut at vi skulle legge oss, men ikke uten en tur på badet så vi fikk på rene bleier.
Han hjalp meg inn i sengen og bredde over meg dyna, før han ga meg en god klem og sa takk for i dag. Han klatret opp i køya for å legge seg. Jeg våknet engang på natten og måtte skikkelig tisse, og kom på at jeg hadde på meg bleie, så jeg lot det renne og sovnet igjen med et smil om munnen.
Når jeg våknet på morgenen lå det en lapp på nattbordet fra Daniel. Det stod at han skulle komme innom i lunsjen og skifte på meg.

Fortsettelse kommer om det er ønske om det :)