Logga inBli medlem
Swampville

Del 1

I Swampville i det stora deltat går det lite annorlunda till än i andra trakter. Speciellt gäller detta vissa familjer och i synnerhet den familj jag nu ska skildra. Familjen Cacadier.
Där har man faktiskt helt slutat med toalettgående. Man stiger upp på morgonen. Klär sig snabbt, i den mån man under natten klätt av sig, och samlas i det rymliga köket för frukost.
Där satt redan mamma, i mycket tajta, vitaktiga jeans hon haft på sig de senaste dygnen och som nu var obeskrivligt smutsiga, när övriga familjen började anlända.
Man åt och småpratade gemytligt. denna morgon. Efter en omelett och två koppar kaffe kände mamma att det var dags. Hon särade på benen och började urinera i byxorna. Kissade utan brådska men beslutsamt. Floden av kiss gjorde hennes byxor plaskvåta och det blev en jättepöl på golvet.
Mammas jeansbyxor och hela hennes klädsel hade en pregnant lukt. Hon stank skulle kanske en utomsocknes besökare sa sagt, men folk här och speciellt den här familjen avskydde den desinficerade, kemiska lukten och föredrog och uppskattade de naturliga lukterna, även om de var starka.
De vuxnare barnen följde mammas exempel, lättade på baken och lät morgonkisset flöda i byxorna.
De hade jeans på sig, slitna urväxta och av tveksamt ursprung, utom mellandottern som ville prova gummibyxor och var ganska nöjd med att de höll kisset kvar på ett annat sätt en tygbyxor.
Den pigga lilljäntan reste sig och sa -jag vill också kissa på mig mamma! Gör så raring! Hon log med hela ansiktet när hon stod upp och kissade ner sig. Sen kom en prutt och hennes storebror hann komma med en retsam anmärkning innan mamma tystade honom. -Oj jag måste bajsa mamma! Gör så sötnosen! Lillan var helnöjd. Hon var stolt över sina jeans, mer vuxna byxor än de hon haft förut. De var ju jättesköna nu när dom var blöta och nu skulle hon få bajsa på sig också! Hon gjorde bra ifrån sig: Tömde ur sig helt och de mjuka korvarna la sig fint tillrätta i byxorna.
-Kan hon gå till skolan sådär. Undrade hennes storasyster lite oroligt. -Jag tror det, svarade mamma snabbt, jag har pratat med hennes lärare och hon har lovat respektera våra seder och inte diskriminera byxbajsande elever.
Ja -undrar hur det blir i min klass sa storflickan. Ja har hon slutat den där jobbiga?, undrade mamma. Hon som ville ni skulle vara torra och obajsiga under hela skoldagen?
-Jo men hon var ganska bra, bara att hon inte förstod det där. Nu ska vi få en ny lärare, från Swampfield.
-Hoppas hon blir bra! Ja! Hej då mamma!
När de blivit ensamma klev mannen fram, han hade njutit sitt morgonkaffe under tystnad.
-Du är för härlig, sa han uppskattande. Tack älskling, älskar dig också, sa hustrun och kissade en skvätt.
Mannen var klädd i en smutsig jeansoverall och nu gjorde han sin morgonkissning tills det rann ner i gummistövlarna.
Han tog sen matolja från köksbänken och började sin uppvaktning med att smörja in fruns stora bröst med den glatta sörjan. Blusen blev genomskinlig och mer i hans smak.
När hon tog mannen om baken märkte hon att byxorna var obajsade.
-Jag tänkte hålla mig så länge som möjligt, förklarade han, tänkte att det passar bra ikväll.
-Under strandfesten, undrade hon - ja, kommer ju en del rena dit men tror att det kan bli bra....
-Vi låter ungarna leka i leran, då kanske du vuxna kommer loss också!
Man och fru hade en härlig stund innan det var dags för honom att gå ut och mata djuren.
Det föll varken honom eller frun in att byta till rena kläder. De visste att grannarna inte skulle ta illa upp, att många av dem också tyckte om en smutsig och naturlig stil.
När han gick för att se hur majsen artade sig såg han grannfrun kliva omkring framför granngårdens lagård. Hon hade sina tajtaste jeans på sig och han hade alltid beundrat hennes stora bak, aningen större än hans frus, och också hennes stil att köpa dyra europeiska jeans, sen använda dem dagligdags och gå på toaletten i dem till de nästan ruttnade på kroppen.
När han klev närmare såg han att hennes jeans var ordentligt nykissade och blänkte fint......och hon verkade pyssla med något, lite framåtböjd. Stod hon och tillfredställde sig?
-Hallå frun! Hojtade han. Hon ryckte till. -Oj, är det du! ja ursäkta mig men jag är så gräsligt..., gubben är i Pittsburg hela veckan...och nu blir man till sig i byxan.
-Ja ursäkta att jag stör, och hon behöver inte ursäkta sig, fortsätt hon! Grannfrun reste på sig, kissade en skvätt och sa -Oj nu kommer det.
Ett blött sprakande, nästan plaskande ljud hördes. När han tittade efter kunde han se att hon tömde sig rejält och att de mellanblå dieseljeansen nu fylldes av blöt brun sörja över skinkorna och ner över lårens baksidor. -Det där va bättre, sa fru Leveraux. Men när hon smekte sig därfram var det som om nåt saknades...
-Ska hon inte sätta sig i dyngan, frågade herr Cacadier. -Ja det var längesen, sa frun. Stegade fram till dyngbacken, klev omkring ett tag i stövlarna, innan hon hittade ett bra ställe,
och långsamt satte sig ner i smeten. Han lämnade henne nu, av artighet, men frågade innan om hon ville komma till strandfesten.
-Måste jag byta om, frågade hon. -Nej varför det, svarade han.





En fantasi, aningen mer realistisk.

Tillagd 2 nov 2018   Noveller   #Man #Kvinna #Annan wet sex #Wet-/messyimitering #Klet/sploshing #Öppen utlevnad

Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 4297  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024