Min största resa Del 1

En berättelse i 5 delar om en resa jag aldrig glömmer

I 60 dagar backpackade jag själv i Vietnam & Kambodja och vilken resa det skulle visa sig vara. Följ med mig och låt mig berätta en resa jag kommer ha med mig länge.

Dag 1

Efter en lång flygresa mellan Landvetter-Amsterdam-Bangkok-Hanoi var jag framme i Vietnam. Det första jag gjorde var att ta en taxi till första bästa hotell för att få sova och vila upp mig för resans första äventyr, Halong Bay.

Efter att tagit mig till Cat Ba väntade en djungelvandring i 3 dagar för att sedan bo på båt i Halong bukten i 4 nätter.
Djungelvandringen var fantastisk! Ni som sett jurassic park filmerna så var det exakt som i filmerna, förutom dinosaurierna.
Min guide pratade inte engelska men kommunikationen var bättre än jag kunde tro.
Efter 2 nätter ute i djungeln kom vi fram till en liten djungelhamn där 2 båtar stod, en av båtarna var för mig och det var en fantastisk känsla att få se alla dessa öar ute på vattnet, en syn jag aldrig glömmer.
Min guide och jag tog avsked och vi hade skapat en stor respekt mellan oss och det kändes lite sorgligt att säga hejdå.

Båten jag ska bo på är inte jätte stor men den räcker gott och väl och lite till. På båten träffar jag "kapten och hans vän som är ansvarig och samma sak gäller här, ingen engelska. Hytten är enkel och trång med en stor plats att sova på. En liten toalett finns på båten där jag tror det rinner rätt ut i vattnet.

Innan vi ska bege oss ut kommer 2 tjejer mot båten, de båda hoppar på och ska göra mig sällskap under dessa dagar. De båda tjejerna kommer från Frankrike och är i samma ålder som mig.
Deras engelska är bra och vi kan kommunicera väl med varandra, vilket känns bra.
Båten åker utåt och vi möts av vyer man aldrig glömmer (sök gärna på Halong Bay Vietnam) det är en otrolig känsla och kroppen och ens själ får den bästa kur man någonsin kan få.

Kapten och hans vän serverar mat och vi känner verkligen hur våra olika nationaliteter skapar en fantastisk gemenskap. Ni kanske tänker er att det är 30 grader varmt och skönt men snarare tvärtom. När kvällen kommer är det kallt och man får ta på sig varmt och sitta med filt över sig.
Dagarna bjuder på varmare väder och solen värmer skönt men det är inte mer är 22 grader på dagarna tack vare att Hanoi ligger så högt upp.

Första kvällen närmar sig och vi har fått lite olika tilltugg av kapten. Det är dags att gå och lägga sig och ens psyke och själ upplever en fridfull stund.
Som backpacker är det aldrig något problem att sova bredvid andra om man respekterar eller litar på varann.
Denna kväll på resan startade något jag jag skulle ta med mig resterande tid av resan, trots att resan bara börjat.
Kylan blev ett större problem än vi trott och därför gjorde filtarna jobbet och höll oss varma. Tjejen som ligger i mitten rör sig mer och mer mot mig och jag möter henne sakta. Vi pratar inte, vi låter stunden fånga oss och våra läppar möts. Läpparna suger sig fast i varann och kyssarna värmer oss.
Kaptens magiska medicin får oss att känna kärlek starkare än något annat och det dröjer inte länge förrän vi båda vet vad som kommer ske.

Hon lägger sig med rumpan mot mitt skrev och jag känner hur den växer medans mina händer smeker hennes bröst utanpå hennes hoodie.
Hon tar av sig sina byxor och trosor och knäpper upp mina byxor.
Värmen byggs upp under de stora filtarna och vi båda är redo att försvinna i en värld full av kärlek.
Jag lägger mig över henne och innan vi vet ordet av känner jag hur min lem glider försiktigt in i henne, vi båda stönar till och våra kroppar blir en enda enhet.
Vi älskar i nattens stjärnklara himmel och efter en evighets älskande börjar även våra kroppar att tackla av. Försiktigt älskande där våra läppar legat mot varann under hela natten har gett oss en kväll/natt att minnas.
Jag håller om henne och tillslut faller även kaptens medicin överbord och vi drömmer oss vidare i Halong Bay.
Man
Kvinna
Egenupplevt

Noveller


Vildmarksblöjan

7 mar 21:59

Vill du bli underrättad när Vildmarksblöjan skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.