Logga inBli medlem
Amalies hverdag

Del 5: Straffen

«HVA I … !?» Nina stod i døråpningen på rommet til Amalie. Hun var absolutt ikke forberedt på synet som møtte henne. Det var griseri over hele sengen, på gulvet og opp etter veggen ved sengen. Og begge jentene var fullstendig dekket i urin og avføring. Hun kunne godta mye fra Amalie når hun var i baby-modus, men dette overgikk alt. Rommet stinket bæsj.

Amalie og Therese kvapp til. De satte seg opp i sengen. De var helt stille og rødmet. Begge kunne se at Nina ikke var særlig blid av synet som møtte henne. De senket blikket og så ned på sengen. Nina stod der med et veldig strengt mamma-blikk som fikk begge jentene til å skamme seg fryktelig.

«Det er bare babyer som får være grisete her i hus!» Nina hadde fått summet seg etter sjokket, og hun var begynt å tenke ut en passende straff til de to jentene. «Ut på badet med dere!» Nina fulgte etter dem ut på badet og bad dem gå opp i badekaret. Hun spylte av de så mye hun kunne, før hun fyllte opp badekaret for å bade dem skikkelig. «Nå sitter dere her, og ikke noe tull!» Hun så strengt på jentene, og så gikk hun ut for å rydde opp på rommet til Amalie. Så gikk hun ned på barneværelse og hentet to antrekk til de grisete jentene. Skulle de være rampete, måtte det få konsekvenser.

Therese og Amalie snudde seg mot døren når Nina kom inn. De såg med en gang at hun hadde vært å hentet klær på babyrommet. De så på hverandre. Skulle de være babyer igjen? De hadde jo egentlig ikke tenkt til det i dag. Amalie likte ikke å bli tvunget til å være baby. Hun likte å bestemme selv når hun ville det. «Kom opp av badekaret nå.» Nina snakket bestemt til jentene og mens de tørket seg fant hun frem hver sin bleie til Amalie og Therese, og to bodyer. Amalie så med en gang at dette ikke var en vanlig body. Det var de nye waddle-bodyene hun hadde fått fra Cuddlz.

Nina kommenderte dem opp på stellebordet. Med bestemte bevegelser tok hun på dem bleiene og puttet ett innlegg i hver av dem. «Sånn! Opp og stå nå, og ta på dere disse.» Nina gav dem hver sin body. Jentene reiste seg opp og tok på seg bodyene. Amalie fikk den hvite og Therese fikk den rosa. Nina så på jentene, hun visste det kom til å bli veldig vanskelig for dem å gå vanlig nå. Hun fant frem det neste plagget, plastbukser med frillies. Hun gav den hvite til Therese og den rosa til Amalie. Jentene sa ingenting, men tok lydig på seg plastbuksene. Nina gav dem resten av det hun hadde tatt med inn. Det var to miniskjørt, som var forkorte til å dekke bleiene deres, og hver sine smukker. Nina snudde seg og opp i skapet og fant frem fire hårstikk med prinsesse figurer. Hun børstet håret til jentene og satte håret deres opp i små musefletter. «Sånn! Da er dere klare. Vi skal på butikken i dag.»

Amalie og Therese så på hverandre med skrekk. Skulle de virkelig gå ut blandt folk kledd sånn? De fleste Amalie kjente visste at hun brukte bleier, men de trodde at det var av medisinske grunner, og ingen uten om moren og Therese visste om at hun likte å være baby. Dette var forferdelig. Dette kom til å bli flaut…

Nina gikk ut av bilen, og åpnet bakdøren så jentene kunne komme ut. «Kom nå! Vi har ikke hele dagen!»Amalie og Therese gikk motvillig ut av bilen. Det kunne allerede se at folk stirret på dem. De fulgte etter Nina inn i butikken. Folk snudde seg og så etter dem hele tiden og barn pekte på dem og lo. Etterhvert bestemte jentene seg for å gi blaffen, og de rettet ryggen og gikk videre uten å bry seg om andre. Egentlig ble de litt tent av folk kunne se at de hadde tykke bleier på seg… Dette kunne bli ett bra forspill til mer deilig sex…

Amalie stoppet foran en butikkhylle og fyllte bleien med masse deilig bæsj. Hun så på Therese og smilte lurt. Therese smilte tilbake, og stilte seg sammen med Amalie og bæsjet hun også. Amalie var så lykkelig. Hun hadde nettopp fått seg verdens beste kjæreste. Dette var livet. Og det var bare herlig.
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4376  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024