Logga inBli medlem
Nödig har ingen lag (nästan helt sann hisoria)
Nödig har ingen lag (nästan helt sann historia)...

Mamma Lisa och pappa Tore var tillsammans med sina barn Frida och Lotta, på väg till sitt landställe i fjällen. Det var fredag kväll och nästa vecka var det sportlov och för att utnyttja tiden maximalt så hade de börjat åka så fort som pappa Tore kommit hem från jobbet. Frida, som var dryga 6 år använde fortfarande nattblöja eftersom hon var sängvätare. Idag när mamma skulle hämta henne på förskolan så hade Personalen berättat att hon hade fått blöja på sig eftersom hon hade haft en liten olycka och eftersom Frida inte hade några extra underkläder så hade personalen satt på henne en blöja för säkerhets skull. När de kommit hem så hade Frida fått ta av sig blöjan och gå på toaletten, men efteråt hade hon motvilligt fått ta på sig en av sina vanliga blöjor som mamma hade tagit fram och som hon egentligen skulle ha fått ta på sig när de skulle åka. Lotta, som var nio år gammal, var periodisk sängvätare som oftast sov utan blöja. I alla fall om sängen varit torr två nätter i rad, kissade hon i sängen så fick hon sova med blöja på sig till hon varit torr två nätter igen. Lotta hade, precis som Frida, ett nedbäddat madrasskydd ifall kisset skulle komma i sängen.

De hade åkt ett par timmar innan de stannat för att äta middag på en liten vägkrog.
När de ätit färdigt hade klockan precis passerat åtta på kvällen och det dags för ett toalettbesök innan resan skulle fortsätta. Lotta hade blivit ombedd att följa med mamma och Frida in på handikapptoaletten för att kissa, vilket hon också hade gjort medan mamma hjälpt Frida av med den våta blöjan och torkat hennes stjärt. När Lotta var färdig på toaletten var det Fridas tur att kissa, eller rättare sagt försöka. Under tiden påtalade mamma för Lotta att det var dags för henne att ta på sig en blöjan för säkerhets skull och eftersom hon var trött och det var beckmörkt ute. Lotta nickade, hon visste att det var en jättedålig ide att kissa på sig i bilen. Pappa skulle bli jättearg och hon skulle definitivt få ha blöja på sig var enda gång hon skulle åka bil och då hade hon hellre blöjan på sig nu på en gång för det var ändå redan kväll. När Lotta och Frida fått på sig blöjorna ordentligt var det dags att fortsätta bilfärden. Sent på kvällen var det framme vid stugan, båda barnen sov och blev försiktigt inburna och fick sina blöjor bytta innan de blev nedbäddade i sina sängar.

I fjällstugan finns det inte några bra tvättmöjligheter och det finns ingen riktig toalett, bara en gammal potta och ett dass. Så precis som förra sportlovet fick Lotta nattblöjan samtidigt som Frida för enkelhetens skull. Frida, som fortfarande inte tyckte om dasset, eller pottan för den delen, fick även denna gång ofta använda dagblöja under lovet. Förra lovet hade de varit ute mycket och då hade Fridas blöja varit ovärderlig då den hållit Fridas stjärt torr då hon kissat på sig. Annars hade Frida hade varit duktig med att bajsa på dasset samt att säga till när den våta blöjan behövde bytas.
Efter frukosten hade rutinen varit att mamma tagit båda barnen till dasset iklädda sina varma pyjamasar och varma morgonrockar. På dasset togs nattblöjorna av och slängdes i soporna, de hade fått sitta en stund på dasset och filosofera och sedan när de var färdiga och väl inne igen, fick de ta av sig pyjamasarna. Frida fick ny blöja på sig innan hon fick ta på sig sina vanliga kläder. Lotta brukade bli erbjuden trosa eller ibland blöja om de skulle ut på direkten. Lotta, som gärna ville bli ompysslad likt lillasyster, nickade försynt jakande om mamma frågade men hon skulle aldrig be om blöjor eftersom hon inte vågade. Några få gånger hade Lotta utan att bli tillfrågad fått blöja på sig av bara farten när mamma bytt på Frida, Lotta hade då aldrig sagt något utan snabbt tagit på sig sina vanliga kläder. Det hon inte visste var att mamma hade koll på om Lotta kissade i blöjan under frukosten eller om Lotta inte kissade på dasset så därför fick Lotta ibland frågan om hon ville ha blöja medan Lottas mamma andra gånger ansåg att Lotta behövde blöja för säkerhetens och enkelhetens skull. Om Lotta hade fått dagblöja var det bara en tidsfråga innan hon kissade på sig.
Lotta var ingen dumbom, hon visste precis vad blöjor var till för. Men var man åtta år och hade våta blöjor på sig så skämdes man mycket mer än sin femåriga lillasyster. Som tur var så brukade mamma aldrig fråga, utan kontrollerade mest handgripligen barnen som man brukar göra på blöjbarn plus att lillasyster brukade säga till om byte och då blev samtidigt även Lotta kontrollerad.
Detta år hade dessutom mamma köpt byxblöjor som både Frida och Lotta skulle ha i stället för trosor. Dessa var enklare att hantera på dagen jämfört med allt-i-ett blöjorna som som de annars hade under natten. Både Lotta och Frida uppskattade de nya byxblöjorna som de själva lätt kunde byta när de hade kissat.

Tillagd 11 nov 2018   Noveller   #Egenupplevt #Diaper Love #Allt-i-ett-blöjor #Extremt blöjbärande #Våta blöjor

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4313  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024