Da jeg og Lise kom litt nærmere hverandre:)
Del 1

Jeg og Lise hadde vært sammen en stund. Vi møttes da vi studerte. Hun gikk i kullet bak meg, og vi studerte begge til å bli lærere. Lise var slank, langt blondt hår, middels store pupper og en liten deilig sprettrumpe. Hun var attraktiv for å si det slik. Forholdet vårt var helt supert Vi snakket om alt, og vi flyttet sammen i en liten leilighet etter to år. Lise var ofte kåt og det var ikke noe å utsette på det som foregikk på soverommet.

En kveld etter en litt fuktig kveld på byen, sier Lise at det er noe hun må fortelle meg. Det var noe hun hadde gått å tenkt lenge på, men var redd for reaksjonen min hvis hun fortalte det. Jeg kjente jeg ble litt nervøs, men hvor ikke kunne der være tenkte jeg. Det var nok alkoholen som gjorde at hun turte å fortelle meg det. Hun hadde nemlig siden hun var 16 hatt en trang til å bruke bleier. Hun fortalte at hun kunne nyte den deilige følelsen av å ha noe myk mellom bena, og at det føltes så trygt. Hun rødmet da hun sa det. Selv ble jeg overrasket. Jeg hadde ikke tenkt på bleier på en stund, men det var ikke noe tvil om at jeg synes bleier var spennende. Jeg hadde ikke brukt noen selv, men jeg hadde sett en del på nett av damer i bleier. Jeg trodde først at hun bare tullet, men da hun viste meg baggen innerst i skapet hennes, som var full av bleier skjønte jeg at dette ikke var tull. Jeg gliste til henne og spurte om hun ville at jeg skulle sette en på henne. Hun nikket forsiktig og smilte. Jeg la Lise ned på sengen, dro av henne buksa og trusa og satte forsiktig en bleie under rumpa hennes. Dette hadde jeg drømt om i flere år. Jeg festet den godt på fremsiden, tok på henne en av mine boksere, og pysjamasbuksa over den igjen. Så gikk vi på kjøkkenet og lagde oss nattmat. Der fortalte hun mer om bleiene sine og hvordan hun hadde holdt dette skjult. Selv fortalte jeg at dette ikke var fremmed for meg, og at dette var noe vi måtte finne mer ut av. Etter litt brus og mat, sovnet vi nesten før hodet var på pute i senga.

Dagen etter våknet vi begge med litt hodepine. Jeg tok forsiktig hånda under dyna mot skrittet til Lise. Hadde det hele vært e drøm, eller var det virkelig. Joda, mellom bena hennes var det en myk, stor og deilig bleie. Jeg kysset henne og spurte om hun hadde brukt bleia i løpet av natta. Hun sa nei, men at hun måtte veldig på do. Jeg spurte om hun ville gjøre det i bleia si, Lise nikket. Jeg dro Lise slik at hun lå skrevs over meg. Så begynte vi å kline. Det var da jeg kjente det, tisset som strømmet i bleia hennes. Jeg så det i øynene hennes, hun var kåtere enn aldri før. Jeg også. Vi ble liggende lenge å kysse. Så sier Lise at hun kanskje burde gå på do. Jeg lurte på hvorfor. Hun fortalte at hun måtte mer enn bare å tisse. Jeg holdt henne fast, så henne i øynene og smilte. Så spurte jeg om hun hadde lyst å gjøre det i bleien. Hun nikket bekreftende. Så kysset jeg henne igjen, Jeg kjente hun begynte å presse, så jeg la en hånd på bleierumpa hennes. Sakte men sikkert kjente jeg det vokste inni den. En stor deilig kabel la seg mellom rumpeballene hennes. Jeg masserte forsiktig. Lukten av Lises bæsj kom stigende opp fra dyna. Vi begge ble enda kåtere at lukten av bæsj og tiss fra bleia hennes. Jeg var kåtere enn aldri før. Lise satte seg opp og gnidde bleierumpa si mot skrittet mitt. Hun var i ekstase, samme var jeg. Her lå jeg plutselig med verdens beste kjæreste og fikk min store senge-drøm oppfylt. Jeg la meg over Lise, spredte bena hennes. Jeg spurte om jeg kunne få knulle henne. Hun nikket. Forsiktig tok jeg at henne bokseren. Så løftet jeg bleien litt til siden. Jeg kunne se den brune i bleien godt. Det gjorde meg bare ennå mer kåt. Jeg la meg over henne, og hun styrte tissen min inn i musa hennes. Hun kom nesten med en gang. Hun hylte. Jeg klarte heller ikke holde lenge ut og kom som en foss inni henne. Jeg sank sammen over Lise. Det hadde blitt litt gris, men det var overkommelig. Vi lå en stund og snakket før vi gikk i dusjen. Der fikk jeg vasket Lise godt. Da vi kom ut av dusjen så jeg at Lise hadde lyst å spørre om noe. Jeg kom henne i forkjøpet: Vil du ha på bleie?. Hun svarte ja og smilte til meg.

Dette var starten på en forhold som hadde blitt tatt til ett nytt nivå:)
Man
Kvinna
Allt-i-ett-blöjor
Extremt blöjbärande
Smutsiga blöjor

Noveller


heisann123
M30
1 feb 20:20

Vill du bli underrättad när heisann123 skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.