Logga inBli medlem
Amalies hverdag

Del 3: Besøket

Nina gikk og åpnet døren. Det var Therese som kom. "Hei Therese! Jeg ser du har med deg utstyret ditt. Skal vi gå på badet og gjøre deg klar for leking?" Nina ventet ikke på svar, men geleidet Therese inn på badet og la henne på stellebordet, fant frem smukken hennes og puttet den i munnen til Therese. "Har du bæsja igjen, lille venn?" Therese sugde på tutten sin og nikket. "Da tror jeg vi må skifte på deg så du er klar til å leke." Nina løsnet bleien og løftet bena til Therese, vasket bort bæsjen og tok bort den skitne bleia. Så smurte hun inn rumpa og tissen til Therese, og pudret tissen hennes. Therese lå rolig på stellebordet og sugde på tutten sin og lagde glade gurglelyder. Nina fant frem en ren bleie og festet den på Therese. Så fant hun frem en body fra bagen til Therese og kledde på henne. Hun hjalp Therese ned fra stellebordet og gav henne et lite klaps på bleiestumpen. "Nå er du klar for å leke en stund." Akkurat da hørte de Amalie gråte på babyrommet. Amalie brukte ofte å gråte når hun våknet, for da fikk hun litt ekstra oppmerksomhet fra mamma. Nina tok Therese i hånden og leiet henne inn på babyrommet. "MALIE!!" Therese ropte når hun såg Amalie. Det var lenge siden hun hadde hatt en lekekamerat i bleier. Hun gav Therese en av de nye ranglene de hadde kjøpt på lekebutikken og gikk bort til sengen. Hun hjalp Amalie ut av sengen og gav henne en god kos. "Hei lille venn, har du sovet godt?" Nina snakket kjærlig til den lille voksen-babyen sin. Hun sjekket bleien til Amalie. Hun hadde tisset seg ut mens hun sov. "Jeg tror vi må skifte bleie på lille babyen min," sa Nina til Amalie. "NEIIII!!!" Amalie var bestemt. "Jeg vil leke med Thelese! NÅ!" Nina godtok det og tenkte at hun kunne skifte senere.

Amalie satte seg på gulvet og så på Therese. Så krabbet hun bort til henne. "Vi leke?" Threse nikket. "Jeg må lage til mat til dere, så dere må bli med inn i stuen." Nina visste at når Amalie var liten, så kunne hun ikke være alene uten tilsyn, så hun tok begge babyene i handa og leide dem ut i stua. I hjørnet i stua hadde de en stor lekegrind. Hun leide begge inn der og lukket den igjen. Inne i lekegrinden hadde Amalie nå to babygymmer og diverse andre babyleker som ragler, teddybjørner og klosser. Amalie krabbet med en gang bort til den ene babygymmen og begynte å leke der. Therese fant seg en rangle og begynte å leke. Nina gikk inn på kjøkkenet for å lage mat til de to søte babyene sine. Hun kunne høre de glade gurglelydene fra begge jentene. Hun var glad for at Amalie hadde funnet en lekekamerat.

Når maten var ferdig hentet hun jentene og satte de i hver sin babystol. Begge fikk på seg hver sin smekke. Amalie begynte å spise selv, eller i allefall gjøre ett forsøk. Hun griset mye, men Nina lot henne gjøre det. Hun så på Therese. "Vil Therese ha hjelp fra Nina?" Therese nikket. Nina begynte å mate henne. Når de var ferdige å spise rydde Nina opp og tørket små-jentene rundt munnen og på hendene. "Skal vi lese en historie, jenter?" spurte Nina. svaret var et rungende "JA!" fra begge to. Amalie krabbet bort til bokhyllen og fant frem en bok, Lille Prinsesse. Nina tok begge jentene med oppi sofaen og de fikk sitte i hver sin armkrokmens Nina leste historien. Etterpå fikk jentene leke mer i lekegrinden.

"Vil lille Therese sove her med Amalie i natt?" Nina spurte Therse når det begynte å nærme seg legge tid for små babyer. Therese hadde ikke lyst å dra. Hun likte så godt Amalie. Nina tok jentene i hver sin hånd og leide dem inn på badet. Hun begynte å tappe i badekaret og hadde oppi barnesåpe så det skulle skumme. Hun kledde av jentene og fikk de opp på stellebordet. Både Amalie og Therese hadde bæsjet igjen, så hun vasket det bort og hjalp jentene opp i badekaret. Hun satte seg på gulvet foran badekaret og så på jentene leke i vannet. De gurglet og lo og tok på hvandre, utforsket hverandre sine kropper som babyer.

Etter at det hadde badet la hun et håndkle rundt hver av dem og tørket dem. Begge fikk hver sin nye store bleier med ekstra innlegg, plasttruse og body. Hun leide dem opp på babyrommet. Det var bare en babyseng på rommet, men heldigvis var den stor nok til to baby-jenter. Sengen hadde en kant som kunne dras opp og ned slik at det var enkelt å komme inn i sengen. Amalie og Therese la seg fint ned i sengen og Nina dro opp kanten på sengen slik at jentene ikke kunne komme seg ut i løpet av natten. En gang hadde hun bare tatt opp kanten halvveis, men da hadde Amalie våknet på natten og krabbet ut av sengen og tatt av seg en skitten bleie i stuen og krabbet rundt med bæsj over hele rumpa. Det ble litt av en vaskejobb for Nina dagen etter, så etter det ble kanten dradd helt til topps. Nina sang en natta-sang til jentene til de sovnet. Så skrudde på babycallen og gikk ned i stuen.

Nina reiste seg fra sofaen og slo av TV-en. Nå skulle hun også legge seg. Hun tittet inn på babyrommet, der lå Therese og Amalie med armene rundt hverandre og sov tungt. Nina gikk på badet og la frem nye bleier til morgenen etter. Hun pakket bort babyleke og gjorde seg klar til å legge seg. Nina visste at Amalie ikke kom til å være baby i morgen. For Amalie var det nok med en dag og en natt. Men baby eller ikke, så trengte hun hjelp til å skifte bleie. Nina la seg i sengen og sovnet fort.

"uwæææ! UWÆÆÆ!!!!" Nina våknet av lyden fra babycallen. Hun hørte med en gang at det ikke var Amalie som skrek. Det var Therese. Nina gikk inn på babyrommet og bort til sengen. Therese hadde mistet smukken sin og kunne ikke finne den igjen. Amalie sov fortsatt, så Nina fant frem smukken til Therese og gikk utigjen. Resten av natten sov baby-jentene og Nina. Neste morgen skjedde det noe som endret Amalies liv...
Du kan inte se eller skriva kommentarer eftersom du inte är inloggad.

🗁 Noveller

🖶 Print  Alster ID 3819  Anmäl 

Den skandinaviska gemenskapen för oss vuxna som släpper fram vår inre litenhet, för oss som tycker det känns bra att bära blöjor och för våra vänner, nära och kära. ♥
Bli medlem – enkelt och gratis  Om ABDL Scandinavia  Regler  Feedback / Kontakt  Annonsera   Grafik: Standard / Diskret   Copyright © 1996-2024