Logga inBli medlem
Linda og Fredrik

Del 3: Linda sover med bleie

Linda så fra ansiktet til Fredrik og ned til hendene. I den ene hånden hadde han en tåteflaske, og i den andre en pose der firkantede avtrykk stod mot utsiden av posen. Hun trodde ikke det var sant, men når hun også så at han hadde en narresmokk i hånden forstod hun hva som kom til å skje.

Han satte seg ved siden av henne, lente henne ned i fanget sitt og ga henne flasken. Hun var tørst og drakk godt, hun slappet av og lukket øynene mens han snakket rolig og omsorgsfullt til henne: «Du vet det Linda, at sånn som skjedde sist vil vi ikke at skal skje igjen, ikke sant?» Hun nikket. Han fortsatte: «Jeg forventer selvfølgelig ikke at du skal forstå dette du som er så liten, men når du først har sånne uhell som tidligere i dag og som du har hatt før så må jeg hjelpe deg og passe på deg slik at ingenting vondt skjer». Hun forstod. Flasken var tom og han skulle til å gi henne smokken. Hun åpnet munnen og begynte å prate, også nå barnslig «det er bra, men jeg vil ikke bruke bleie igjen… det var så vondt da jeg gjorde det i tenårene og jeg vil ikke oppleve det igjen. Du kan ikke tvinge meg til å bruke dem». Hun følte seg liten, men opplevde også at han aksepterte henne som voksen. Han sa: «Det er greit, vi gjør en avtale! Jeg behandler deg slik jeg mener du trenger nå og så følger jeg deg opp gjennom natten. Er alt bra i morgen tidlig legger vi bort alt sammen og later som ingenting, om du viser at du trenger det fortsetter jeg å passe på deg». Hun likte det ikke, men visste at hun ikke kunne komme unna på annen måte. Ærlig talt, hvor vanskelig kunne det være. Det eneste hun trengte å gjøre var å lystre ham nå, ha på bleia gjennom natta og stå opp på morgenen og ta av den tørre bleia før hun gikk på do som vanlig. Han var jo søt også når han viste så stor omsorg for henne. Hun nikket til ham og han satt smokken i munnen, la henne over på sengen og tok frem resten av det han hadde i posen.

Han tok frem våtservietter, salve, pudder, bleie og noe som så ut som en lang t-skjorte. Han ba henne løfte på rompa og da hun la seg ned igjen kjente hun det myke bleiestoffet mot rompa si. Hun likte det ikke, hun hadde vært sjeleglad da hun sommeren før hun begynte på videregående kunne legge bort bleiene for godt og begynne å sove hos venner igjen. Hun hadde hatet bleiene som pesten. Verst var det da hun fremdeles ble stelt av moren. Storesøsteren var tre år eldre og visste at Linda brukte bleier hver natt og når de skulle på lange turer, men hun ertet ikke Linda for det da hun selv hadde brukt bleier vesentlig lenger enn det som var vanlig. Etter hvert hadde Linda begynt å ordne seg selv og det ble ren rutine, hun hadde hatet bleiene, men samtidig var de det eneste som hadde hjulpet henne å holde senga tørr de første 17 årene av livet hennes, så det ble på mange måter et nødvendig onde.

Nå var hun voksen og hadde ikke brukt bleie på mange år. Allikevel lå hun nå i sengen med smokk i munnen og ble stelt av den hun elsket høyest. Han visste at hun hadde hatt problemer i oppveksten, men hun hadde ikke fortalt mer enn hun måtte, og han hadde ikke spurt. Nå lå hun naken og utildekket foran ham og ble smurt og stelt som en annen baby. Han ble ferdig med bleien, la den opp over magen og festet teipene i sidene. Han tok frem det hun trodde var en t-skjorte, men som viste seg å være en body. Hvor hadde han fått den fra? Tenkte hun, mens han kledde på henne og ba henne løfte rompa igjen slik at han fikk kneppet bodyen i skrittet hennes.

Nå var hun sliten, trett og ville bare sove, hun hadde smokken i munnen, bleie og body og lå på et tisselaken i senga. Linda var sliten og ville bare sovne slik at hun i morgen kunne våkne, fjerne alt sammen og leve videre som vanlig.

Da Fredrik brettet dyna over henne hadde hun allerede sovnet.

Hun våknet morgenen etter, edru, uthvilt og fremdeles med smokken i munnen. Hun så på Fredrik som lå ved siden av henne og smilte varmt. Hun smilte bak smokken og begynte å strekke på seg, men noe var ikke som det skulle. Fredrik fulgte bevegelsene hennes og hun stivnet til da hun forstod hva som hadde skjedd. Til tross for at hun hadde tisset mye kvelden før var bleien blitt våt i løpet av natten, hun hadde tisset i søvnen uten å våkne og bleia var god og våt. Nå begynte hun å bli bekymret, hvordan kom Fredrik til å reagere når han fant ut hva hun hadde gjort???

Hun så på Fredrik som så spørrende tilbake på henne; «Har det skjedd noe» spurte han med omsorg i stemmen. Hva skulle hun svare, hvordan skulle hun komme seg ut av denne situasjonen???
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4387  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024