Kultur/klubb/fest 2 sep 2019 av David

Blöjläger 2020: Sommerspektakel och Nappy Week

Nästa sommar, 2020, anordnas fler talet blöjläger. Antagligen återkommer det sedvanliga lägret i Danmark, efterföljaren till Camp Blöja, men även ett annat danskt läger och ett tyskt dito planeras. Sommerspektakel äger rum den 21-29 maj i Danmark. Nappy Week anordnas den 14 - 19 juli år 2020, där det i priset på 185 € ingår övernattning, mat och aktivitetsmöjligheter för som mest 24 personer.


Sommerspektakel
Läs om Sommerspektakel här:
https://sommerspektakel.com/wordpress/windelurlaub-sommerspektakel-2020-daenemark/


Nappy Week
Klicka här för att se flyer
Följande text är översatt med Google Translate eftersom att undertecknad precis är på väg ut på pub och inte hinner skriva nåt riktigt:

vid första Nappy Week på Östersjön. Huset erbjuder allt ditt hjärta önskar och är perfekt för en rolig upplevelse bland alleliker. Avkopplande och avkopplande är i förgrunden under tältet från 14. bls 19. juni 2020. Men också utflykter planeras och kan valfritt bokas. I priset på 185 € har du i alla fall nätter, mat och Aktivitätsmöglichkelten i huset inklusive. Dessa inkluderar jacuzzi, bastu, pool, bordtennis, bordfotboll, biljard, dart, PS4-TV och barnkino, bollpool och olika AB / DL-verkstäder. Maten är naturligtvis redan inkluderad. Det kommer att finnas en daglig frukostbuffé (utom ankomst / avgång), snacks i snackbaren och middag. Endast dryckerna måste betalas separat. Men till helt rättvisa priser. Vill du ha fler aktiviteter? Inga problem, vi organiserar tre olika resor som du kan boka samma sak. Naturligtvis kan du också anpassa ditt tält och din fritid själv, och till exempel att erövra en fantastisk strand som ligger bara 900 meter från huset. Eller bara koppla av i ett lyxigt hus och prata med andra AB / DL: er. Dle sovrum är indelade i 9x 2 sovrum och ett gott sovrum. (6 personer) Naturligtvis kommer vi att försöka visa alla bästa möjliga sömnsituation. Till exempel Parprioritet på ett rum med två sängar eller dubbelsäng. Om du känner för att delta i det här evenemanget eller har några frågor kan du skriva ett e-postmeddelande till NappyWeek2020@yahoo.com Antalet ansikten är begränsat och evenemanget kommer troligtvis att vara fullbokat snart. Alla Tellnehmer måste ha uppnått det 18: e livet. Så på Papler :) Hälsningar, din WSTL