Logga inBli medlem
Amalies hverdag

Del 4: Sengekosen

Amalie våknet tidlig og kjente hun måtte bæsje. Hun så på Therese som lå der ved siden av henne. Hun så innmari søt ut i den våte bleien, som nå var blitt veldig tykk. «Kanskje Therese også må bæsje?» tenkte Amalie og tok tak i armen hennes for å vekke henne. «Elese!» sa Amalie, fortsatt med tutten sin i munnen. Therese våknet og så på Amalie. «Jeg må bæsse!» sa Amalie. Therese smilte. «Jeg åsså!». De krøp tettere inn til hverandre og holdt rundt hverandre, og begynte å presse ut bæsj. Det tok ikke lang til før de hadde fyllt bleiene sine begge to. De smilte begge to og la seg over på ryggen for å spre bæsjen godt utover. De kunne begge kjenne bæsjen krype oppover korsryggen. Begge gurglet og lo mens de begynte å leke med uroen over sengen.

Nina hadde hørt jentene på babycallen med en gang Amalie våknet, men hun visste at Amalie elsket å bæsje på morgenen og hun syns det var hyggelig at jentene hadde fått en så god tone på så kort tid. Hun gikk inn på babyværelset når hun hørte de begynte å leke. «God morgen, småpiker!» Nina smilte når hun så de glade ansiktene til de to baby-jentene hennes. «Vil dere fortsette babyleken i dag?» Hun visste at Amalie vanligvis ville være baby for lenge i gangen, men nå var Therese her, så kanskje de ville forsette.

Amalie så på Therese. «Neeei… Kanskje vi skal gjøre noe annet i dag?» Therese nikket. Hun ville gjerne bli kjent med den voksne Amalie også. Nina tok ned kanten på sengen, så jentene kunne komme seg ut. «Jaja, men vi må vel få skiftet dere ut av di skitne bleiene deres uansett?» Nina blunket for å hinte til at hun hadde hørt hva de hadde gjort på. «Ikke ennå!» sa bege jentene i kor. De ville gjerne sitte lenger i bleiene. Nina godtok det og forlot rommet. Jentene satte kursen for rommet til Amalie.

«Kan du hjelpe meg å åpne bodyen min, Amalie?» Therese syns det var vanskelig å åpne den selv, for åpningen var litt for langt bak. Hun trengte ikke be to ganger før Amalie hadde åpnet knappene på både Therese og sin egen body. De vrengte av seg bodyene med en gang og ble stående kun med bleier og plastbukser. De studerte hverandres kroppen. De var begge høye og slanke, med fine, stuttende pupper. Amalie var bittelitt høyere enn Therese, og Therese hadde en anelse større pupper enn Amalie. «Tok du med deg noen vanlige klær?» Amalie så på bagen til Therese. Hun kunne ikke se annet enn babysaker. «Nei, jeg hadde ikke planlagt å overnatte, så det tenkte jeg ikke på».

Amalie åpnet skapet sitt og fant frem to skjørt og to topper. Hun gav det ene antrekket til Therese. «Jeg tror du vil passe dette.» Therese tok i mot klærne, men tok de ikke på seg. Hun studerte Amalie og kjente at hun ble tent av synet av den vakre jenten med lang, mørkt og krøllete hår som hang nedover skudrene hennes. Jenten som stod en meter i fra henne. Kun i kledd en tykk, myk bæsjebleie og søte plastbukser. Hun tok et lite steg mot Amalie. «Kanskje føler Amalie det samme?» tenkte hun. Amalie så på Therese. Hun hadde aldri sett en annen jente slik. Hun kjente en pirrende følelse hun aldri hadde kjent før. Kan det være at jeg tenner på en annen jente?» tenkte Amalie. Hun hadde aldri tenkt den tanken før. Tidligere hadde hun kun vært sammen med gutter, men ingen forhold hadde vart særlig lenge. Hun hadde ikke følt for å fortelle noen av dem at hun likte å leke med bleier, og mange av de var nok forstyrret av at hun brukte bleier…

Hun så plutselig at Therese kom litt nærmere. Hun bestemte seg fort for å ta sjansen. Hun tok et steg mot Therese og de stod nå helt inntil hverandre… Så bøyde hun seg frem og kysset Therese forsiktig. Therese gjengjeldte kysset og tok eg god grep rundt rumpa til Amalie. Amalie gjorde det samme, og de kunne kjenne at bæsjen i bleia spredte seg ekstra godt utover mens stod der å kysset hverandre. Det ble et langt, vått og deilig kyss. «Dette er himmelen»tenkte Amalie og kysset Therese enda mer intest. Det var det deiligste de noen sinne hadde opplevd i sine 23års lange liv.

Det føltes ut som at kysset varte i en evighet. Begge to nøt det til det fulle. «Mmm… sengen?… mmm» Amalie rev seg løs fra kysset et kort øyeblikk for å spørre Therese om hun ville bli med opp i sengen. Therese trengte å bli bedt to ganger og jentene hoppet opp i sengen. Det laget litt gnisse-lyd når jentene landet i senger. Plastbuskene deres mot plastlakenet i sengen til Amalie. Det var nok bra at Amalie hadde plastlaken i sengen, for hun hadde en følelse av at dette kunne bli grisete…

Amalie kjente hendene til Therese vandre rundt på kroppen hennes. Hun flyttet seg litt i sengen slik at hun kunne nå nipplene til Therese og begynte å suge og slikke dem. «Ahhhh!» Therese stønnet av nytelse… Dette kunne definitivt bli den beste sexen hun noen sinne hadde opplevd. Amalie fortsatte å slikke seg nedover dei lekre, deilige kroppen til Therese. Hun var nesten komt ned til bleiekanten, så stoppet hun og så opp på Therese med spørrende, utfordrende og sexy øyne… Therese nikket og tok tak i kroppen til Amalie og dro henne til seg. Amalie snudde seg, så hun hadde bleien rett foran ansiktet til Therese. De dro ned hverandres plastbukser og kastet de på gulvet. Så begynte de forsiktig å ta av hverandre bleiene.

Amalie strakk frem hodet, stakk ut tungen og begynte å slikke på fitten til Therese. Det smakte en blanding av urin og fittesaft. Hun likte smaken bedre enn hun hadde forventet. Hun slikket i sirkler rundt klitten til Therese. Samtidig kjente hun at Therese la hånden sin på rumpa hennes. Den var full av bæsj. Hun kjente at Therese begynte å kline bæsjen utover hele kroppen hennes. Amalie stakk en hånd ned i bleien til Therese og tok opp en klatt med bæsj og begynte å smøre den utover kroppen til Therese. Hun flyttet seg og snudde seg og gav Therese et langt vått tungekyss.

Begge jentene hadde nå bæsj og tiss over hele seg. Plutselig kjente Amalie en stråle av urin treffe henne nederst på magen. Therese tisset med så mye trykk hun kunne og Amalie ble klissvåt og det dannet seg en dam med tiss i sengen. De kunne høre plaskelyder når de rullet rundt i sengen. Therese hadde fått litt bæsj på kinnet. Amalie stakk ut tungen og slikket det ut over før hun gav Therese et nytt, bæsjefylt kyss. Nå kjente Amalie at hun måtte tisse. Hun reiste seg opp så hun satt rett over ansiktet til Therese. Therese gapte, vel vitene om hva som kom. Amalie slapp løs og det strømmet tiss ned i munnen til Therese.

De kysset og onanerte hverandre og rullet rundt i et søl av bæsj og tiss. De stønnet for hver eneste bevegelse. De vart totalt oppslukt av hverandre. Verden rundt dem forsvant rundt dem. Det var kun dem i hele verden akkurat nå. De enset ikke noe annet som skjedde rundt dem. Heller ikke at drøren til rommet ble åpnet…
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4375  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024