Logga inBli medlem
Berit.

Del 2: Klubben

Den tredje delen av Berits erotiska personlighet har att göra med 'klubben'.
Berit och Holger var från början inriktade på att de borde träffa fler likasinnade - att de borde samla människor och utveckla det kladd-kiss-bajs-erotiska......
De var 'soul-mates' och sexuell utlevelse med andra var inget som hotade deras förhållande - eller hur som helst ville de gå vidare med det här.
Berit skapade en sajt som betonade nöjet att kissa och bajsa i byxorna - och fick naturligtvis alltför många responser....
Hon tog kontakt med de som verkade seriösa, par, kvinnor och de män som verkade ha lite bildning.
Berit föreslog namnet BBV för klubben - Bruna Byxans Vänner.
Klubben hade nu träffats tre gånger, och det blev bättre för varje gång.
Endast de som haft ett samtal med Berit var godkända som medlemmar av BBV och bara de blev inbjudna.
Det var dels par men också singlar, män och kvinnor i olika åldrar.
De samlades i Berits gillestuga, i källarplanet, som hade plastgolv och en avrinningsbrunn.
Fösta gången hade alla varit förfärligt nervösa. Hämningarna släppte lite efter att Berit hållit ett litet tal, hälsat alla välkomna, berättat om den mat och dryck som fanns och uppmanat alla att 'de inte behövde hålla sig'. För att tydligt visa sina nya vänner hur det skulle gå till stod hon sen där och kissade på sig glatt leende inför alla. Hon höll på länge och slutade inte förrän de tajta vita jeansen var plaskvåta både framtill, ner över låren, och över nederdelen av byxbaken. Berit informerade sen att det även var tillåtet med nerkissning, att kissa på varandra, bara man var säker på att det var uppskattat av mottagaren. Liksom för att illustrera, knäppte Holger upp sina byxor, vände sig mot Getrud som satt intill, och började kissa ner hennes blus och byxor....
Det dracks vin och öl och snart hade de flesta kissat på sig, lite förläget eller mera frimodigt.
Det dansades.
Berit satt i en blöt fåtölj och mådde bra. Ja hon räknade inte med att möblemanget i gillestugan skulle undgå att bli smutsigt. Det var gamla möbler och kunde offras för saken!
Lite snett bakom henne satt herr och fru Persson i en soffa och det både hördes och syntes när de satt där och förnöjt kissade på sig rakt i soffan.
Berit var själv återigen alldeles plaskvåt på grund av Herr Lövander. Han hade artigt frågat om han fick urinera på Berit och hon hade naturligtvis tackat ja.
Hon hade blivit upphetsad genom hans finurliga sätt att pissa ner. Han hade börjat undertill. Pissat ner hennes skor, sen rört strålen uppåt, systematiskt bevattnad båda hennes jeansklädda ben.
Högre och högre upp över låren, sen en kraftig stråle rakt på där mellan benen. Sen uppåt igen så hela framsidan av jeansen blev våta. Sen blev den vita t-tröjan nerduschad och både Berit och Herr Lövander tyckte det var sexigt att den blev så genomskinlig när den blev våt.
Han avslutade genom att kissa sista skvätten rakt i ansiktet på Berit.
Hon tittade sig nu omkring och kunde konstatera att medlemmarna började komma igång bra! En del stod och pratade, en del dansade, några hånglade. Alla kom bra överens och det var ju det viktigaste.
Men det var märkvärdigt va dåliga de var på att bajsa på sig! Trots att hon hade hällt i ordentligt med laxermedel i vinbålet.
Måste vara den svenska blygseln!
Visst, det fanns några som Berit godkänt som medlemmar fast de sagt att det var kissinriktade, inte det andra, och sen det unga paret som gillade sploshing och verkade oförstående inför påklätt toalettgående....Men till och med Gertrud larvade runt i nåt slags diskodans med en ung kille och hennes byxbak var pissblöt men alldeles obajsad.
Berit förstod att något måste göras. Hon knackade i glaset och höll sitt andra tal för kvällen.
Hon smickrade först: 'kära medlemmar, ni är så härliga....' Påpekade sen att klubbens namn var BBV och undrade varför de höll tillbaka byxpruttandet?
Talet tog skruv!
En efter en gjorde de i byxorna nu. Berit kunde se hur det unga paret, ja först stannade han upp och bajsade, sen var det hennes tur.
Hennes avföring glänste fint genom genomskinliga vita byxor.
De som satt ner lyfte på byxbaken och krystade ut sina korvar. Hon noterade att Gertrud måste ha sparat sig länge - det kom kilovis i hennes jeans.
Hennes skit luktade starkt, vilket inte hindrade Janne att smeka hennes bröst och visa intresse för hennes bajssmetiga byxor.
De som stod upp och samtalade om allt från Rousseau till svensk skolpolitik ville inte vara sämre utan krystade också.
Berit noterade speciellt Fru Larsson som med ett skvättande ljud lät en blöt korv komma ut i pissvåta vita finbyxor.
När Berit spejade efter Herr Larsson fann hon honom i färd med att kissa ner unga fröken Sigstedt. Med en behandskrad hand på hans blöta byxbak och en tyst uppmaning,
följde även han det allmänna mönstret och skötte magen rakt i byxan. Till allas förvåning blev det inte korvar utan en störtsjö av lös avföring som han lät spruta i omgångar.
Åsynen av hans tajta karljeans, nu helt brunnersprutade, tände både Berit, fru Larsson och unga fröken Sigstedt.
Allmänt kunde Berit konstatera att medlemmarna skötte sig bra. De gjorde på sig så hela gillestugan stank. De hade sex men utan att klä av sig för mycket.
Berit hade en ide om omsydda damjeans, jeans man kunde ha samlag i, och hade faktiskt såna jeans på sig nu.
När Holger närmade sig efter att ha kissat ner tre damer som satt i 'kissochbajssoffan', den möbel som hade varit gammal men ren och nu stank av piss och avföring. Damerna satt nu och strök sig över blöta kladdiga byxor med ett smackande ljud.
Holger gjorde en inbjudande gest mot den luktande soffan, satte sig ner mellan de runkande madamerna. Det var ett sant nöje för Berit att öppna sina för det ändamålet omsydda jeans och sänka nig ner över honom. Medan de red gnydde damerna över missnöje att inte hå nån påk. Men som alla vet är det här mest en fråga om psykologi och det gick bra för alla där i soffan....
Det fanns sen naturligtvis duschar i gillestugan, för det medlemmar som inte ville gå hem i blöta kladdiga kläder Berit kramade alla medlemmarna farväl.









Fortsättning:

Del 1 (3 mar 2019)
Del 2: Klubben (27 jun 2019)

Tillagd 3 mar 2019   Noveller   #Man #Kvinna #Annan som bottom #Annan wet sex #Wet-/messyimitering #Klet/sploshing

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4390  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024