Logga inBli medlem
Linda og Fredrik

Del 2: Linda blir vasket

Fredrik fulgte Linda inn på badet og begynte å kle av henne. Han ble omsorgsfull i stemmen og hun inntok ubevisst en underdanig rolle og begynte å svare på hans tiltale til henne. Han snakket som man snakket til et lite barn og hun tok seg selv i å svare som et barn som snakket med pappaen sin.

Han sa: «har lille jenta mi hatt et uhell og tissa i trusa si, rakk du ikke toalettet du da lille venn?» Det var mye omsorg i stemmen, og hun bare nikket taust før hun prøvde å svare: «atte, jeg måtte så mye åsså klarte jeg bare ikke å holde meg mer åsså ble det bare vått…» hun merket at tårene presset på. Fredrik så at det skjedde og han var raskt frempå og tørket dem bort, han kysset henne i håret og kledde av henne klærne, nå stod hun kun i undertøyet og strømpebuksen. Egentlig ville hun jaget ham ut og ordnet seg selv, men hun sto som forstenet. Han løsnet bh-en hennes og trakk de våte klærne av henne. Nå stod hun helt naken på badet og hun merket selv at det luktet av det glattbarberte kjønnet hennes. Det luktet sikkert av bena også, nå så hun at det hadde rent nedover bena hennes.

Han tappet vann i badekaret og hjalp henne over kanten. Hun satt seg i det behagelig varme vannet og lot ham bare vaske henne. Han startet på toppen og arbeidet seg nedover. Hun synes det var behagelig at han vasket håret hennes og satt det opp i en klype. Han vasket overkroppen hennes, hun løftet og senket armene på hans befaling, han arbeidet seg i ømme bevegelser rundt på overkroppen hennes og vasket også de små brystene hennes. Hun hadde alltid selv syntes at hun hadde småpikebryst og det at hun nå satt i badekaret og ble vasket av sin kjære gjorde ikke at hun følte seg mer voksen.

Han fortsatte å vaske henne og begynte nederst på bena. Han arbeidet seg oppover og hun visste at han også måtte vaske henne nedentil, han vasket og strøk og hun synes selv at det var en god følelse. Han vasket henne lett over kjønnet og hun reagerte raskt med nytelse. Hun stønnet lavt, men han hørte det godt og han smilte til henne. Ok, da var det greit. Han fortsatte å nyte. Det var like før hun kom da han sluttet å vaske henne og ba henne om å reise seg slik at han kunne tørke henne. Hun ble først irritert, men da hun tenkte på situasjonen og eventuelle konsekvenser for å ha tisset på seg igjen fant hun ut at det lureste var å spille med og håpe at han glemte bort konsekvensene.

Han hjalp henne ut av badekaret og tørket henne der hun stod på gulvet, først kroppen, deretter håret. Hun følte seg som en liten jente, samtidig som hun var nærmere sin kjære enn hun hadde vært på lenge. Fredrik tok frem tannbørsten hennes, tok på tannkrem og gjorde klart for tannpuss, hun strakk seg etter tannbørsten, men det var akkurat som om han ikke så henne da han førte børsten til munnen hennes og ba henne gape. I ren refleks åpnet hun munnen og lot ham pusse tennene hennes. Akkurat som om hun var en fireåring som fikk hjelp til kveldsstellet. Han gredde håret hennes og satt det opp i to musefletter. Han tok av henne håndkle og da hun så seg selv i speilet med glattbarbert kjønn, små bryster og håret satt opp i musefletter forstod hun at hun nå var pappas lille jente og ikke en voksen kjæreste.

Fredrik tok henne i hånden og førte henne til soverommet. Han ba henne legge seg på sengen og kjente med en gang at det var noe under lakenet. Fredrik så at hun hadde oppdaget det og sa: «Det er Tena Bed sengebeskyttelse, slik at vi ikke må vaske madrassen igjen om du skulle ha et nytt uhell». Hun likte ikke å høre det, men tenkte at det kanskje ikke var så ille om dette var konsekvensen. Hun så at han hadde lagt dynene over på hans side av sengen, det var varmt i rommet, så hun frøs ikke. Han spurte om hun ville ha noe å drikke, hun nikket og han gikk rolig ut av rommet. Da han kom tilbake stivnet kroppen helt. Hun hadde ikke trodd at han kom til å gjøre noe mer ut av det enn det han hittil hadde gjort. Hun så på ham og det han hadde i hendene. Var dette virkelig sant. Kunne det være en drøm? Hun kløp seg i armen, og merket smerten med en gang. Dette var ekte…
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4386  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024