Diaper Lover

Del 1

Hur jag började gilla blöjor.

Det var helt vanliga dagar och jag tänkte nog inte på något speciellt vad jag kan minnas. Jag var i 13-årsåldern, alltså i början av min tonår och visste väl inte vad jag skulle tänka, känna eller gilla.

Varje gång jag gick i en mataffär med min familj för att storhandla så märkte jag att jag tittade lite extra på en avdelning. En avdelning som fångade min blick och kändes spännande på något onaturligt sätt - jag pratar förstås om blöjavdelningen! Men jag tänkte fortfarande inte så mycket på den saken, utan tyckte väl att blöjor är något som småbarn använder - inte jag! Men tankarna fastnade bara mer och mer på just blöjor och jag ville få tag på en och det kändes både pinsamt och konstigt. Jag höll utkik efter barnblöjor hemma hos släkten men vågade inte bara ta en och testa så jag lät bli.

Plötsligt en dag så var jag inne på ICA själv och gick förbi blöjavdelningen och vad märkte jag då? Jo jag såg ett söndrigt blöjpaket som hade en blöja utanpå sig. Jag tänkte, ska jag bara ta den? Hjärtat började bulta fortare eftersom att hela blöjgrejen kändes pinsam och dessutom funderade jag på att ta något från en butik, vilket är fel. Men jag bestämde mig och la blöjan mellan ett reklamblad som jag "råkade" tappa nära utgångarna. Jag gick ut från butiken, tog upp reklambladet med blöjan emellan och gick därifrån. Jag gick hem, gömde blöjan i mitt rum och väntade på att det skulle bli kväll så ingen i min familj skulle störa mig.

Kvällen kom sedan så jag stängde och låste dörren till mitt rum. Sen tog jag fram blöjan, tog av mig mina byxor och mina kallsånger. Jag la mig på golvet i mitt rum och försökte ta på mig blöjan, men fick stånd eftersom jag kände mig upphetsad. Men jag lyckades få på mig blöjan till slut så jag ställde mig upp och plötsligt stod jag i mitt rum med en barnblöja på mig och kan ni gissa vad? Jag älskade känslan, jag kände mig upphetsad och trygg på något sätt. Så plötsligt var jag en 14-årig kille som gillade blöjor utan att behöva ha på mig någon eftersom jag inte har några problem med inkontinens. Men jag gillade det och blev mer och mer nyfiken på blöjor.

Så vad hände med mitt blöjintresse efter detta? Det kanske jag berättar i nästa novell! :)
Man
Allt-i-ett-blöjor

Noveller


DL94
M24
6 jan 22:43

Vill du bli underrättad när DL94 skriver nya dagboksinlägg och alster? Ja

Skribenter jag följer

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.